Bazar umanitar ***cap 36***

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

e, asta nu prea o stiu bine. stiu ca dai image, stretch&screw, dar nu stiu sa-ti zic cat sa pui ca dimensiuni. eu as incerca un 30 orizontal si 30 vertical, dar n-am experimentat. sper sa nu-ti iasa prea mici. ca sa faci un experiment si sa nu-ti strici nici poza, mai salveaza o data poza sub alta denumire si micsoreaza una din ele.

20 este perfect in paint

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1287&n=Pantofiori-MELANIA---piele-marimea-20

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1288&n=Pantofiori-MELANIA-noi-marimea-20

Lume-lume, pantofiori MELANIA, noi, masura 20
Oferite de Alicush

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

multam, dodo, acum stiu si eu cat trebuie la paint.

mamagiuliei, sunt mortali pantofiorii . cu hainute si pantofiori de fetite ma faceti de mai pun de una mica. da' daca iese tot baiat? soacra cu trei nurori

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am revenit, vad ca am 2 capitole de recuperat; sper sa reusesc azi sa mut toate produsele in bazarul nou.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nerantula, ai platit si botoseii acestia ?
Ma tot intrebam zilele acestea cine i-a castigat, ca nu mi-i ceruse nimeni si stiam ca-i licitase cineva.
A ajuns coletul la tine ? Imi pare rau ca nu i-am gasit in bazar mai devreme, sa fi vazut ca i-ai luat tu, ca ti-i trimiteam si pe acestia. Asa ma vad nevoita sa mai pun produse la bazar, poate te tenteaza si mai cumperi ceva de la mine

honeybaby, tu ai primit rochitza ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 31+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

imi confirma si mie cineva astea??

5+5+5=15
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=590
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=589
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=117
pentru Marius -Andrei

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

am primit coletul de la leditia, multumim

Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Nerantula, ai platit si botoseii acestia ?
Ma tot intrebam zilele acestea cine i-a castigat, ca nu mi-i ceruse nimeni si stiam ca-i licitase cineva.
A ajuns coletul la tine ? Imi pare rau ca nu i-am gasit in bazar mai devreme, sa fi vazut ca i-ai luat tu, ca ti-i trimiteam si pe acestia. Asa ma vad nevoita sa mai pun produse la bazar, poate te tenteaza si mai cumperi ceva de la mine

Luy, acum am venit de la posta, am fost sa pun pachetele pentru Carminabulina (Inaioana) si Andata, si am intrebat si de avize, ca in cutia postala nu aveam nimic.
Deci, da, am primit rochita de la tine, si bonusul cu preferatele lui Gruia , multumim frumos, sunt super!
Am primit si microfonul de la corinasmile, via Mikaeela, arata impecabil, l-am montaj si merge , multumesc in numele mamei care e beneficiara, ramane sa pun eu pecu cu prima ocazie pentru el, ca am fost zapacita la plata
Am mai primit si manusele faine de la Boti, intr-adevar, foarte practic sistemul de inchidere, sper sa le poarte cu spor la iarna, multumim frumos!

Asa, acum, cu botoseii, daca eu i-am licitat, am uitat complet in clipa in care am trimis mesajul de licitare , desi marturisesc ca am ceva indoieli, pentru ca nu ma recunosc in aceasta actiune, dar eu si neuronul meu gravid nu prea mai facem fata ..
Incerc sa fac niste sapaturi .. rabdare, pls!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ma ajuta si pe mine cineva, va rog? Nu pot deschide capitolele anterioare, se poate face ceva?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Confirm plata lui Georgipuia-45 lei

Multumi de confirmare
Mady... felicitari pentru "avansare in rang/functie"... si multumesc pentru actualizare+confirmare

Alexandrina.. am inteles ca cele 2 denumiri (durata anunt/licitatie) se refera la acelasi nr de zile, dar mie nu mi se pare ok... pt ca anuntul poate sa stea 100 zile, dar licitatia sa dureze maxim 2, nu? deaia bat acilea apa in piua... poate se face vreo modificare mititica... daca nu-i prea mare deranjul.. offcourse...

Referitor la platile efectuate pentru bazarul nou, cum se procedeaza acusica? trebuie sa bifeze donatorul ca am platit?

Angadragoman... uitai sa-ti multumesc pentru lucrusoarele ridicate aseara de la posta... si mai ales pentru bonus... calitate super... unde-ti pun calificativ?

Revin cu alte intrebari, daca mai apar... deocamdata am mai licitat ceva in noul bazar si astept masuratorile la un costumas...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput