**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hop si eu, desi ma indoiesc ca-si mai aduce cineva aminte de mine.

Am fost si noi la mare si la munte. Fooarte frumos a fost.
Desi m-am pregatit de acasa cu borcanele de toate tipurile, n-am reusit sa-l conving sa manance.
A fost suficient sa intram in primul restaurant si sa vada ca noi mancam altceva ca nici n-a mai pus gura pe mancarea lui.
Prin urmare toata vacanta a papat baiatul meu numa de la restaurant (pui la gratar, piure, cartofi natur, legume sote, tocanita, orez, etc).
Avea o pofta de mancare de se mirau cei de la mesele vecine cat putea sa bage.
Din pacate cam asta a fost sfarsitul borcanelelor pt. ca nici acasa nu s-a mai atins deloc de ele.
IN apa a stat foarte frumos, in colac iar pe plaja patrula mandru si agata orice fata intre 14 si 30 ani. Reprezentantele sexului frumos in afara acestor limite de varsta erau ignorate cu desavarsire spre marea mandrie a lu' ta-su.
Si-a dat bine drumul, sta in picioare, merge singurel dar numai cand vrea. Cand e obosit sau puturos, tot in 4 labe e mai bine.
De vorbit, ramane credincios primului cuvant "ma-ma" si-l aprofundeaza la greu. Pana nu tremina de studiat nu cred ca trece la urmatorul.

Cam atat cu noi ca urla, revin.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 61 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gata, am rezolvat. Ne puteti vedea.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Cum sa te uitam Rallu, imi amintesc cat de activ era forumul cand eram gravide...
Am adaugat poze din Malaga si Marbella http://community.webshots.com/album/578110610QZnYEg?start=60

Pe la munte pe unde ati mai fost si v-a placut,am optiune Branul recomandat de Meleea dar parca as incerca alta regiune, astept sugestii.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna seara fetele
GIOVA imi pare rau pt concediul ratat
MONILAND frumoase fetele si cu par si fara.si eu l_am tuns pe DENIS acum 1 luna,cu masina de tuns,a stat cuminte.mi_a parut asa de rau ca l_am tuns,nu cred ca il mai tund ii sta asa de bine cu parul mare...
POOH nu mai spune da curatenie si de mancare ca si eu altceva nu fac in fiecare zii aceiasi treaba.abia astept sa ajung in romania sa lenevesc si eu .
RALLU imi pare bine ca vati distrat in concediu
noi astazi am fost pe plaja,DENIS e o mare figura,alearga toata plaja si vb si rade la toata lumea.DENIS de cand l_am intarcat mananca dimineta la 7.30 200ml de lapte si un fruct,la 12.30 mananca cam un castronel de mancare gatita cu carnita sau peste si un iaurt,la 14 200 de ml lapte si un fruct si biscuiti,seara la 18 mancare si la 20.30 iar 200 de ml de lapte.
va las ca trebuie sa fac dus.puppp

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Gata, am rezolvat. Ne puteti vedea.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

F frumoase si mai ales f shic!!! cu freza scurta :)

