Fibrom uterin (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_80 spune:

Buna fetelor! Am si eu o nelamurire. Va rog sa imi spuneti cu se descopera daca o persoana are fibrom sau nu. La un eco simplu? Sau prin ce analize? Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

eco transvaginala.

Citat:
citat din mesajul lui Oana_80

Buna fetelor! Am si eu o nelamurire. Va rog sa imi spuneti cu se descopera daca o persoana are fibrom sau nu. La un eco simplu? Sau prin ce analize? Multumesc frumos

OanaD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, fetelor.

Aveti idee care este pretul unei embolizari la clinica dr Rares Nechifor?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_me_31 spune:

Buna fetele!
eu n-am mai dat nici un semn din 2009 de cand eram gravida. In noiembrie 2009 am nascut un baiat sanatos din toate punctele de vedere ( cu 3 fibroame din care 2 pe int. uter); am trait cu frica toata perioada sarcinii sa nu se deformeze copilul din cauza lor, sa nu pierd sarcina si muuulte alte probleme!!. Am stat mai mult la pat.
Iata ca am dus sarcina la bun sfarsit si totul s-a terminat cu bine!
Arinna, tu erai sufletul aici si citeam mesajele tale cu nerabdare; n-am reusit sa citesc ce ati mai scris din 2009 pana acum dar sper ca sunteti bine si ati rezolvat problemele,dc nu toate macar o parte! :)
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cerise spune:

buna fetelor! tocmai am trecut printr-o embolizare facuta de dr Nechifor la Delta Hospital. pretul interventiei este de 4400ron +475ron cazarea. merita toti banii: promt, personal extraordinar,conditii foarte bune. daca aveti intrebari va raspund cu placere. va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

La multi ani si multa sanatate tuturor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!

Maria, felicitari pt baietel! Sa va traiasca si sa va bucure viata in continuare!

Cerise, felicitari si tie pt reusita embolizarii! Tu ai copii? Cat era de mare fibromul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

La multi ani si multa sanatate tuturor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!

Maria, felicitari pt baietel! Sa va traiasca si sa va bucure viata in continuare!

Cerise, felicitari si tie pt reusita embolizarii! Tu ai copii? Cat era de mare fibromul tau?

Arinna, chiar ca tu erai sufletul acestui subiect! Speram ca esti bine. Mai intra sa ne spui despre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

Salut si sanatate la toata lumea
Am fost la Bucuresti la un seminar despre embolizarea fibromului la Spitalul Delta. Dr. Nechifor a spus ca embolizrea se poate practica sigur si la femeile care doresc sa aiba copii. Literatura din ultimii 2- 3 ani demonstreaza asta. Dar, noi avem acces doar la articole mai vechi.
M-am programat la embolizare pe 5 decembrie.
Imi e o frica...... Mi-o fac cu mana mea. Fibroamele mele nu prea ma deranjeaza, dar nu vreau sa mai pierd o sarcina. Luna asta mi-a intarziat ciclul si nu puteam sa ma bucur de o posibila sarcina, data fiind aglomeratia din uterul meu.
PS Mi-a fost greu sa intru pe forum. Imbarligata increngatura asta de directoare/subdirectoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capshumik spune:

Buna fetelor! Sunt o viitoare mamica de baietel, sunt insarcinata in 34 de saptamani. Am un fibrom subseros de 4/4 cm situat in partea anterioara stanga a uterului. Doctorul meu mi-a spus ca putem incerca o nastere normala, dar mi-ar recomanda cezariana. Mie imi este teama de faptul ca fibromul este pozitionat pe traseul pe care ar trebui sa taie doctorul. A mai avut cineva fibrom pozitionat asa si a nascut prin cezariana? Bluel, parca la tine am inteles ca ai avut un tronson de fibroame in partea de jos a uterului si medicul a trebuit sa le ocoleasca. Teama mea cea mai mare este de hemoragie pe care sa nu o mai poata controla.. Tu ai avut vreo hemoragie mai puternica in timpul cezarienei din cauza fibroamelor? Unde ai nascut?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna fetelor

Capshumik, scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme, dar intru mai rar acum ...Da, eu am facut cezariana avand mai multe fibroame pe traseu , m-a operat Prof. Peltecu la Filantropia, n-am avut nicio problema, a avut mana buna ....stiu doar ca mi-a spus la un moment dat ca trebuie sa se gandeasca cum taie, eu am vazut dupa, taietura e foarte foarte jos si spre stanga putin ridicata de colt (ceea ce e foarte convenabil, nu se vede nici din cel mai mic bikini , dar imi aduc aminte ca in timpul operatiei simteam ca mi se rupe altceva )Totul va fi bine, ai sa vezi!

Maria, Sa iti traiasca si sa te bucuri de el toata viata!

Violeta, Sa treci cu bine de embolizare si sa ai o recuperare rapida si apoi ...la treaba!

Va doresc tuturor un decembrie feeric, plin de minuni, liniute, nasteri usoare, operatii reusite, etc!

PS. Acum 4 ani Mos Nicolae imi aducea si mie 2 liniute perfecte!

Mergi la inceput