Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 26
carminabulina spune:
Foarte bine .
Acum cerere de oferta:
saptamana asta trebuie sa cumpar o husa pt saltea. Din aceea pe elastic din prosop sau finet sau din ce-o fi ca nu conteaza materialul, dar sa aiba elastic sa sa fie mare, eu avand o saltea de 200*180cm.
Am zis sa intreb aici mai intai poate are cineva pe acasa si ii prisoseste si nu stia cum s-o puna la bazar.
Astept oferte.
kariguld spune:
fetelor...iara io cu intrebarile.....rabdati va rog o baba
ce factura trebuie sa trimit celei care a castigat licitatia?
multumesc anticipat de raspuns!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld fetelor...iara io cu intrebarile.....rabdati va rog o baba ce factura trebuie sa trimit celei care a castigat licitatia? multumesc anticipat de raspuns! |
contul meu, facturi, vanzari, creaza factura, email, salveaza si inchide.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ducky spune:
Fetelor care puteti si aveti timp, va rog mult sa actualizati si la bazarul "vechi". Stiu ca pe toate ne-a prins noul, facturile etc dar sunt produse confimate de mult care inca stau in finalizate.
Multumesc
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ancadragoman spune:
Georgipuia,Ellinia am trimis coletele ieri
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Mercedes spune:
alexandrina- am castigat o carte de la tine. Pasul urmator este sa primesc factura de la tine ori pot plati luni fara acea factura?
cris_82 spune:
na ca azi nu am reusit sa pun noutatile la bazar,sper ca maine s aam o zi mai lejera si sa reusesc
acum vin si cu o intrebare...am castigat si eu 2 produse la care este trecut PECU,ambele au acelasi vanzator..cand ma duc la banca le spun sa treaca separat si 3 ron sau cum se procedeaza??la ridicarea coletului???
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
madyrizi spune:
nu, cris, depui la banca cu 3 lei mai mult decat costa produsele.
mercedes, poti sa platesti si fara factura daca stii cat ai de platit.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
sarumana mady
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Mercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mercedes, poti sa platesti si fara factura daca stii cat ai de platit. |
madyrizi-mersi mult , i am trimis un mail alexandrinei. Intre timp am primit un mail de pe dc pe mailul meu declarat pe forum pe care il vizitez mai rar