Cu dragoste din Iasi (97)
Raspunsuri - Pagina 10
iulia-stefy spune:
Am intrat o fuga sa va ofer o
si sa urez multa bafta la "micii gradinari" si proaspetii sau “veteranii” scolarei .
Stefy a intrat, i-a facut controlul asistenta, apoi s-a dus la doamna educatoare si s-a lipit de ea, a mers si i-a aratat un patut, toaletele, chiuvetele, totate mici, asa ca pentru pitici.... sala care ra foarte frumos aranjata pentru ei.... A fost foarte incantata, ne-a facut cu manuta .... si asta a fost tot. Doaman era incantata ca a inceput cu un copil obisnuit cu cresa, apoi a mai venit o colega de cresa a Stefaniei si am plecat. Stefy se chinuia pe hol cu o fetita mica sa o linisteasca si ii explica ea ca va fi bine.... Asa s-a distrat doamna....
GabrielaG spune:
Multumim de cafeluta, Lacramioara...a prins f bine. Si e super ca pentru stefy a fost ceva normal...fara lacrimi si despartiri de ti se rupe sufletul.Asteptam "impresii" de la boboceii de scoala...
La noi a fost bine, deseara am sedinta la Matei, la Octavian e o noua doamna diriginta, speram sa fie ok...Octavian deja se gandeste la vacanta de iarna.
Pupici,
Gabriela si baietii din nou la scoala
carmenp spune:
cu intirziere multumim pt urari, sunteti dragute, pt toata lumea campari cu suc de portocale asa, ca de lunea
la multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima vreme, sa fiti sanatosi cu mic si mare
nu stiu cit mai apuca sa intre pe aci dar fiin`ca fu ziua ei si suntem multe care`o iubim inca;))
la multi ani, veve, sa ne traiesti
un an scolar/gradinar:D excelent va doresc!
iulia-stefy spune:
La multi ani, Andrei!
Va ofer o 
La noi a fost bine ieri, insa nu a dormit. A fost foarte incantata de colegi de doamne....
La voi cum a fost? De scolarei nu spuneti nimic?
Danna_36 spune:
Buna dimineata.
Un an scolar nou bun pentru toti scolareii, mici si mari si pentru micii "gradinari" si din partea noastra. Am inceput si noi ca toata lumea scoala si gradi, totul e OK pana acum si sper asa sa si ramana!
Andreea (Amironeanu) sper sa ne mai intalnim din cand in cand si anul asta pe culuarele gradinitei, macar cat anul trecut.
Stiu ca Stefi e la grupa pregatitoare, dar care, A, sau B?
Eu am (teoretic, cel putin) un an mai usor din punct de vedere scolar in 2010-2011 si cum tot nu am serviciu multumita situatiei economice stralucite din tarisoara asta, m-am gandit sa pun la bataie experienta de la Romagic (doamnele mai vechi pe forumul asta mai stiu, cred, despre ce vorbesc
) si sa am grija de 2-3 copilasi de varsta pre-prescolara (2-3 ani) la mine acasa. Tocmai am varuit vara asta, iar zilele astea definitivez curatenia de dupa ... si uitandu-ma ieri la camera fetelor si la sufragerie, frumoase, curate si pline de jucarii, dar goale toata ziua, doar cu mine protapita in mijlocul lor de dimineata pana seara... mi-a venit ideea asta. Asa ca daca stiti pe cineva interesat de un locusor confortabil si sigur pentru copil cat timp parintii sunt la serviciu, poate ii spuneti si de mine. Mi-ar placea mult sa imi reiau cumva activitatea si cine stie, poate daca se infiripa ceva redeschid si Romagicul la un moment dat...![]()
Danna_36 spune:
Era pana nu demult pe-aici un colt de mica publicitate. As vrea sa pun un anunt pe tema de mai sus, dar nu dau de locul cu pricina. Nu-l gasesc eu, sau a disparut?
Darria spune:
un an bun pt. gradinarei si scolarei.
Dana: Doamne ajuta. In josul paginii, la "utilitare" este mica publ.
http://bazar.desprecopii.com/
xerxe2005 spune:
Imi puteti recomanda un restaurant in iasi care are amenejat un coltisor de joaca pentru copii?
Multumesc frumos.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
amironeanu spune:
Salut!
Dana, fetele sunt colege de grupa, eu deja i-am spus Stefaniei de Ruxi, sper sa se integreze usor. Acum au si ei domn nou, Stefi este foarte incantata ca sunt singura grupa cu domn. Poate ne vedem, sa-mi povesti si mie mai pe indelete de fostele doamne ale lui Ruxi ca sunt doamnele lui Matei acum.
xerxe iti recomand din toata inima Casa Livaki. Au teresa in spate si in spatele terasei loc de joaca cu 2 saltele de sarit, groapa de nisip, leagan. Din pacate mai merge doar cat este vremea frumoasa. Si au si mancare super pentru copii, eu le iau mereu frigarui de pui si le plac foarte mult. Uite site-ul lor: http://www.casalivaki.eu/terasa.html
Mamici cum este in clasa I? Astept si eu povesti!