Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 7
madyrizi spune:
eu le micsorez cu nero photosnap viewer. nu stiu ce programe ai tu pe acolo.
mai merge si cu microsoft office picture manager, edit picture, resize. si dimensiunea ar fi 640 x 480.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
pisellino spune:
eu n-am nici un program din asta l-ai luat de pe net mady?
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes luy- am primit coletul cu cartile, multumim mult. Sunt foarte utile mai ales acum in vacanta cand ploua si tot ploua. Sper din suflet sa avem vreme buna saptamana viitoare sa putem merge o zi doua pe transfagarasan. Apropo ati fost careva prin zona respectiva exista ceva pensiuni in zona? andreea.2009- mi-ai scris pe pm ca imi pui coletul luni( asta care a trecut). Nu vreau sa devin insistenta dar daca nu l ai pus pana acum te rog nu l mai pune pe adresa care ti am trimis-o ci iti voi da adresa de acasa peste o saptamana aproximativ]. Cele doua tricouri chiar nu vor mai fi folositoare in toamna cand vom mai reveni la socrii.. |
Iarta-ma te rog, am pachetul facut de luni dimineata dar nu am ajuns la posta. Am facut o toxiinfectie alimentara si nu am mai putut de rau. Stau neamurile mele pe rand cu Sebi ca eu nu am avut putere nici sa il tin in brate. Doar leaganul sweetydana-ei l-am trimis si ala ca a venit curierul acasa.Da-mi te rog adresa pe care vrei sa il trimit si PROMIT ca maine rezolv. Daca nu pot merge eu o trimit pe soacra-mea. Stiu ca maiam de trimis cateva pachete, promit ca le trimit cat de curand...am sa incerc chiar maine. Inca o data imi pare rau pentru intarziere.
pisellino spune:
pana reusesc sa le redimensionez le-am pus aici daca vreti sa va uitati poftiti fetelor http://picasaweb.google.com/100973947613085871630/Bazar#
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
pisellino spune:
mady am gasit pe un cd acdsee pro. e bun? il instalez pe asta?
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
anca_27 spune:
Pisellino, se pot redimensiona si cu Paint pur si simplu, eu asa le rezolv. Mai esti?
Click dreapta pe poza, open with Paint, alegi din bara de meniu Image, apoi Resize si unde e 100% , depinde de cat de mari sunt pozele tale, pui 20-30%, incerci mai intai cu una si vezi ce dimensiuni raman apoi, in Properties-urile pozei respective.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
madyrizi spune:
citat din mesajul lui pisellino mady am gasit pe un cd acdsee pro. e bun? il instalez pe asta? |
e cam greu de lucrat cu asta. si parca ia si mai mult timp.
merge si cu paint, image, strech&skew dar la astea nu stiu ce dimensiuni ar trebui sa fie.
eu le am de pe strong dc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui pisellino pana reusesc sa le redimensionez le-am pus aici daca vreti sa va uitati poftiti fetelor http://picasaweb.google.com/100973947613085871630/Bazar# POZE ROBI BAZAR COPILASHI&ROBI POVESTEA LUI ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
Imi masori si mie asta, te rog? Merci
http://picasaweb.google.com/100973947613085871630/Bazar#5499412590244759986
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl gãseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
madyrizi spune:
eu deja am pus ocheanele pe nishte pantaloni de trening de la pisellino . maine le pun gand rau. acum nu stiu daca mai am timp.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro