vin la voi cu o mare rugaminte:daca stie cineva care ofera cazare in eforie nord de incredere pt perioada 6-8 august...
noi suntem 4 persoane(sotul fratele cumanat si eu)si fetita mea de 3 ani si am dori o camera cu 2 paturi,sa fie curata si aiaba undeva in curte dus ,nu neaparat individual si sa nu fie prea scumpa,nu neintereseaza cine stiece lux,sa fie curat atat
noi stabilisem ceva cu o cunostinta sa mergem la ei in acea perioada si ne cerea 70 de ron pe camera cu 2 paturi duble ceea ce era f convenabil dar din pacate a interevenit ceva si nu ne mai poate caza iar noi am ramas in pom practic,ca nu pot sa ajung in gara si sa ma tocmesc fara sa stiu ce anume ma asteapta acolo.Anul trecut ne am luat o mare teapa ,ne a spus ca are 2 paturi duble si cand colo avea o canapea si un fotolui pat si la 20 de min de plajasi am ramas acolo ca nu puteam sa ma plimb cu copilu de 2 ani prin soare sa caut cazare ,si nu as vrea sa patesc asa ceva si anul aceatsa
asa ca va rog mult daca stiti pe cineva sa mi recomandati si mie sa ma bazez ca merg acolo sigur si nu se razgadeste sau ceva.
va multumesc mult de tot!!!