Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)
Raspunsuri - Pagina 3
PaulaFrida spune:
cami Doamne ajuta,sper ca ai dreptate
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
bebelu86 spune:
cami nu am facut nimic dulce. inca
sa vad dc mai am chef sau nu.
k vad k fierbe fasolea de ii vine rau si tot nu se inmoaie o data
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinake eu am facut paste cu carne si sos de busuioc! super bune!!!! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ |
bune bune
am facut 3 stelute
camcris spune:
cixinica multumesc
fetelor eu va las ca trebuie sa asez masa ca vine sotiorul de la servici si vad o foame
lorena_86 spune:
fetelor in sfarsit a aparut soarele si pe strada mea
azi am primit o veste extraordinara, nu v-am spus ca sigur nu credeam ca voi avea sanse
am intrat la master la BUGET, au fost doar 5 locuri si condidati cu gramada si parca nici acum nu imi vine a crede
eram convinsa ca o sa intru la taxa cu doar 5 locuri ma gandeam ca sigur se gasesc 5 mai destepti decat mine......dar nu.
deci asa am economisit 4000 ron pe master......deci bani suficienti pt bebe, cu asta chiar i-am inchis gura la al meu
ce repede trece timpul, eu deja sunt z2, imediat ajung si la ovulatie si apoi asteptarea aia lunga...
Imi doresc din tot sufletul sa devin mamica asa sa ma ajute
bebelu86 spune:
felicitari Lore
ce aspiranta desteapta avem printe noi
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII