Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
antguess spune:
Buna ziua
Eu sunt Gabi, viitoare mamica , data estimata a nasterii 4 aprilie 2011. dupa cum va dati seama, abia mi s-a confirmat sarcina si ..sunt speriata de bombe
mai am un baietel de 7 ani si jumatate dar...parca am uitat totul, am uitat cum e sa fi gravida, cum sunt primii ani in care puiutul depinde 100% de mami..
eu am un baietel extrem de independent si mi-e un pic frica de cea ce urmeaza acum...daca nu mai stiu nimic din cea ce am de facut?
am facut test de sarcina pe 26 iulie si a iesit pozitiv, am facut si a doua zi de dimineata si...tot pozitiv. imi doream foarte mult un bebe dar...nu ma asteptam sa vina acum pt ca...de ceva timp fac sex ne protejat si..nu se intamplase nimic. am crezut inclusiv ca nu mai pot face copii
Am fost pe 27 la Dr Conci Stelian ( a fost doctorul surorilor mele, al mamei mele...am mare incredere in el. ) mi-a facut o eco intravaginala, a confirmat sarcina si mi-a dat tratament pentru fixare , acid folic si elevit. trebuie sa ma duc iar la el peste 2 saptamani...
acum...eu vreau sa va intreb....nu ar fi trebuit sa imi faca si niste analize?
eu chiar nu mai stiu nimic si sunt speriata de bombe:)))
o zi buna
GABI
bb_yasmi spune:
heelloo
am inteles ca la a doua sarcina il simti pe bb miscand mai repede ca la prima. cat de repede??? la prima am simtit-o pe printesa la 16-17 sapt.
mamica fericita de 2+ si 9+
stefyapost spune:
pana la 3 luni nu iti fac eco????????pai si daca sarcina nu-i acolo unde trebui??....doamne fereste,dar se poate intampla...ciudat
cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+
dyadyazuza spune:
vas ce pofta mi-ai facut si mie de o saritura cu parashuta.... cu toate ca sigur mi-ar fi frica dar as vrea sa sar.
azi dimineata era sa vars de 2 ori dar nu am reusit. in schimb si azi am reusit sa mananc mai bine ceea ce ma bucura.
burticutele
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost pana la 3 luni nu iti fac eco????????pai si daca sarcina nu-i acolo unde trebui??....doamne fereste,dar se poate intampla...ciudat cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+ |
Deci nu iti fac, si toata sarcina fac doar 2 ecografii, de prim trim si morfofetala de la 20 sapt. Pe urma ura si la gara, nici macar cand intri in travaliu nu verifica ce face bb, daca are sau nu cordonul infasurat etc, ca sa nu mai spun ca daca depasesti termenul, cum am fost eu la sarcina cu Andrei, nici vorba.
Iar in maxim 24 de ore de cand nasti, pleci acasa, cu catel cu purcel.
Vikingi nene.
De-aia acum o sa nasc in Ro. Pe mine nu ma mai prinde nimeni la nascut aici.
Intr-adevar conditiile sunt super, poti naste in apa sau normal, ai in camera de travaliu si jacuzzi.
Mamica fluturasului Andrei si 10+
dorinut@ spune:
Wow ce-ati mai scris mai burticutelor!!!
As mai scrie si eu dar am o groaza de treaba la munca..toate urgentele parca vin peste mine..of ce-as sta acasa sa ma odihnesc si eu si bebicu' ca il stresez de tot cu munca asta..sunt o mama denaturata ce mai..
Fetelor voi ce stiti e vreo problema daca mananci masline..prea multe?
Am poftit la zacusca cu masline si castraveti la otet..dubios cum spune sotul meu .
PS: Daca beau si un pahar de bere cu lamaie (slab alcoolica) ce ziceti,cat de rau poate sa faca?
Va pup pe toate si pe bebicii mici
strumphitza Distractie placuta si tine-o tot asa, eu iti dau premiul intai pentru activitate pe forum
PS: Offtopic:Eu m-am programat la clinica din Brasov pentru 12 saptamani..sper sa fie bine pana atunci.
Nasturelul meu mic 8+
Anita
dyadyazuza spune:
am vazut si eu pozele de pe picasa. foarte frumusele sunteti toate. o sa il rog si eu pe ubi meu poate ma ajuta sa pun niste poze
bb_yasmi spune:
maine la 18 am programarea la eco!!!!!
de azi am redus doza de utrogestan la 2/zi . sper sa nu apara surprize neplacute din nou, dar nu le mai suport....
happy chiar ca sunt vikingi la maxim 24 de ore de la nastere sa pleci acasa???!!! wowwwww...brrrrr
stefyapost spune:
asta se intampla la spital sau la clinici particulare?? ca si aici la spital nu te baga prea mult in seama,dar la clinici cum te doare ceva cum te duci si plangi.
...tare mult mi-ar place sa nasc in apa,dar aici din cate am auzit nu au clinici specializate....am sa ma interesez mai mult..dar si daca au si aflu pretul cred ca pic,o nastere normala e 3000 de euro,nici nu vreau sa imi imaginez cat costa in apa...si in tara e 1000 de euro....asta e..daca am vrut stainatatiuriasa imi trebui
cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+
bb_yasmi spune:
stefy in tara e minim 1500 euro nasterea naturala. si ma gandesc ca raportul cu salariul e alta decat la noi....