Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mirikule dragule, tin pumnii la doctor!! Hai ca rata inecata nu vazui pana acum! Treci tu si de asta cu bine, sa vezi! Numai ca, asa cum a spus si Alina, trebuie sa faci intr-un fel cu ridicatul greutatilor, da? Mai ales dupa operatie! si te astept cu vesti cat se poate de bune!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

aaaaa, multumim pentru urari de "casa noua". Nu e chiar cazul nu e vorba de o casa, nici macar de o casuta ci de apartamentul asta in care stam. Nu imi fac sperante sa avem vreodata o casa ca alor mei in Romania! Sotul bugetar eu cine stie ce gasesc de lucru...La pensie dl sot vrea sa se retraga in RO...
Dap, despartirea de educatoare a fost emotionanta, primul an de gradi s-a dus. Azi a dus si gaza o cutie de praline si la inmanare a fost emotionat!

Ema,
of saracii de voi! Si cum ? A trecut deja un an?! De-acu ai baieti mari! Din moment ce baietii Laurei_D, Alinei si lui Miri sunt deka mici barbati, nu?

EmaEliza, Alinatudor,
deci si voi! Cu santaj nu stiu daca ar prinde la al meu dar o sa gandesc si eu o schema. El e innebunit dupa Peterson si Findus si s-ar uita zilnic.

Alina023, Laura_D,
si la voi e imbulzeala in pat vad!
Pana la urma se limpezesc lucrurile n-or sa mai doarma cu noi cand or merge la scoala sper. Eu vreau pana in decembvrie la 3 ani sa il am daca se poate la el in camera, dormind toata noaptea in pat.

Ven,
deci Mathias mai bea noaptea lapte? Si noua ni se intampla in 5 zile din 7!
Tot aud ca ar fi bine sa le refuzam laptele de noapte ca sunt mari dar al meu ar ramane asa numai cu max 250ml bauti seara inainte de culcare si e cam putin. Mai ia el un iaurt sau o branzica dar prea putin. Am noroc ca inca mai cere el cereale de bebelusi, cu banane si pere. Pe cele de copii mari nu le manaca cu lapte, mai nou le culege cu mana din castronel si le infuleca cat sunt inca crocante!

Ce mai era de zis? Nu mai stiu! Ma doare capul asa de tare ca l-as da!
Gaza ne-a facut figura si la 14 nu a vrut cu nici un chip sa doarma a tras de tati care a venit azi mai devreme si a iesit inghionteala nu somn. Acum cine doarme pe canapea? gaza! Si in curand tre sa plecam... sper sa nu se trezeasca morocanos!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Puteti citi pe blog ce-am mai trait azi...de la toata povestea cred ca am ramas cu durerea de cap!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor am si eu o problema: Dudu are scaune normale dar dese...face de 2-3 ori/zi de cand e la Brasov si-l hraneste buni...la mare facea la 2 zile...copilul asta tot ce mananca da la wc...SUNT STRESATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

grati, cata vreme sunt normale, nu-ti fa griji, e bun metabolismul si retine el ce are nevoie. daca consistenta se modifica... bon, asta e alta poveste:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

SASHA

La multi ani pui mic si frumos de un anisor! Sa fii sanatos, sa ai noroc in viata, sa fii fericit alaturi de fratior si de parinti si de cei dragi si sa aveti parte numai de bucurii cu totii!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle si despre voi nu ne spui nimic?Cum mai sunteti?
Emma sa-ti traiasca puiu mic.La multi ani cu fericiri si impliniri!
Cafea nu da nimeni?
Noi mai avem 2 injectii si terminam,dar ma gandesc serios sa o facem doar pe cea de diseara si maine de dimineata mai bine sa dormim si noi pana mai tarziu...ca ne-a ajuns o oboseala...
Alina sa stii ca ai dreptate...cu oja...cred ca ii fac si eu unghiutele cand mergem la mare...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!
Laura am vazut pozele de vacanta.Chiar ca e super poza asta:http://family.webshots.com/photo/2134172200105249031UuDHPh
Faina vacanata ati avut!

Alinao23 ma bucur ca e mai bine Ana.
Si eu am crezut ca e vb de masina de spalat ca ar fi de vanzare

Alinaatudor e superb catelusu, dar pare asa de trist in poze :( O sa se obisnuiasca el cu noua lui casuta.Stefi in schimb vad ca e foarte incantata de el.

Emaufff, iar cu belele?Sanatate multa sa va refaceti repede.
Si la multi ani pt puiutu mic.

Revin, incerc sa incarc un filmulet cu razvi, da nu prea imi iese.

Miri imi pare rau ca trebuie sa te operezi :(

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Fetelor Biancai i s-a pus pata rau pe ham ham mica.Am vrea un bihon maltez dar preturile sunt extraordinar de mari.nu stiti si voi pe cineva care are de vanzare dar la preturi mai rezonabile?

Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

LauraD ti-am admirat si noi pozele din vacanta...frumoase pisaje...protagonistii si mai frumosi...
Ramo astemtam filmuletul...

Mergi la inceput