**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 17
noce spune:
La multi ani, Gloriuta!
LA multi ani, Andrei!
La multi ani, Sara!
La multi ani, Alexandru!
Sa cresti mari si frumosi! pentru mamici!
Vroiam sa va zic ca noi am descoperit un borcanel care inca ii place lui Filip, Vegetable Lasagna de la Organics + smoothieurile la pungute Ella's kitchen, Rafferty's si Organics. Eu ii mai dau de-astea in masina sau prin parc cand nu-i dau toate mesele acasa.
Eu am profitat in ultimele zile ca n-a avut pofta de mancare si n-am mai gatit. Ne-am simtit ca la inceput, inainte de diversificare, noi am mancat doar chestii cumparate (salate de homos, vinete, castraveti si lipie), studentie nu alta.
weekend frumos la toata lumea!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
lucialu spune:
La Multi Ani: Timeea, Gloria, Alexandru, Andrei, Sara si mami Meleea!!!
Giova, Noce, fost-am la Montenegreni, mai mizericiosi, asa mai ca la noi. Am vazut toate statiunile lor, si sincer cred ca ce merita cu adevarat vazut sunt insula Sf Stefan si Kotorul. Astea da bestiale!Croatia este de mii de ori mai faina. POate mai scumpa dar categoric mai faina. Muntii sunt specialitatea Muntenegrului, ai de capu meu si ce munti!Si asta spun in cunostiinta de cauza, am vazut cam toat ce e pe la noi.
(una-i pozele si reclama si alta-i la fatza locului)
Pooh, am calcat, nu te simtii aiurea, de ce sa te simti? Fiecare ne organizam cum putem. Eu am doar un pui si cu calcatul incerc sa-l fac noaptea cand dorm serifii, imi pun castile pe o ureche si ma uit la dr House, cand ma dibuie pupeta ca sunt calatorita din pat, las tot si fug sa o readorm.Dc reusesc sa ma tin un pic de calcat la scurt timp dupa ce am spalat, nu se strange si ma pot descurca. De-abia astept sa vina iarna ca atunci ad'io calcat, simtitor diminuatTrebuie sa calc si pentru ca asa le mai tasez si au loc in dulape
Anielas bine ati revenit! Suna bine ce zici tu acolo, vreau si eu la grechi
Giova spune:
Timeea Maria, Gloria Adelina, Alexandru, Andrei Gabriel, Sara Ruxandra
Sa cresteti mari si sanatosi puilor!
Noi binisor, a inceput si edi sa pape mai bine, scaunele sunt mai moi, dar nu apoase. azi a facut de 2x, dar a si mancat afine la greu. El pana acum numai lapte a baut, asa ca are scaun de bebe, de aceea cred ca nu e consistent, ca nu a prea mancat.
e tot cu degetele in gurita, sunt umflate vreo 3 masele, dar jos ar trebui sa mai iasa 2 dintisori.
Pogos felicitari pt. mersul lui Tudor. aoleu...se catara peste tot, grija maxima.
si eu speram sa nu mai am laptic, sau sa renunte Edi, dar nu e chip. asa ca trebuie sa iau eu decizia asta...sa vedem cand.
Pooh de pe ce site ai cumparat borcaNASE?
siai mei papa vinetele, si noi sunt fani. edi e inebunit mai nou dupa rosie.
Anbielas bine ati revenit. ma bucur ca ati avut un concediu placut...in ciuda a ce se aude de pe acolo.
sper sa prindeti vreme mai putin calduroasa la mare si conditii misto.
Dariaioanaxx ai dreptate cu parul. ce ma mira pe mine e ca la edi doar i l-am scurtat, nu chelit de tot...si tot nu mai e firul fin de bb, ci aspru, ca la noi si frate-su'...si nu-mi place.
Lucialu mersi d einfo cu muntenegru...stiu la cine sa apelez daca vrem sa mergem acolo.
azi ma asteptam la o zi torioda, dar a fost mai ok decat ieri.
la ora 22 toti baietii mei erau in piscina, apa era de 30 grade...le-a placut sa faca baie pe nocturna.
Borcanase nu mai vrea nici edi...mananca fructele cu iaurt, sau budincile, mancarea din ele...nu. azi am desfacut si aruncat unul ca nu a vrut sa puna gura in el.
merg si eu la somn, pe maine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Codrin Marius!
La multi ani fericiti, Maria Lavinia!
La multi ani fericiti, Anastasia Marina!
La multi ani fericiti, Eva-Maria!
La multi ani fericiti, Nikolai James!
Pupam gasca de sarbatoriti!
Ma topesc! M-am trezit la 6, am iesit pe terasa, chipurile sa ma racoresc ...si m-a lovit caldura. gata, ajunge cu vara, vrea racoare!!!!
Copiii mari sunt la plaja si i-am dat indicatii lui Doru ca la 11 sa fie cu ei acasa. Sa vedem. Eu nu mai vreau nici o plaja. Vladimir seamana cu mine . E mai mare chinul la plaja pt. el, sta nemiscat pe nisip, mai gusta din el si doar cand se uita la mare il apuca plansul . Culmea e ca in cada ii place la nebunie, plange mereu cand il scot, dar marea sa nu o vada.
Giova spune:
Codrin Marius, Maria Lavinia,Anastasia Marina, Eva Maria, Nikolai James
Multa sanatate si fericre dragi zmeurici!
si din ardeal!
cica ieri era cea mai calda zi din vara asta....azi e nebunie...ieri era chiar placut.
Astept sa termine sotul de aspirat piscina si in apa cu noi.
Edi doarme...musai sa profit.
Cornelia exact asa facea si Edi dupa 2 zile de mare....dim. dupa ora 10 devenea marait si nimic nu-i mai convenea...doar apa. plaja de dupa amiaza era mult mai ok, nu era asa cald pt. el.
Cel mai mult i-a placut cand am fost in mall plaza la constanta...era AC, super racoare...nici nu a clintit in carucior.
Imi pare asa rau ca nu ne-am mai vazut....am tot zis ca te sun, dar nu am avut timp nici sa respir.
weekend fain sa aveti si racoros.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
elenada spune:
Buna fetelor
Ieri m-am intors si eu de la parintii mei. Pe pitici i-am lasata acolo pt ca e tare bine acolo. Seara e chiar rece iar casa e asa racoroasa. o placere sa stai acolo pe canicula asta. M-am totpit azi noapte de caldura iar la ai mei dormeam invelita cu plapuma.
Piticii sunt incantati se dau in leagane si le place la nebunie apoi se racoresc in piscinuta lor. Matei se arunca pe burta si incepe sa dea din picioare. Cine stie ce inotator o sa fie. Amandoi merg in picioare. Au momente cand se joaca asa frumos impreuna si rad unul la altul si au si momente cand asa se bat pe jucarii de nu reusesti sa ii potolesti cu nimic. Matei e tuns si el periuta asa dar pe Ana nu m-am indurat sa o tuns. Imi sunt prea dragi buclele ei asa ca i-am lasat parul in pace.
Weekendul viitor plecam doar noi doi la munte fara copii. E cadou din partea sotului de ziua mea. Abia astept sa plecam.
Moniland ti-am admirat printesele. sunt superbe si cu par tuns si fara par tuns.
Meleea s-a stii ca si Ana sa pus odata pe plans pt ca am ras de ea. isi intinsese iaurtelul pe fata si eram cu niste prietene si au inceput sa rada ca arata haios. vai ce s-a suparat si s-a pus pe un plans. si-a bagat capul in mine si nu vroia sa mai vada pe nimeni.
Giova se pare ca ati trait o adevarata aventura pe itoralu romanesc. Bine ca ati ajuns acasa.
Va pup fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
badurox spune:
dragi mamici, ce dor mi-a fost de voi!
o sa ziceti ca sunt neserioasa, ca nu scriu, ca v-am parasit asa dintr-o data, dar sincer, s-au intamplat multe si n-am bineinteles timp sa le explic pe toate, ca micuta mea e foarte mofturoasa; am avut si netul taiat, am fost si in vacanta acum vreo 2 luni, acum am revenit in schimb si speram sa fim mai comunicative, mai prezente;
nu stiu cum sunt micutii vostri, dar a mea imi face parul cret... n-am avut timp nici sa citesc, poate o sa mai stau noaptea, vad eu; am intarcat-o acum cateva zile si de atunci ma doare spatele si ma dor si incheieturile, pentru ca fata mea nu mai vrea nimic: nici in premergator, nici in patut, nici in 4 labe pe jos, nik, numai in brate si urla cat o tine gura, trage de mine, ma bate, offf simt ca plesnesc; e liniste numai cand doarme si atunci ma uit la ea si-mi e asa de draga, ca uit cat am tras toata ziua cu ea; sper sa-i treaca nervii astia cat mai repede, ca cedez, o iau pe campii;
ma gandeam azi noapte ca a trecut aproape un an de cand s-a nascut.. aveam initial DPN pe 13 aug si mi-a vent sa plang asa din senin; nu mi-e dor de perioada aceea, pentru ca stiu cat de greu mi-a fost sa infrunt si caldura si asteptarea pana pe 22 cand a venit pe lume, dar e o mare emotie sa te gandesti ca acum un an ti s-a schimbat viata si intregul set de prioritati a fost dat peste cap intr-o singura zi si ca de atunci traiesti o fericire pe care n-ai cum s-o descrii foarte bine, poate sunt vorbe mari, dar e ceea ce simt;
la multi ani si multa sanatate puiutilor care deja au implinit anisorul, sa creasca mari si voinici! s-a trezit micul obama, o sa revin cat de curand; pupic mare, mare de la noi!
DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845
chance2008 spune:
Buna, pritene dragi... de mult ce nu am mai intrat, nici nu ma mai puteam loga!!!
Si noi declaram bifata o vacanta la greci, in Zakinthos.. superb, dar foarte obositor, cu bebe de un an si burtik de 6 luni... dar a meritat!!!
Si noi am facut anisorul si vreau sa multumesc tuturor pentru felicitari... i-am taiat si motul si a ales de pe tava parfumul, rujul, oglinda, pieptenele si, in final, dupa lungi momente de gandire cartea(e drept ca i-am pus si eu o carte de teste de gramatica pentru clasa a VIII-a)...
I-am tuns unpic bretonul in timp ce dormea si bineinteles ca a miscat capul exact cand a bagat tati foarfecul sa taie.. asa ca avem o castronica....
Felicit si eu toate zmeurelele si ma duc sa vad ce mai reusesc sa mai fac prin casa ca maine e sf maria si sigur ma pandesc ceva musafiri,... , iar eu nici bagajele nu le-am terminat de desfacut.....
Pup si promit ca intru mai des!!
p.s. uitasem sa va zic ca in burtik se zice ca tot fetita avem....
Oricum, e din ce in ce mai greu.. sarcina este jos, pe vezica mea, abia merg, iar maria e super dependenta de mine,,,,,
mami de maria- 27 iulie 2009
21 saptamani
meleea spune:
seara buna, intru rapid sa va povestim o intamplare haioasa de azi... .Alexutu,a vazut ieri intr-o carte cu imaginiun furnicar care manca furnici..ma rog stateau pe limba lui ...si ce credeti? azi statea sprijinit in curte de un copac si manca furnici, ce o fi in mintea lui ...nu stiu...dar e clar ca ma asteapt a zile grele dar frumoase
zilele trecute a vazut pt primaa dat de aproape o pisica(un pui),care tot vene spre el ...el speriat a luat-o la fuga plangand,bineinteles ca pisica mergea mai repede decat fugea el asa ca s-a oprit si-a pus mainile la ochi si dai urlete...cred ca in mintea lui daca nu o mai vedea credea ca nici pisica nu-l vede .
acum nu-i mai este teama de pisoi dar o goneste si o cearta
si mai este inebunit dupa niste indieni care canta pe centru la Brasov... e distractie mare pe capul lui...in seara asta a tropait si a aplaudat,a imbratisat-o pe Delia(fetita cu care suntem veniti ),
mai revin ca da semne de trezire
noce spune:
La multi ani, Marii si Mariute!
Buna Maicuta sa va fie model si ajutor in viata!
La multi ani si mamelor ce poarta numele Preacuratei!
La multi ani binecuvantati Ana Maria de Crixia, Ana Alexandra de Lucialu si Maria Catalina de Unguras!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009