Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 38
luy spune:
Buna,
Revin si eu dupa un weekend in care nu am avut acces la net. Vad ca au avut succes produsele pe care le-am pus vineri la bazar, bravo, ma bucur
Mercedes, ti-am mai adus niste carti : David Copperfield si Aventurile lui Huckleberry Finn, le vrei ? Sper sa am timp diseara sa le pun in bazar, ca e zapaceala la mine in casa din motive de zugravit.
Inteleg ca trebuie sa trimit facturi fetelor care au castigat produsele ? Am o gramada, ma apuc acum de lucru.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 31+ cu la purtator
Eseea spune:
va rog sa stergeti si A 81 din bazarul vechi, caciulitele alea sunt mutate in cel nou.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
andata spune:
Am si eu o problema mare.
Mi s-au intors banii platiti in contul Stefaniei prin mandat postal, in aceeasi zi cu cei pt Ionela si Marius Andrei. Postasul nu a stiut sa imi explice de ce s-au intors.
Acum sunt in dubii mari, eu voi incerca sa ii trimit iar prin posta, daca nu, cand ajung in oras sa ii pun direct la banca.
Rugamintea mea mare pt mikaeela si ancadragoman e sa imi confirme daca lor le-au intrat banii.
Eu chiar nu inteleg ce s-a intamplat, pana acum doar asa am platit si nu au fost probleme, nu mi s-au intors niciodata banii.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andata Am si eu o problema mare. Mi s-au intors banii platiti in contul Stefaniei prin mandat postal, in aceeasi zi cu cei pt Ionela si Marius Andrei. Postasul nu a stiut sa imi explice de ce s-au intors. Acum sunt in dubii mari, eu voi incerca sa ii trimit iar prin posta, daca nu, cand ajung in oras sa ii pun direct la banca. Rugamintea mea mare pt mikaeela si ancadragoman e sa imi confirme daca lor le-au intrat banii. Eu chiar nu inteleg ce s-a intamplat, pana acum doar asa am platit si nu au fost probleme, nu mi s-au intors niciodata banii. Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara Poze cu noi blog de mama Si ingerii au nevoie de ajutor Blogul lui Mihaita |
Poate ai completat "invers" talonul verde. Te-ai trecut pe tine la destinatarul banilor.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Mercedes spune:
luy- sigur ca le vreau ma injura fiu meu din cauza cartilor dar eu nu cedez. Nu stiu de ce naiba baietii nu vor sa citeasca cel putin al meu nu, nu stiu cum sunt altii in schimb ii place matematica, engleza dar romana nu si... eu vreau sa i scot asta din cap.
M am apucat de ieri ( ma rog ne am apucat mai bine zis) el citeste si isi scoate ideile principale pe caiet din fiecate povestire din recreatia mare iar io supervizez opera.
szivarvany spune:
Am primit si eu o cutie mare cu hainute, multumim JULIASM , cum pot, le urc in bazarul nou
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
Cornelia spune:
Am fost atentionata ca sunt castigatorea unor produse de la kokyi. Regasesc la finalizate: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5492188560394380738 si http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5492190619492591506
Licitasem si A307 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/A03Luni#5492182262878779458
Le vreau in continuare, pot fi trecute si ele la finalizate, sau cum sa procedez?
Multumesc!
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andata Am si eu o problema mare. Mi s-au intors banii platiti in contul Stefaniei prin mandat postal, in aceeasi zi cu cei pt Ionela si Marius Andrei. Postasul nu a stiut sa imi explice de ce s-au intors. Acum sunt in dubii mari, eu voi incerca sa ii trimit iar prin posta, daca nu, cand ajung in oras sa ii pun direct la banca. Rugamintea mea mare pt mikaeela si ancadragoman e sa imi confirme daca lor le-au intrat banii. Eu chiar nu inteleg ce s-a intamplat, pana acum doar asa am platit si nu au fost probleme, nu mi s-au intors niciodata banii. Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara Poze cu noi blog de mama Si ingerii au nevoie de ajutor Blogul lui Mihaita |
Noi i-am primit-21lei.Multumim.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
andata spune:
Nu, a fost completat bine, le-am completat pe toate de acasa.
A trebuit sa dau inapoi chitanta de la posta si mi-a dat inapoi partea din stanga a mandatului, unde e trecut expeditorul si pe spate e locul pt corespondenta si la expeditor sunt eu trecuta. Doar nu e prima data cand trimit.
A, cand l-am intrebat pe postas care chitanta o vrea, mi-a spus "cea pt Mladin". Deci stia pt cine a fost mandatul! Dar eu tot nu pricep ce s-a intamplat
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andata spune:
mikaeela, . Ms mult pt confirmare.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita