Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxy erau de la 100ron pana pe la 4000.
gasisem o rochita (pana sa o vad pe asta) dar era pana la genunchi. mai mulata tot un roz din asta pal asa..si cu broderie neagra la brau ca o curea si un pic la gat. era frumoasa. dar parca nu mergea de nasa. si asta era la 120 ron.
chiar mi s-a parut super ok pretu.

am mai probat una mulata, lunga cu crapatura, cum ziceam eu ca vreau, numai k era albastru indigo si era ff puterinca si nu mi-a placut. dc era alta culoare o luam,. desi tot nu eram multumita 100%.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu lasa ca asta este super, iti sta foarte bine cu ea si cand o sa fi si aranjata......o sa dea toti pe spate.

S-a intamplat minunea mult asteptata10+

Mergi la inceput

mai avem un pic
de azi in 3 sapt. e nunta
abia astept

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

roxy, eu pe la calc, mai lucrez, mai cu un ochi pe forum, mai beau o gura de cafea, ca inca nu am terminat-o :) eu beau incet cafeaua, o savurez. ioi, acum imi dau seama ca am uiytat sa pun frisca

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

poftiti la capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu super. sa vezi ce frumos este sa fii nasica. noi am fost nasi anul trecut. asa super a fost. am fost mai bagati in seama si ca mirii. cel putin ginerele a fost lasat la o parte de tot. in schimb noi....nasu' mare in sus , nasu' mare in jos, traiasca nasa, melodie pt nasa.... a fost super. mie mi-ar place sa si botez dar inca nu s-au ivit ocazii.
bebelu tu bei cafea? ai baut si mai la inceput? eu de fel nu beau , niciodata nu beau, dar acum am o pofta de cafea, o beau cu lapte si miere, nu rezist, trebuie sa beau.

S-a intamplat minunea mult asteptata10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

un folicul era pe dreapta si celalat pe stanga am uitat sa precizez
o zi cat se poate de buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

si cu lichid in douglas de aceea mi s-a spus gemeni

Mergi la inceput