Buna,
am si eu o intrebare: la semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare locuinta, trebuie sa fie prezenti ambii soti proprietari? ar trebui sa semnam maine (noi suntem cumparatorii), unul dintre sotii vanzatori a trebuit sa plece din localitate, iar celalalt sot spune ca actul e valabil si daca e semnat doar de el, iar eu am dubii... nu exista imputernicire notariala din partea sotului plecat.
Multumesc.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Cum n-am primit nici un raspuns, am amanat semnarea actelor pana se intoarce proprietarul plecat, ca sa fim mai linistiti se poate inchide subiectul, multumesc.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)