| Citat: |
| citat din mesajul lui blackpanterro http://www.thefuntheory.com/ Adriana 34+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 aniA ticket to hell has never been funnier |
Am dat si eu link la toata lumea.
Si m-am amuzat, plus ca am inceput sa ma gandesc cum folosesc principiul la copiii proprii
Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi
am trimis colegelor mele linkul (doctori, fizio, kinesio, simulation coordinators, etc). toti mi-au raspuns ca ar lua scarile muzicale fara discutie, si nu scara rulanta, daca ar avea asa ceva la iesirile de la metro!
Da de gandit cat de usor se poate schimba comportamentul uman daca e impins de motivatie ludica.
La noi nu rezista asa ceva..daca nu le fura conlocuitorii nostri tz....atunci le distrug, se umplu de cersetori, le sparge cu bata vreun interlop, etc etc..noi suntem romani "in puii mei"
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
| Citat: |
| citat din mesajul lui iahim Cel care a gandit in acest mod a avut si multa imaginatie!Totul este sa vrei sa schimbi ceva!Uite ca uneori se poate!De ce nu si la noi? |
22.05.2008
Super tare filmuletul ! Cu adevarat o idee inovatoare. Mi-ar placea sa am in scara de bloc asa ceva. Ce-as mai slabi distrandu-ma !