Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 36
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi si flowers e in coada mea . e iute de mana... sau picior... Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Norocul vostru e ca m-am intins cat o placinta luna asta si nu mai incape si odulatorul. Anyway eu am placa de intins parul
carminabulina spune:
A inceput aprovizionarea la mine. Am 6 role de scotch din alea mari, multe plicuri, cateva cutiute, mai merg acum sa cumpar hartie de impachetat si diseara astept cutii mai mari.
Sweetyana sa nu nasti! Maine poimaine iti pun lucrusoarele. O sa vezi ca-ti vor placea! sau sunt eu atasata de ele ca mi-a fost mandra imbracata cu aceste hainute.
madyrizi spune:
finalizate: cornelia, ellinia si ralcat .
mistral, il retragi sau l-ai mutat in bazarul nou?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
citat din mesajul lui Eseea imi poate raspunde si mie cineva la intrebare, va rog? |
Mai pt mine e calr ca apa de izvor ca stiu despre ce e vorba (si mai sunt si inteligenta) si cred ca si pt celelalte fete obisnuite cu bazarul, dar pt cineva nou nu stiu ce sa zic. Desi daca vezi ca-i cineva nou ii poti da un mesaj sa-i spui ca la suma pt produs trebuie sa mai adauge si 3 lei plata de transport.
sweetyana spune:
caciulita de nou-nascut, fffff mik, de scos bebele din spital are cineva?
eu am cautat la mine in oras dar mi se par ff mari, deoarece cand am nascut-o pe anamaria, am comparat capsorul ei cu pumnul meu inchis.. si nu gasesc caciulite mici-mici
Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
ellinia spune:
[m]Mamagiuliei[/b], sunt niste granule de culoare neagra (eu am mai cumparat si colorate, cred ca depinde de firma). Sunt maricele cam cat o jumatate de pastiluta de indulcitor na, ca nu stiu cu ce sa le compar. Henry, pestisorul nostru nu le mananca pentru ca sunt prea mari pentru el si el e destul de mare... ii e bun nr. 2.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
madyrizi spune:
hmm, problema e ca sa nu se simta nou-venitele ca sunt pacalite. daca apuca sa liciteze si dupa aia ii zici ca asa si pe dincolo... nu stiu. eu i-am zis dianneialex sa scrie la descriere maaarree ca e cu pecu.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
citat din mesajul lui sweetyana caciulita de nou-nascut, fffff mik, de scos bebele din spital are cineva? eu am cautat la mine in oras dar mi se par ff mari, deoarece cand am nascut-o pe anamaria, am comparat capsorul ei cu pumnul meu inchis.. si nu gasesc caciulite mici-mici Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005) |
Cam cand nasti exact - exact?
Ca daca sunt 15 grade afara nu vad la ce ar trebui caciulita.
Eu am una de nou nascut, 2, sunt puse la bazar, doar ca cea roz e un pic cam groasa, eu am nascut pe 3 decembrie.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=807
Astea sunt foarte mici.
Si daca e cald am acest baticut care clar e de nou nou nascut
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=754
Dar mai caut prin casa, trebuie sa mai gasesc eu ceva.
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Am trimis confirmarea de plata pe mail pentru urmatoarele produse;
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=711 si http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=774 . Multumesc mult boticelina. Maine o sa fac plate pentru produsele castigate de la pisellino. Va pup.
Ramona de Diana (20.07.2009)
anyvovcu spune:
draga leditia am primit si noi coletul de la tine multumim e superba bluzita fetelor mai merga bazarul vechi si cum vad daca sunt luate sau nu produsele
mamica de galusca alexandru gabriel