Considerente (ne)intamplatoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

http://www.thefuntheory.com/

Adriana 34+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

excelente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Am dat si eu link la toata lumea.
Si m-am amuzat, plus ca am inceput sa ma gandesc cum folosesc principiul la copiii proprii

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

am trimis colegelor mele linkul (doctori, fizio, kinesio, simulation coordinators, etc). toti mi-au raspuns ca ar lua scarile muzicale fara discutie, si nu scara rulanta, daca ar avea asa ceva la iesirile de la metro!
Da de gandit cat de usor se poate schimba comportamentul uman daca e impins de motivatie ludica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

La noi nu rezista asa ceva..daca nu le fura conlocuitorii nostri tz....atunci le distrug, se umplu de cersetori, le sparge cu bata vreun interlop, etc etc..noi suntem romani "in puii mei"

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Cel care a gandit in acest mod a avut si multa imaginatie!Totul este sa vrei sa schimbi ceva!Uite ca uneori se poate!De ce nu si la noi?

Pentru ca Romania are probleme mult mai importante de solutionat decat scarile pian... ca de ex., soarta copiilor bolnavi, orfani, etc. sa nu mai vorbim de cainii vagabonzi care te pot ataca la orice colt de strada... si mai apoi, cand o ajunge Romania la strandarde Europene, se va putea lua initiativa si spre scari pian.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemieni, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrianaAlina spune:

Super tare filmuletul ! Cu adevarat o idee inovatoare. Mi-ar placea sa am in scara de bloc asa ceva. Ce-as mai slabi distrandu-ma !

Mergi la inceput