La Dovlecelu' Vesel !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Uka am vorbit la Mihai Albu,ma duc maine sa vedem exact.
Cat priveste hostess-ele,noi avem,pentru ca avem contract cu o firma de amenajari si le-am luat si pe ele la ,,pachet".

Hepi si azi a mancat binisor Mihnea,ma bucur ca venim si noi la normal.Sa stii ca si Mihnea doarme in ultimul timp bine,2-3 ore...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Phuoa, am intarziat ca am stat sa curga tuica de la cazan direct. Ma gandeam ca de casa noua ori sa cumpar un bibelou, ori o vaza frumoasa chinezeasca, ori sa dau cu tuica de pamant. Mi-a luat-o hepi inainte si-a adus damigeana asa ca ascund tzoiul asta mititel, sa nu ma fac de ras
Si ca sa vedeti cat de mult va respectam am venit gata vaccinati
Am fost de ne-am refacut BCG-ul ca ala de la nastere nu s-a prins. Ah, ce-as mai fi vrut si eu sa puroiem la manuta ca scapam de-un stres

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Bine (c)ai venit Cum a fost? A plans?
Hai norok , lasa bibiloiu, primim doar jucarii de plush..

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Uka am vorbit la Mihai Albu,ma duc maine sa vedem exact.
Cat priveste hostess-ele,noi avem,pentru ca avem contract cu o firma de amenajari si le-am luat si pe ele la ,,pachet".

Bravo, bravo..ca la carte
E talentat nea Albu..si am inteles ca are preturi mai omenesti acum, simptom de criza

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Ce tare mi se pare laptele www.13enterprise.co.uk/aptamil-extra-hungry-2" target="_blank">asta..Cica for hungrier babies ..

_

Mergi la inceput

Uka intr-adevar are preturi ok si merita,ca decat sa stau sa caut pana-mi vine rau,mai bine ma duc direct acolo.Am vazut pe site-ul lui ceva frumos....
Hepima bucur ca ti-a placut

Mergi la inceput

Chiar extra

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Ce tare mi se pare laptele www.13enterprise.co.uk/aptamil-extra-hungry-2" target="_blank">asta..Cica for hungrier babies ..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna gagici!Pai tocmai noi care suntem voiosi din nascare sa nu venim pe la voi? Va pupam
Ukuta scumpa, merci de link
Hepi,pupam mamica si pe Maia

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Lulu cum e sa ai baiat asa mare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna gagici!Pai tocmai noi care suntem voiosi din nascare sa nu venim pe la voi? Va pupam

Bebe voios de mami Iulia

Aaaa, avem oaspeti..
Hepi are putina treaba dar va veni imediat (adica mai pe seara), am ramas gazda! Cu ce sa va servesc? O zmeura, o tzuica?
Cu multa placere ..Iti comanzi? Daca nu rezolvi, iti trimit eu, e acelasi lucru.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Bebe voios de mami Iulia

Aaaa, avem oaspeti..
Hepi are putina treaba dar va veni imediat (adica mai pe seara), am ramas gazda! Cu ce sa va servesc? O zmeura, o tzuica?
Cu multa placere ..Iti comanzi? Daca nu rezolvi, iti trimit eu, e acelasi lucru.

_

Nu fetita scumpa,eu am adus de-acasa.Fac cinste azi!Ucone face 10 luni!
Hai ,manifesta-te ce-ti doreste sufletelul?

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput