Cu dragoste din Iasi (97)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Anto_Olimpia spune:
SUNT ASA DE TRISTA FETELOR!!!
In maternitate am cunoscut o mamica cu 9 copii....
O femeie de aur, foarte curata si ingrijita in ciuda saraciei in care traieste....
Acum am vb cu dr si are cancer nu inteleg de ce vrea sa o mai opereze....
CE VOR FACE BIETII COPILASI??? CEL MIC INCA NU ARE 2 ani...mama abia a implinit 40....CE CRUDA E VIATA!!!!
Tatal i-a parasit ca are nevoie de femeie ....nu de canceroasa....
Ieri i-am dus o groaza de haine....jucarii pt cei mici (COPILASHII NU AU AVUT NICIODATA JUCARII)....mancare...
Maine merg din nou la ea...nici nu stiu ce sa-i spun....
Oare cum pot sa o ajut?????
OF OF OF
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
RalucaAlexa spune:
Buna tuturor mamicilor si nu numai
Suntem si noi din Iasi, baietelul meu are acum 1 an si 9 luni.
Am o rugaminte, in cazul in care stiti si ma puteti lamuri: exista un loc in Iasi unde l-as putea duce la cursuri de inot? Din cate am auzit eu ii primesc doar de la 5 ani in sus. Noi avem nevoie de exercitiu si de un pic de kinetoterapie pt ca puiul meu cand sta in fundulet nu isi tine spatele drept - isi relaxeaza muschii - si m-am gandit sa fac ceva ce i-ar placea si lui. O sa mergem bineinteles si a kineto.
Cred ca v-am facut capul mare :) In cazul in care aveti informatii le astept cu nerabdare!
Pupici!
RalucaAlexa spune:
Buna tuturor mamicilor si nu numai
Suntem si noi din Iasi, baietelul meu are acum 1 an si 9 luni.
Am o rugaminte, in cazul in care stiti si ma puteti lamuri: exista un loc in Iasi unde l-as putea duce la cursuri de inot? Din cate am auzit eu ii primesc doar de la 5 ani in sus. Noi avem nevoie de exercitiu si de un pic de kinetoterapie pt ca puiul meu cand sta in fundulet nu isi tine spatele drept - isi relaxeaza muschii - si m-am gandit sa fac ceva ce i-ar placea si lui. O sa mergem bineinteles si a kineto.
Cred ca v-am facut capul mare :) In cazul in care aveti informatii le astept cu nerabdare!
Pupici!
l_carmen2003 spune:
Raluca bine ai venit. Trimte-mi datele voastre daca doresti sa te punem in listuta. Cat despre inot, incearca la Spitalul de copii, au bazin de inot si kinetoterapeut acolo.
Intrebare: I-am promis lui Alex in vara, de ziua lui - pe care am sarbatorit-o in cadru restrans pe 15-16 august - ca de ziua lui de nume, pe 8 noiembrie, ii fac ziua cu colegii de scoala... Dar asta pica parca in vacanta...
Nici nu isi stie toti colegii... Bine mai e pana atunci.
Ar trebui sa isi cheme toti colegii? Sunt numai 36... plus cativa prieteni... Nici nu stiu daca as avea unde sa ii duc pe toti iar 36 de copii sunt cativa... Si trebuie chemata si doamna invatatoare?
Sunt suparata, Buli si-a sters contul de pe DC...
Si sunt suparata mai ales pe pozitia moderatorilor...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nora__/Nora__.jpg)
Nora__ spune:
Neatza la fete
Multumesc mult de urari si voi sa fiti fericite,iubite si sa va bucurati de copilasi!!
Dau si de baut la vreme de seara,ce doriti,ce poftiti: campari,cinzano,bere,vin,bere...orice
Noi facem bine,cu scoli,gradinite,serviciu si somaj tehnic...pe alese.
Eu de abia astept Serbarile Iasului,pentru ca stau acasa si nu ma inghesui dimineata spre serviciu.Astept targul
Carmen,eu as zice sa inviti o parte din colegi,de care se va apropia Alex pana atunci sau care ii plac mai mult.Nu are rost sa inviti 36 de copii,va fi cumplit.Treptat Alex va selecta prietenii.Iar invatatoarea chiar nu are rost,doar nu faceti reuniune de clasa.In plus,creati un precedent si daca n-o mai invitati altadata,posibil sa devina ofuscata. Si cand sunt prea multi,nici nu se mai joaca frumos,tot bisericute se vor crea,iar tu pleci de acolo cu tensiune.
In alta ordine de idei...de o coconada cand punem?
l_carmen2003 spune:
Merci Dana, problema nu e ca vor fi 36 ci mai multi, ca mai are prietenii apropiati
... asa ma gandeam si eu sa isi selecteze, dar sa vad cum negociez. Daca ii bag in fata leitmotivul "criza" e simplu dar e un pic pervers...
Eu nu as chema invatatoarea dar nu stiu care sunt uzantele, de asta am intrebat... ca banui ca nici copiilor nu le-ar tihni! si sa organizez eu sedinta cu parintii nu se face!
Sa vad cati copii isi doreste sa invite, ca daca il intreb incepe ca nu stie cum ii cheama pe toti... de asta ajunsesem la toata clasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nora__/Nora__.jpg)
Nora__ spune:
Carmen,eu as stabili un numar care adunat cu prietenii,sa iasa un grup acceptabil.Si i-as spune: poti invita 10 copii sa spunem.Pana pe 1 noiembrie te gandesti care.Cu ocazia asta va afla mai repede cum se numesc,ca e interesat
N-am auzit sa inviti invatatoarea la ziua copilului doar daca iti este prietena si chiar asa,nu as chema-o odata cu copiii,sa se simta stanjeniti si sa nu le tihneasca.In plus,ar fi 2 variante: ori nu vine,sa nu se puna ea in anumite situatii ,ori accepta si ulterior veti fi amandoua in niste pozitii sensibile.
Fara sa vrei se va crea o anumita legatura intre voi si la amandoua va va fi poate jena ulterior sa ziceti pe sleau ce aveti de spus.Ba chiar e posibil ca invatatoarea,pentru ca ceilalti copii sa nu comenteze ca poate sunteti prieteni si il favorizeaza,sa il defavorizeze uneori.E greu sa reprosezi apoi ceva unei persoane care ti-a fost in casa.Dar nah...tu faci cum vrei sau cum sunt uzantele la scoala aia.
ioana spune:
Ah, am scris un mesaj si l-am pierdut! Asa se intampla cand te grabesti!
Carmen, baiatul meu este in clasa a III a si a avut cateva petreceri pana acum. Nu a participat niciodata invatatoarea. Nu cred ca se obisnuieste. Pentru socializare de genul asta (elevi plus invatatoare) se fac excursii, de o zi, de 2 zile, chiar tabere.
Ce s-a intamplat cu Buli? Eu sunt una dintre admiratoarele ei "din umbra", imi placea sa o citesc, imi placeau mesajele ei lapidare, dar pline de umor si de bun simt. Imi poate da cineva un link spre subiectul cu pricina? Multumesc!
Inot si terapie: vezi si piscina Union, pe Lascar Catargi, au antrenor care lucreaza si cu micutii cu probleme, ii vedeam cand imi duceam (luam) odraslele.
Numai bine,
Ioana.
GabrielaG spune:
Buna dimineata pe fuga... targul de Hand Made incepe astazi la ora 12 la parter la Moldova Mall si va fi pana pe 15 octombrie, b ine ca nu toti participantii vor veni in fiecare zi, probabil zilelel de wk-end vor fi cele mai aglomerate...asa ca daca aveti chef de o iesire sau vreti un cadouas frumos pt cineva: bijuterii, tablouase, tot felul de chestiute, va astept cu drag. Eu azi merg, maine nu stiu si probabil pe 13, 14.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii