Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 30
cris_82 spune:
si vad acum ca deja s-a si licitat moamaaaaaaaaaa ce rapide sunt fetele....
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
cris_82 spune:
puii mei...am bagat la spalat tot ce mi-a adus sora-mea ca am si eu un fix,dar cum o scot de la invarteala ,pun centimetrul si masor
BAZAR
adriuta spune:
Buna fetelor,
cum pot sa dau si eu hainute la bazar? Noi nu locuim in Romania si ma gandesc cum vom rezolva cu transportul! Sunt de bebe baietel si jucarii am multe. Hainele de gravida deocamdata le mai tin.
Si daca stiti cum ar putea bebe Siluan sa beneficieze si el de ceva banuti de la bazar. www.siluan.weebly.com El are acum mare nevoie de banuti.
Va multumesc, sunteti extraordinare.
cris_82 spune:
galliciana 83 cm dar e un pic elastica si se in tinde pana la 85
BAZAR
cris_82 spune:
imi pare rau cum mai capat de la uscatura de sora-mea ceva fac anunt
BAZAR
madyrizi spune:
da' o sora mai grasa nu ai ? ca pentru silfide...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun buna fetele, am fost aseara la spital...direct in gips am piciorul...dupa ce ca sunt greoaie asta imi mai lipsea...cizma pana la genuncgi...si doar pt un degetel mi-e greu sa umblu dupa Ema si medicul a zis sa stau in pat, bine ca maine Ema incepe terapia si va sta cu fetele... nu mi-a facut nici radiografie nici tratament pt ca am sarcina inaintata... acum astept sa ma recuperez...sper in 2 saptaamni sa treaca. BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 30+PETRU si mami de Ema |
Sanatate multa Mari si refacere grabnica!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC