Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna dragutzelor!

Am ajuns si eu de la medic.Prea multe imbunatatiri nu se vad deocamdata.Mi-a dat sa iau niste hormoni tiroideni cate o jum de pastila timp de 5 zile dupa pauza 2 si tot asa.Eu am avut TSH-ul mult mai aproape de limita superioara decat prolactina, si totusi pt prolactina mi-au dat tratament pt tiroida nuMai trebuie sa iau Duphastone ca nici urma de ciclu si nici asa nu e sanatos sa stai fara menstruatie.Dupa ce imi vine ciclu trebuie sa iau o luna Diane35 in paralel cu hormoni tiroideni,dupa vedem ce lucreaza medicametul.Momentan incercam si metoda asta daca nu da roade o sa mai incercam o stimulare cu ceva mai puternic si daca nici asa nu vine bebe mergem pe laparoscopie.Se face si la Oradea laparo insa nu medicul meu.Intre timp o sa-mi timit si sotzul la spermograma ca l-am tot amanat...Acum cum o vrea DD,sper sa fie de folos tratamentul.Doamne ajuta

Sorinake multa bafta la FIV,sa de Dumnezeu sa reusesti
Didisor concediu placut
Lorena felicitari
Camcris,Bebelu fetele harnicutze!
Paula ha ca nu ne mai tii asa mult pe jar si aflam si rezultatul!Doamne ajuta
Cixinica

Va pe toate fara exceptii!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/teste%20bebe%202%20ziua%2026/?action=view¤t=10sapt2.jpg http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/teste%20bebe%202%20ziua%2026/?action=view¤t=10sapt.jpg

mamica fericita de 2+ si 10

Mergi la inceput

Yasmi superb

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Iar bantui singura pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!
cos_minutza,didi,draguta,bebelu,walkiria,anaxena,cixinica si toate fetele

Mergi la inceput

cosmi s fac putina galagie poate...mai este cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

cosmi am aparut si io
lorena felicitari oau ce fata desteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

yasmi ce frumusete vreau si io

Mergi la inceput

Vad ca ati aparut cateva
Kity,Camcris

Mergi la inceput

da cosmi chiar citeam ce ai scris tu mai devreme...din cauza tiroidei nu ai cm regulat?

Mergi la inceput