Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Lorena multa sanatate
Bebelu sa ne tii la curent
Paula deci AMR 2 zile pana la test?

Va pe toate!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mesaj de la nike

"Azi am intrat n prenatal oficial. perfuzii, stat in pat, cam asta e regimul,de mancat, nici vorba, pana seara tarziu. bb curios si jucaus. pupacim. nike"

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

bebelu multumim de mesaj.
nike sper ca te cumintesti si asculti sfatul medicului. bebelinul sa stea cuminte la locul lui, in burticuta.
lorena multa sanatate si sa vii cu vesti bune.
paula sa vii luni cu II sa incepem sapt. frumos.
cosmi si tuturor fetelor week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor
multam mult pentru urari
asa tare m-am speriat
umpleam un absorbant in cateva minute, m-am umplut toata la ferviciu, m-am patat......cheagurile erau cat casa........
acum am ajuns de la spital, mi s-a mai oprit putin de la o injectie
toata hemoragia asta cred medicii ca a plecat de la probeleme de coagulare si mi-au zis sa fac urgent analizele

acum ma simt ca si o leguma, fara vlaga...se estimeaza ca am pierdut in jur de 1 litru de sange
a fost periculos ca am stat asa dar am crezut ca tot se opreste si mai rau curgea
acum sunt la pat si mananc afine pt fier si imi face al meu carne la gratar ca mi-a scazut hemoglobina foarte tare

acum va las
o sa mia intru pe seara daca ma simt mai bine
pupi pe toata lumea

Imi doresc din tot sufletul sa devin mamica asa sa ma ajute

Mergi la inceput

bebelu am ramas fara baterie la telefon

fetelor sunt prea lesinata si la ora asta

am vrut sa scriu 1/2 l de sange (o jumate) ca altfel eram moarta acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ooof mai LORE
du-te si fa analizele mai repede. si vezi ce si cum
incepe tratamentu care ti-l da si nu mai sta asa
sa nu patesti alte nebunii

ai grija de tine si tine0ne la curent

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

ralu si pe toate fetele fara exceptii

o sa incerc sa fac un imprumut sa pot face analizele ca ma ajunge la 1000 cu totul si chiar nu ii am. dar mi-a zis dr ca trebuie urgent sa le fac nu numai pt ca vreau sa raman insarcinata dar si pentru sanatatea mea ca pot aparea complicatii
vedem noi
o sa incerc sa dorm putin
o sa intru mai pe seara

pupacesc pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetele ce faceti?
n-am mai avut timp sa intru ca ieri si azi am fost la iarba verde. a fost foarte bine. cald, soare, apa de balaceala....
cris85 iti doresc sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
hai fetelor ca apar gravidutele

toate fetele.

S-a intamplat minunea mult asteptata10+

Mergi la inceput

Off Lore,multa sanatate si daca-i musai fa analizele alea.Poate va ajuta cineva si reusesti sa le faci cat mai repede
Bebelu,Cixinica si tuturor fetelor multi

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Roxi ma bucur ca te-ai simtit bine la iarba verde

Mergi la inceput