Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Am picat si eu...din pat. Am mers dimineata la analize si cand am ajuns acasa am picat ca o musca. Cine zicea ca e la fel ca in primul trimestru... stia ce zice. Am renuntat de luni la cafea dar cred ca ma apuc iar de baut o cescuta dimineata, nu mai pot asa, nu fac nimic util toata ziua. In continuare nu am cumparat nimic!

Interesante informatiile cu prima pt nastere. Eu nu am curaj sa cer nimic, si asa ma intreb daca peste doi ani voi avea unde sa ma intorc.

Chichiutza- La multi ani! multa fericire si intelegere... sa va iubiti mereu ca acum si sa va bucurati de puiul mic.

Puiutza ce activa esti... bravo!

Fetele, aseara mi-am redescoperit o mai veche pasiune - Hidden object games - acum joc Return to Ravenhearst. Dupa cateva ore de joc mi se invarteau ochii in cap ca la jocuri mecanice

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutare burtici.
Chichi si Bebecris, la multi ani pentru aniversari, sa fiti fericiti 1000 de ani si sa aveti parte numai de bucurii de la jumatatile voastre..

Noi asteptam curierul cu contractele de la Cord Blood Center, am demarat procedura pentru celulele stem.

Va pupacesc si sa aveti o zi excelenta!

Klarisse graviduta 29+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Bebecris La multi ani! Aniversare fericita si felicitari pt semnatura noua!

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

buna, fetelor!
chichi si bebecris, sa aveti in continuare casniciile de piatra si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de sotii vostri si de cei mici!
in legatura cu prima aceea de naster... nici nu ma gandesc! firma deja a intrat in insolventa si cum spunea si donna... ma intreb daca peste 2 ani voi avea unde sa ma intorc.
dar asta e! noi si bebeii nostri sa fim sanatosi! ca are Doamne Doamne grija de tot!

simona cu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna gravidutelor ce mai faceti,astzi intram in sapt 29 cu bebita, as vrea sa stiu cam cand ar trebui sa merg la urmatorul eco, si in ultimele luni se mai face eco sau doar contro de rutina ce mai trebuei sa fac, se mai refac nalizele de urina de la inceput voi ce ati facut?? astept pareri si opinii

Mergi la inceput

Simona urata treaba daca au intrat in insolventa. La mine nu e cazul, dar am vazut ceva ce ma ingrijoreaza. La 1 august trebuia sa se intoarca o colega din concediu de ingrijire copil si au anuntat-o sa nu mai vina. Nu stiu ce portita legala au gasit pt asta, probabil restructurarea postului. Dar mi se poate intampla si mie peste 2 ani, oricat de apreciata as fi fost pana acum. Stiu ca nu le convine ca mi-am luat medica, ca intru devreme in prenatal si ca voi sta acasa 2 ani. Dar asta este problema lor. Puiul mic e mai important decat orice!

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Va fetelor! Multumim din suflet pt urari! Si voi sa fiti la fel de fericite!

Puiuta da, noi suntem la poli opusi! Doamne ajuta sa fie bine!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ce fac fetele? Am aterizat si eu,nu mai pot de picioare!
Am fost la dr,i-am dus rezultatele la analize,mi-am luat o camasa pt alaptat,si am luat una alta ce era pe lista de maternitate: o crema bepanten,comprese sterile,ser fiziologic,un spray oximed(bioxiteracor),si restul mai urmeaza sa iau. Vreau sa iau si o crema garmastan,tifon pt tampoane dar nu aveau momentan la farmacie,si ce mai trebuie.
Am "lins" un langos cu finetti si m-a apucat greata,si acu ma dreg cu doua nectarine!
Bebecris multi ani fericiti impreuna si felicitari pt schimbarea prefixului!
Alynta distractie placuta in continuare! ne bucuram ca va simtiti bine!
Nike multa sanatate tie si la bb! Sper ca stai cumintica!
Liliana si eu ma epilez inainte de a merge la dr,dar nu o fac pt dr ci pt ca nu vreau sa par neingrijita. Eu cand merg la dr ma epilez si pe picioare si inghinal pt ca ma simt prost sa ma sui acolo pe masa si sa-mi etalez tufele.O femeie neepilata pare neingrijita chiar daca ea acasa poate se spala de cinci ori pe zi la dansa.

Ce arsuri amm!! cred ca de la langosul ala
Si eu am problema cu somnul,as dormi non-stop!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

LORA ma alatur tie si mie imi este mai mereu cald si de transpirat nici nu mai zic , in fiecare dimineata ma trezesc uda toata iar sotul se inveleste

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

da,donna... urat de tot... sunt in insolventa din mai. iar asigurarile nu ni le-au platit 2 luni. si am aflat asta cand am avut nevoie de o adeverinta. adica prin iunie. iar lunile respective erau martie si aprilie.nici nu s-au sinchisit sa ne anunte si pe noi. eu am facut scandal mare pe tema asta si le-am zis ca macar mie( care-s singura graviduta de pe acolo) sa mi le plateasca sau sa imi dea toate informartiile care imi trebuie pt a le achita din propriul buzunar. offf... pana la urma s-a rezolvat. mi-au eliberat o adeverinta (pentru care am asteptat 3 zile) si la care au anexat legile insolventei si tot felul de prostii, pentru a nu avea probleme pe mai departe.
asa mi s-a luat de ei... bine ca am intrat in prenatal, sa nu ii mai vad!

simona cu 31+

Mergi la inceput