SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)
Raspunsuri - Pagina 8
Kya spune:
Nico pune-le aici, ca nu toata lumea are datele mailului, si asta ar trebui sa fie publica.
Edit: Poate eventual si pe prima pagina?
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Miha, nu te agata. Discursul meu este deficitar in situatii de genul asta. Incerc sa spun doar ce au spus ei. Dar situatia nu este roz. Sper doar sa ajunga repede la Innsbruck. Si acolo sa fie de acord cu operatia!
Imediat conturile (imi plange copilul).
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
ar trebui sa ne gandim, fiecare, la ce prieteni avem, la ce persoane cunoastem aici pe DC, care sa aiba suficienta incredere in noi pana avem certificatele medicale, sa le anuntam si pe ele, poate vor sa ajute.
apoi, cand vom avea certificatele medicale, putem demara. bine-nteles, dupa ce primim vestea ca l-au acceptat pe Micu la clinica si pe ei. Dar pana atunci, putem "cladi" cazul....siteul, povestea, pozele, lista cu institutii, fundatii... Ideea e ca atunci cand stim clar ca se va face transplantul sa apasam butonul.
Miha, sigur exista speranta! SIGUR!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
ma gandesc si la o modificare a titlului capitolului. ceva sugestiv, sa poata vedea si alte mamici de la alte "scutecele"
si
daciana.t spune:
salutare crengunta
nu, nu am disparut, doar ca aseara a mutat sotul calculatorul in sufra si azi dimineata am fost de mi-am luat niste rezultate. si maine iar ma plimb m-au sunat de la cabinetul dr de familie sa mai trec pe la ei ca luna asta nu am fost ![]()
acum scrisorica:
raluca imi pare rau ca micuta nu se simte bine si sper ca tatal tau sa isi revina bine dupa operatie. multa sanatate.
mimo
, da si Daci vrea semite( seminte)si chiar ii dau ( cans nu suntem pe strada) si ar bea ea si bele doar ca nu o lasa masa'. dar nu mi-i rusine cu ea nici la capitolul pantofi
daca in magazin abia o conving sa probam 2-3 perechi de pantofi acasa probeaza toti pantofi ( si ai mei si mai ales ai ei), trocaie cu ei prin tot holul ( pe asta trebuie sa o dau la passo-doble
) de ma tot astept sa ma opreasca vecina intr-o zi, nici la capitolul parfum, in fiecare zi fata mea vrea sa fie data cu parfum
, inca nu am ajuns la capitolul BA-TA-IE( eventual : ne supalam, clar preluat de masa si tac-su cand o cearta
)...asa ca viitor stralucit 
cami vad ca voi ati inceput antremanentul pentru bele de pe acum 
arielun asa aparat mi-as dorii si eu
, dar de moment pun pofta in cui am alte prioritati, insa macar la prima pensie tot mi-l iau
ursuleata
sa treaca mai repede perioada asta rea si sa vina soarele si voia buna 

acum am citi vestea despre Siluan 

nu am cuvinte 

Doamne ajuta-l pe Siluan
offf doamne, asa de grav e micul?

2 luni de teste? 

delphin si eu m-am gandit ca no patinti vor fi primi luat in calcul pentru donare, pe urma mi-am dat seama ca nu stiu daca pe Simo o vor lasa pentru ca ea are CMV-ul care face ravagii...sa ca ma rog sa tatal sa fie compatibil si totul sa decurga repede si sa se termine bine
tuchi si eu ma simt frustrata ca nu pot face nimic, dar incerc sa ma gandesc la solutii, la orice i-ar putea ajuta. 
fetele m-a lovit o idee: cine stie sa faca un blog? doar pentru Siluan in care sa bagam toate datele, informatiile, toate documentele, datele de cont nu stiu orice parghie prin care cineva poate ajuta. asa vom putea raspandi cazul rapid printr-un link pe mail, pe facebook, pe twiter, pe messanger, pe forum-uri...nu stiu orice.
am mai vazut astfel de bloguri pentru cazuri diperate toate informatiile erau acolo.
m-as baga eu sa il fac insa habar-nam sa fac deci nu are rost sa incurc mai bine cineva care stie il faca mai repede.
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 ma gandesc si la o modificare a titlului capitolului. ceva sugestiv, sa poata vedea si alte mamici de la alte "scutecele" mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
Exact la asta ma gandeam si eu. Ce ziceti de Siluan trebuie sa traiasca! sau ceva asemanator?
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
daciana, mi-a dat adriuta mesaj aseara ca are pe cineva care ar putea face un site. asta este super!!! ca un site este muuuuuult mai bun ca un blog. putem face in paralel si blogul. sa mergem pe 2 cai.
si
luny spune:
eu zic sa nu ne pierdem in amanunte, daca incepem sa initiem ceva, un subiect, sa lasam de-o parte 'floricelele', pozele, pe astea le putem pune si pe parcurs, ci sa sintetizam datele principale subliniind URGENTA si lupa pe viata si pe moarte ce se da, parerea mea e ca nu avem timp de pierdut.. apoiu fiecare da informnatiile mai departe, pe FB, pe unde mai aveti conturi, si la cunoscuti, amici etc.. cu cat aude mai multa lume si cu cat se rasandeste strigatul mai repede, cu atat mai bine..buna si ideea blogului, Dudu
.. eu nu ma pricep, nu am facut, nu posed blog..
Kya, modifica tu titlul, te rog..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 Miha, sigur exista speranta! SIGUR! |

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Exact la asta ma gandeam si eu. Ce ziceti de Siluan trebuie sa traiasca! sau ceva asemanator? Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
mi se pare foarte sugestiv!
inca ceva. stie cineva daca se poate obtine acel card european de sanatate, in lipsa lor? caci ei nu vor ajunge in Ro prea curand. sa-l deschida un cunoascut, o ruda, sa-l trimita lor. caci in baza lui, e posibil sa mai reuseasca sa faca niste analize, teste...
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"