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

La Multi Ani: Miriam Daria si Luca!!!
Moniland mercic! Mama ce zmeurele ai tu acoloooooo!super freze, mai ales Irinei, probabil si parul ei ti-a permis mai mult. Eu cred ca as pati-o ca Meleea, am doo maini stangi. Mi se pare mie sau Irina cu tine seamna(la chip ma refer).Si nu ai tuns zero.
Ce chestie Meleea cu zmeurelul tau! Eheeeee pricep ei mai mult decat ne place noua sa credem, problema cu cat?
Cornelia, amm citit depsre parul si genetica,chiar acum e un sub in discutie pe sus, e de bun simt si totusi pisica 13Nu astept indesare, cred ca va fi deasa ca suntem parosi noi, chit ca avem si neparosi in fam, dar vreau sa se mai intareasca un pic si e chestia si cu caldura(vb lui Pooh, vine toamna, eu merg pe prima ca sa imi linistesc tiglele ca nu-mi vine sa tau peru)
Pooh, te inteleg perfect cu treaba in casa. Fix in situatia asta sunt eu. Si desi am mancat si la restaurant, noi am mers pe mixt, mai gateam si eu, avand aceasta optiune, tot nu m-am odihnit. E greu mai cu copii in concediu, frumos, dar nu e odihna in sensul ala de stat cu limba in gura.
Vacante placute Anemona, Blanca!
Giova am mai vazut valuri ca la noi intr-o statiune din Muntenegru. Cu nisip cu tot. Tot nu ne-a convins sa ramanem acolo. Oricum, pt copii nu sunt asa vrajite cum le vedem noi.
Ma bag la un calcat ca tot vorbeam de trebi.Pui imbaiat, hranit si
NB tufa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moniland,ce freze le-ai tras!FF. shick!Lucilau,pffff,te mai tin balamalele sa mai si calci la ora asta?Bravooo!Mie mi-e greu sa strang hainele de pe uscatorDe calcat numai cand imi trebuie cevaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mai fetelor nu a fost chiar cosmaaR,dor xa noi am fost tot pe dincolo si nu ne a placut ce am gasit la noi. Mai bine mergeam la turci,fara egipt si marea neagra. Dar cum de 2 ani nu am mai mers intr un concediu,ne am haporit,nu am mai putut astepta panain sept. Si uite.

Rallu ma bucur ca la voi a fost ok,ca robert papa si agata gagici. Si aimei au papat pana nu s au mbnavit.

Pooh da i borcnase,e mai safe asa.mancarea a fost iwftina si buna. Edi a papat cu noi pe la restaurante.

Moniland super freze au fetitele.

Blanca ma bucur ca sunti ok. Am vazut si eu ceva . Langa plaja in navodari.superbe de a dreptul.

Anemona bine atirevenit.te cred ca a fost mai bine dincolo si alex incNtat de spania.chiar ati avut super vacanta. Cu 2 pitici e mai greu.

Ema sincer te inteleg,ai tai sunt micuti e tare greu cu doi. De mergeam numai cu mrco,ers boierime.simteam si noi ca suntem in concddiu.

Edi a devenit dependent de mine si tzitzi.ma dezbraca ca sa suga, cand nu ma vexe urla de numa.in seara asta l a culcat sotul,a tusit,s a trezit,l a vazut pe el,a inceput sa urle,tuseasca si aa vomat tot laptele.
Si eu vroiam sa l intarc in curand .
Revin maaine de pe

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, zmeurei si zmeurele care v-ati aniversat intre timp!
Multi ani fericiti si Daria, Stefania, Maria, Daniel, Miriam!

Moni, niste dulci fetitele, cu si fara plete!
meleea, haha, sensibil rau zmeurelul tau. Gata, sa nu-l mai tunzi.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani puiuti dragi sarbatoriti!
Sa cresteti mari, sanatosi, buni si frumosi!

Moni, fetitele tale S-U-P-E-R-B-E! Incercam sa ma hotarasc care e mai frumoasa, dar e greu de ales.

Anemona, eu am ramas cu senzatia ca v-ati mutat in Spania! Foarte frumoasa si lunga vacanta ati avut! La asa ceva visez si eu. Sa va bucurati la fel si de munte!

Clara, am savurat pozele din vacanta voastra! Foarte americana si cool!

Pooh, o sa fie frumos la Jupiter! Daca te razgadesti, mergem noi in locul vostru! Si mai lasa treaba, traiesc copiii si fara mancare gatita cateva zile. Chiar cred ca s-ar bucura.Biscuti, fructe ca-i vara!

Lucialu, ati fost in Muntenegru? Ai poze? Am vazut reclame la vacante in Muntenegru cand eram in Germania si arata incredibil de frumos, dar n-am ajuns.

Giova, bine ati revenit! Edisorul iubitor de tzitzi! Asa e si Filip.

Cu borcanele si noi suntem la fel, le refuza pe cat posibil, iar cand iesim in oras mananca din mancarea noastra, incercam sa-i dam chestii cat mai putin sarate.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput