Buna,
Recent am aflat ca nastrea prematura poate fi evaluata cu ajutorul unor teste rapide. Are cineva idee cum se numesc, cat costa, de unde pot fi procurate?
Merci,
A.
Am aflat ca testul se numeste ActimPartus, cost in jur de 60 - 70 de lei si ca medicul ginecolog care iti urmareste sarcina ar trebui sa-l poata procura.
A.
Alexia2010 am auzit si eu de asa ceva, dar nu cunosc prea multe... insa vroiam sa iti spun ceva: banui ca esti insarcinata si exista riscul nasterii premature, insa gandeste-te ca vei naste la termen si fi optimista.
La fel am fost si eu ... in cautare de informatii ... m-am stresat si ingrijorat ... si ... stresul se stie ca e o cauza a nasterii premature ... si am nascut prematur ... si regret ca nu m-am bucurat de sarcina cu bune si rele ... te rog din suflet asculta-mi sfatul, stiu ca e greu, dar merita ... vei vedea ca vei naste la termen. Inca ceva daca Doamne fereste nasti prematur fii optimista ca atunci totul va fi bine si roaga-i sa iti faca cezariana daca ei nu intentioneaza ... dar nu astepta sa nasti prematur ... fi optimista si increzatoare de acum si bebe va sta cuminte in burtica.
Multumesc mult pentru incurajari Paulapor. Va fi bine cu siguranta dar tot as fi vrut sa stiu despre aceste teste...