Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
r_ocsy spune:
Si doarme dusa in hainele de strada , indiferent ca i-am facut transferul din patul nostru in al ei .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Partea proasta e ca imi vor plezni si mie sani daca nu se trezeste cel putin pe la 12 . Sunt derutati saracii, nici ei nu stiu ce sa mai creada ... ba papam de 2 ori pe noapte , ba o singura data spre dimineata .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
flory_blanca spune:
Ale si Nadia facea la fel. Dar i-am schimbat laptele dupa ce m-am asigurat ca nu e altceva. Si am lasat-o cam o luna si nu manca nici cum doar dupa aceea.Nu te grabi dupa cateva zile ca poate fi caldura sau altceva. Iar daca totusi te decizi sa schimbi asa am facut si eu prima data o masura de Humana, a 2-a zi doua si tot asa pana a papat exclusiv Humana. Se amesteca laptele nu se da separat pe rand.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
aleesicoo spune:
flory face asa de 3 sapt
si nu ii dau direct humana, am si zis k le combin pana raman cu humana...
tu l prepari exact cum scrie pe cutie sau faci cum faceai la nan?
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Alinutzaa spune:
Si eu i-am schimbat laptele pe motiv de mancat cu urlete cu foieli cu scremete si icneli si fetzisoara inrosita si tot asa. Dupa ce i l-am schimbat s-a mai foit ea in timpul mesei dar nu a mai plans. De vreo doua zile mananca asa de frumos ca nu imi vine sa cred.
Humana 1 nu se dizolva bine in lapte la temperatura camerei, lichidul este plin de cristale nedizolvate si raman si pe biberon. Trebuie preparat cum scrie pe cutie, adica in apa incalzita la 50 de grade (daca imi aduc bine aminte). Eu i-as fi dat Humana dar din cauza ca eu ii fac laptele la temperatura camerei am fi avut problema asta cu solubilitatea asa ca am ales altceva.
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
taty_ana spune:
buna fetele,
si noi avem probleme mari cu mancatul de 1 sapt drept pt care am inceput sa-i fac transferul pe milumil...concluzia,mananca si mai putin si mai rar plus ca au inceput durerile de burtica asa ca in disperarea mea am trecut la loc pe nan....am zapacit bietul copil cu formulele astea....azi am fost la dr si ne-a dat vit c si 2 siropuri pt pofta de mancare....treceau si 7 ore si bb nu vroia sa manance..iar eu imi smulgeam parul din cap...sper sa fie doar o faza si sa-si revina
noi inainte mancam 90ml acum 40-60ml si rar la 5-6 ore....ff putin insa dr mi-a spus sa n-o fortez...oricum ii fac si niste analize
...fornaita a mea este cand plange,zici ca are o tona de muci
am citit in urma de inecatul bebeilor si m-am infiorat....eu i-am dat debridat si acum siropurile astea cu seringa da nu m-am gandit niciodata ca se poate ineca,inca i le dadeam in pozitia culcat...ce tampa sunt...o sa am grija de-acuma
in rest muuulta rabdare cu mancatul...cred ca o sa ajung sa iau calmante ca sa nu ma mai enervez iar cu diversificarea nici nu ma gandesc sa ma grabesc...stiu ca va fi un calvar...in curand imi fac un loc de dat cu capul pentru calmare
aleesicoo spune:
alina, si acum ce lapte ii dai?
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Alinutzaa spune:
ale acum pitica mananca Lactana
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
flory_blanca spune:
Ale prepar laptele la temperatura mare cum scrie pe cutie ca altfel nu se dizolva, oar dupa ce il agit bine il las sub jet de apa rece pana o schimb. Si pana terminam noi cu schimbatul laptele e numai bun pentru papa asa ca nu mi se pare un chin. Daca te-ai apucat sa ii dai Humana nu il mai schimba acum, ca nu cred ca e bine sa il tot schimbi la cateva zile. Faptul ca nu se dizolva usor nu e motiv sa ii schimbi laptele. Noi de cand suntem pe Humana nu mai avem asa colici ca inainte si nu ii dau nimic de colici. Bafta sa va mearga si voua bine cu laptele asta.
Tatyana nu ti-a dat dr nici o explicatie pentru ce se intampla? Si noi papam prost si i-am facut analize de scau, ma temeam sa nu aici bacili e-coli sau ceva dar e totul bine. Si Nadia doarme destul de mult si inainte o trezeam sa ii dau sa pape, acum o las in ritmul ei. Dr imi zicea ca nu e nici o problema daca ea creste cat de cat in greutate, nu varsa si nu are diaree. Fetita ta creste in greutate?
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
Ioana5255 spune:
atentie cu laptele, nu e bine sa il schimbati des si cand este introdus trebe dat treptat pana ajungi exclusiv pe formula aleasa. Altfel bebe se poate alege cu sechele grave la stomac. Intrebati medicul inainte de a-i da copilului o anumita formula de lapte.