Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)
Raspunsuri - Pagina 7
cos_minutza spune:
Somnic usor Camcris
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
camcris eu deocamdata am facut hsg...am tratament 3 luni la inceputul fiecarui cm si apoi o sa fac instilatii...daca nu reusesc nici atunci...urmeaza laparo.
bebelu86 spune:
yasmi super pozele sa-ti traisca si sa stea cumintel pana la 40 sapt
Cosmi, Cami, Katy hai k va veni si la voi bb cat de curand,
nu va pierdeti speranta. DD are grija de toate
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII
gabyv spune:
hop si eu mai tarziu
daca tot vorbeati de prolactina, eu zic sa iti faci de mai multe ori analiza asta, uite din feb si pana luna trecuta tot mi s-a marit si tot s-a diminuat cifra si apoi am inteles si eu ca nu trebuie tratament imediat dupa doar o analiza, pt ca valoarea ei creste in functie de stress, oboseala etc...
cos minuta daca vrei iti zic si ce valori am avut si cum eu tot ceream tratament si doctorul zicea sa asteptam ca sa nu luam pastile degeaba
... zic si eu asa ...
Karis spune:
Buna dimineata!
bb_yasmi, sunt superbe pozele. Ce dor imi e sa mai traiesc si eu senzatia de a-mi vedea puiul la eco...
Cos_minutza, exact aceeasi problema am avut-o si eu, o menstruatie total aiurea, la 2-3 luni, chiar si la 6 luni! Mi-am facut analize peste analize, dr. la fel mi-a dat Diane 35 insa n-am mai apucat sa le iau pentru ca exact atunci, cand nici nu mai speram, am ramas insarcinata.
Acum din nou incep sa am probleme cu menstruatia, in sensul ca imi vine la o luna jumate, chiar doua luni. Am tot incercat de vreo doi ani sa raman insarcinata insa fara succes. Mai incerc inca vreo cateva luni iar apoi daca nu vine bb, am sa renunt. Am implinit deja 35 de ani asa ca si riscurile sunt mai mari.
cos_minutza spune:
Neatza fetele
Poftiti la cafelutza
Gabi nu am facut doar 1 data prolactina ci de vreo 3 ori parca.Oricum tratament nu mai iau pt ca organismul dupa 2 luni respingea Bromocriptinul.Multumesc de sfat
Karis si cum ai reusit sa-l ai pe bb1?Poate ca ai mai zis insa neuronul meu e plecat acum la ora asta
Bebelu speranta nu ne-o pierdem noi asa usor
Kity
Va pe toate si va doresc o zi usoara!!!!
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Hellooooooooooooooooo nu v-ati trezit inca?
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitty-27 camcris eu deocamdata am facut hsg...am tratament 3 luni la inceputul fiecarui cm si apoi o sa fac instilatii...daca nu reusesc nici atunci...urmeaza laparo. |
Cine ti-a zis sa faci instilatii?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
858 SMS PENTRU COPII!