Cristian Tabara
Raspunsuri - Pagina 2
olympia spune:
Anda sa te fereasca Dumnezeu sa stii cum de poti suporta sau chiar ascunde totul un timp si apoi deodata nu...
Nu-s doi ani ci aproape unul.
In emisiunea asta tot asa impresie buna ti-a facut?:
http://www.antena3.ro/opinii/cum-am-fost-violat-de-cristi-tabara_104419.html
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia Anda sa te fereasca Dumnezeu sa stii cum de poti suporta sau Pene colorate... cate putin din toate! album gradina |
Da si pe tine olimpia sa te fereasca!(scuze urarea ta e tendentzioasa rau sau mie asa mi s epare)
Imi pare rau ,dar articolul pus de tine,e irelevant pentru mine,eu am intzeles ca facea comentariu la o carte aparuta!Asa ca faptul ca autorul articolului da o alta conotazie...na' e treaba lui!
Acum e clar ca tu ai parerea ta,asa cum o am si eu pe a mea,asta nu inseamna ca trebuie sa ne "intzepam"!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
olympia spune:
Anda, pe mine nu m-a ferit... si nu se voia tendentioasa exprimarea mea.
In privinta linkului, ai sub articol un VIDEO cu emisiunea respectiva , comentariile nici nu conteaza, Tabara se prezinta singur!
album
gradina
andacos spune:
citat din mesajul lui olympia Anda, pe mine nu m-a ferit... Pene colorate... cate putin din toate! album gradina |
Imi pare tare rau!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
alevin spune:
citat din mesajul lui olympia Fata a depus plangere pe 8 iunie, nu in ajunul nuntii. Nunta nu fusese anuntata atunci. Mama n-a facut nimic mai inainte fiindca jurnalist fiind a realizat cat de putine sanse sunt sa li se faca dreptate si nici n-a vrut sa expuna copilul. Copilul insa n-a mai suportat... Numai in pielea lor sa nu fi! Pene colorate... cate putin din toate! album gradina |
Olympia , sa nu te superi pe mine, dar pune-te putin in situatie! Copilul tau iti spune ca a fost abuzat! Ce faci? Continui relatia trei luni dupa? Argumentezi ca-i inutil sa mergi la politie ca el e cineva si nu ai nici o sansa? Sau ii" rupi capu' cu dintii" instantaneu si mergi pana in panzele albe? E vorba totusi de copilul tau!
Nu stiu daca ai copii, dar daca ai, sunt convinsa ca ai lupta pentru ei din prima clipa cu ghearele si dintii! Cum ar face orice mama! Nu ai astepta 1 an si nu ai incerca sa convingi copilul sa nu faci nimic.
Timpul asta de asteptare si felul in care este justificat ma deranjeaza pe mine!
olympia spune:
Nu suntem toate construite la fel. Asa cum tu te indoiesti acum de cele intamplate, poate c-a facut-o si respectiva mama, a negat ca asa ceva se poate intampla, nu ei , nu copilului ei, nu cu ea in casa, nu cu cel pe care-l credea un al doilea tata pentru copilul ei...
Lucrurile astea-s greu de inteles rational, ca asa te astepti si ca victima sa zica imediat, fetita in cauza i-a scris mamei un biletel abia peste doua saptamani, eu i-am spus mamei mele peste zeci de ani, unele victime nu spun niciodata.
Cum si de ce sa spui ceva ce-ti va face inca un rau, ca poate nu vei fi crezuta, ci aratata cu degetul sau luata peste picior. Molestarile si abuzurile care nu lasa urme fizice, lasa urme adanci in suflet.
Si nu le fac oameni cu fete de monstri pe care-i sa-i recunosti fizic si sa te feresti de ei, ci oameni respectabili in societate, aparent draguti, zambitori, de incredere...
album
gradina
XIO spune:
Pai dupa atata timp nu stiu ce proces mai are oc si ce dovezi poate aduce fata.
Ca sa nu mai spun ca toate povestea cu tatal fetei care stia si mama care stia si care au mai vorbit dupa aceea cu presupusul agresor mi se pare trasa de par.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Deus spune:
Olympia cum a depus ea plangere in 8 iunie cand parchetul spune ca nu are asa ceva la dosar?
“Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 2 nu a confirmat existenta pe rolul acestei unitati de parchet a respectivei cauze, intrucat nu a fost inregistrata aceasta cauza la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2, iar la numarul de dosar indicat in articolul de presa figureaza o alta cauza avand alt obiect si alte parti”, se arata in comunicatul de presa, preluat de realitatea.net.
In acelasi comunicat de presa se arata ca articolul publicat de EVZ contine informatii eronate. Cotidianul mentionat a titrat astazi pe prima pagina despre existenta unei plangeri penale formulate impotriva lui Tabara, in care barbatul este acuzat de viol. Potrivit EVZ, plangerea vine chiar din partea fiicei unei foste iubite a lui Cristian Tabara.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
olympia spune:
Deus, eu am vazut interviul mamei de la B1, fata a fost singura la politie la sectia din apropierea blocului lor si a dat o declaratie. Politistii au scris-o, au inregistrat-o si au contactat mama (aceasta era nu era acasa), pentru ca doar adultul in grija caruia se afla copilul poate inainta plangerea penala. Mama a dat la randul ei o declaratie, a semnat-o si hotarat atunci ca nu inainteaza plangere. De ce? Din aceleasi motive pentru care n-a inaintat-o nici acum un an. Ca sa nu expuna copilul unui scandal mediatic si pentru ca nu exista dovezi fizice.
Cred ca fetita nu s-a impacat nici atunci si nici acum cu asta, ea il vrea pedepsit/expus pe cel ce a abuzat-o si de aceea i-a fortat astfel mana mamei. Mama confirma acum spusele fetei, relateaza ca exista doi angajati ai Pro TV care au auzit din gura lui Tabara recunoasterea faptelor dar care-s sub contract cu clauze de confidentialitate fata de imaginea postului, spune ca de aceea a si fost indepartat Tabara din companie si e sceptica in continuare vis-a-vis de demonstrarea publica a adevarului.
Plangere din partea mamei nu exista nici acum, doar cele doua declaratii, ale mamei si fiicei, politia a dat NUP, ca nu-s dovezi fizice, dar fiind vorba de un caz grav, parchetul a luat dosarul pentru cercetari suplimentare. Am inteles ca asta ar putea consta in evaluarea psihologica a copilului de catre experti, care ar putea confirma daca fata fantazeaza sau a fost abuzata, noi declaratii de la cei implicati...
Se pare ca daca fata ar fi avut 14 ani putea inainta ea plangerea singura, asa nu. Pe de alta parte, protectia copilului se autosesizeaza automat daca afla de astfel de cazuri, juridic lucrurile-s mai amestecate.
Xio si acum un an si azi sau peste inca un an , singurele dovezi sunt declaratiile copilului, ca nu a fost viol, nu a fost sechestrare cu urme de violenta, au fost abuz si molestare, pipaieli, atingeri, saruturi si mangaieri scarboase in locuri intime, asta reclama fetita.
album
gradina
XIO spune:
Olympia, in continuare mi se pare trasa de par povestea.
Daca a fost asa ceva parintii cred ca erau primii care faceau plangerea, nu asteptau un an.
Din pacate credibilitatea fetei in ochii mei este stirbita total de comportamentul aberant al parintilor.
Nimeni nu va fi acuzat pe baza unei marturii, fara nici cea mai mica dovada.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com