Cu dragoste din Iasi (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Ioana,vezi aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156869&whichpage=1

Gabi...sa ai o zi buna si vanzari record!!!ce fac baietii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Ionika, sa fiu sincera, prima data am avut o senzatie asemanatoare anul trecut inainte de alegeri, si mi-am promis sa nu mai intru la Generale, tot din cauza tonului folosit... si cu trimiteri la colt de aceasi factura... am mai aruncat un oki prin august si am constatat ca au mai ramas cativa, mai putini, pe baricade... cu aceleasi tendinte... indiferent daca realitatea a aruncat la cos tot ce sustinusera pana atunci. Tonul ridicat chiar in lipsa argumentelor logice era la locul lui, pozitia de forta, lipsa de politete etc...

Dar citind posturile de ai sus Nora, sincer cred ca Anka- Buli a luat o decizie corecta si ma intreb daca imi mai gasesc si eu locul pe aici...

Anka
imi e dor de postarile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna fetele. Postez si eu aici 2 rugaminti:
1. caut oftalmolog pentru Andrei. Anul trecut am fost la dna dr. Bogdanici dar am inteles ca acum nu mai are cabinet.
2. Am nevoie de mobila second pt un apartament cu 3 camere, daca stiti pe cineva care vinde la un pret rezonabil, va rog sa imi spuneti.
O zi frumoasa!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

[quote]citat din mesajul lui Nora
E greu sa reprosezi apoi ceva unei persoane care ti-a fost in casa.Dar nah...tu faci cum vrei sau cum sunt uzantele la scoala aia.

Eu intelesem ca e vorba de o petrecere la un loc de joaca din oras, specializat in organizarea de petreceri pentru copii. Daca e acasa, pai cu atat mai mult nu ar avea de ce sa vina si invatatoarea. Parerea mea.

Merci pentru link!

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana

[quote]citat din mesajul lui Nora
E greu sa reprosezi apoi ceva unei persoane care ti-a fost in casa.Dar nah...tu faci cum vrei sau cum sunt uzantele la scoala aia.

Eu intelesem ca e vorba de o petrecere la un loc de joaca din oras, specializat in organizarea de petreceri pentru copii. Daca e acasa, pai cu atat mai mult nu ar avea de ce sa vina si invatatoarea. Parerea mea.

Merci pentru link!

Ioana.

Doamne fereste! Cum acasa? La un loc de joaca... un spatiu inchiriat undeva... N-am omorat pe nimeni sa aduc atatia copii in casa!
Am intrebat de dna invatatoare pentru ca asa am auzit ca ar fi facut X si ma gandeam cu strangere de inima ca asa se procedeaza... nu prea voiam nici eu asta... si nici nu vreau.

Ionika scuze nu stiu... intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna ziua Iasule sau ce a mai ramas din tine ..........
cu intarziere La multi ani, Cosmin!
La multi ani! pt. Herra si Nora
La multi ani, Alexandu!

Ionika: d-na dr. Bogdanici poate fi gasita la policl. Arcadia - am vazut pe site. Mai erau si alti oftalmo buni in Is dar am uitat

Imi pare rau ca s-a retras Anca dar poate se razgandeste si revine, macar la acest subiect. Anca nu renunta la fetele de aici pt. actiunea altora.

L Carmen: am renuntat de mult timp sa scriu la diferite subiecte din motive asemanatoare celor expunse de tine dar asta nu inseamna ca dispar de la acest sub. Nu te intreba ce mai cauti pe aici fiindca nu este cazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata la o cafeluta calda si aromata. Azi e f frig afara, termometrul meu din balcon aratau 0 grade la 7 si ceva si am vazut ca bate si vantul putin, asa ca imbracati-va bine...ca bate iarna la usa.
Va astept si azi la targ sa va incalziti privirele si inimile.

O zi calduroasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Cica d-na Bogdanici a emigrat in Marea Britanie! Asa ca si eu caut oftalmolog pentru Stefi, astept recomandari.

Ionika, eu stiu pe cineva care are o canapea cu fotolii de vanzare. Este in stare foarte buna, numai ca i s-a pus pata pe altceva si vrea sa o schimbe. Daca te intereseaza trimite un PM cu un numar de telefon.

Desi merge centrala mie mi-e frig! Nu-mi place iarna. Sper sa mai vina caldura si soarele.

Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003
Sunt suparata, Buli si-a sters contul de pe DC...
Si sunt suparata mai ales pe pozitia moderatorilor...

ce???
cand si cum s-a intamplat asta? de ce?
am incercat prin subiectele alea, dar nu am gasit nimic si nici rabdare nu am...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia_d spune:

Buna fetelor,
Am contul de ceva vreme, insa pana acum mai mult v-am citit. Imi face o deosebita placere sa intru si sa citesc postarile voastre. Azi am hotarat sa va salut si sa va spun ca eu si bobocica mea de clasa I, Daria am fi bucuroase sa facem parte din lista voastra. Va pup si va doresc un weekend cat mai placut .

Mergi la inceput