Intrebare pentru cine l-a votat pe Basescu
Raspunsuri - Pagina 7
espiritu spune:
Rufus eu ma opresc aici fiindca ar fi inutil sa incerc sa continui sa aduc argumente cand tu consideri totul absolut normal desi spui ca vrei turism ca in Italia sau Franta.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
Rufus spune:
esiritu, iti multumesc pentru intelepciune; poate nu este momentul sa discutam in contradictoriu, de vreme ce, probabil, nu intelegem niciunul din noi ce spune celalalt...departe de mine sa cred ca totul e normal, n-am afirmat asa ceva si nici un om intreg la minte nu poate afirma asa ceva.
Sper intr-o confruntare de idei, nu de argumente pro si contra; ideile sunt cele care conteaza, in final.
Asta nu inseamna ca nu ne mai putem da replici...ok?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
espiritu spune:
bineinteles Rufus.nu faptul ca nu impartasim opinii politice asemanatoare ne va impiedica sa comunicam.
ura mea eviscerala fata de clasa politica romaneasca rabufneste de cate ori vad ca se aduc scuze oricarui politician.
dar de asemenea cred in puterea fiecaruia de a schimba cate ceva,cat de mic sau putin.
magdalena67 spune:
care idei sau care opinii ar merita dezbatute oare?
sau de ce sa le mai dezbatem daca in tara asta iau hotarari o mana de hoti pentru 20 de milioane de oameni?
daca stam si nu facem nimic concret in acest sens? daca hotaraste un videanu, un berceanu, o madam udrea cand , cum si cat sa ne hranim copii? pentru ca in stadiul in care au adus aceasta tara nu stiu cati si cum or sa mai poata face fata.
unii dintre noi vin si dau cu batul in balta, precum ca tin bugetarii in carca, ca sa se munceasca la privat, dar nu isi pune nimeni intrebarea "unde" si ce sa produci? ce producem noi in acest moment incat sa ii chemam pe toti la privat? cei care sunteti atat de razvratiti, ati intrat in ultima perioada pe anunturile cu locuri de munca, sa vedeti ce predomina?
iar daca bugetarii au fost se pare cei mai afectati, cu reduceri de salarii, cu mariri de tva , v-ati pus problema oare, ca veti fi si voi afectati cei din privat, caci in cateva luni si activitatile celor de la privat vor scadea si ajungeti in aceeasi situatie ca si bugetarii?
se pare ca la noi in tara se potriveste bine zicala" sa moara si capra vecinului"
suntem un popor de oameni lasi, daca mie imi merge bine ce imi mai pasa de cel de langa mine.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdalena67 care idei sau care opinii ar merita dezbatute oare? |
Pai, uite care:
- sa intelegem cum s-a facut si cum se face politica in Romania, care sunt vinovatii de dezastrul politic, in primul rand, ca vorba lui espiritu, toata clasa politica trebuie luata la intrebari, dar unii se poticnesc in Videanu, Berceanu si Udrea (iar o sa rezulte ca-i apar eu pe astia, dar chiar ma irita usurinta cu care uitam de Iliescu, Nastase, Antonescu, Geoana, Tariceanu), din cauza carora nu mananca copiii nostri;
- sa intelegem ce-i aia munca, la stat ori privat, pentru ca iar uitam prea usor ca unii prefera un loc caldut si sigur la stat, nu castigi mult, dar nici nu te spetesti, esti liber, iar spaga merge...ei bine, acum patimesc toti bugetarii, si ai buni si ai rai, dar parca as zice ca tot aia buni vor zbura, ca asa-i la noi...si sa nu-mi zici ca e un subiect nou si nu am pus toti umarul la situatia asta;
- sa uitam de zicala cu capra, pe care vad ca o vom introduce in noul brand de tara; e pomenita prea des si degeaba. Nu cred ca-i cazul vreunui privat sa doreasca linsarea bugetarilor, e o tampenie, bagata in cap tot de politicieni care n-au solutii, dar baga strambe; dar nici sa tragi pielea de pe privati, sa alimentezi un buget spart cu seninatate de pomanagii;
- sa vedem de ce suntem un popor de lasi, poate asa am fost de cand lumea...daca asta inseamna ca dam doar din gura, dupa cum canta un politician sau altul, da, suntem lasi.
Ce zici? Destule teme pana acum...si nu m-am referit decat la cele scrise de tine.
PS: L-am ascultat pe Irinel Popescu "luat la intrebari" de o realizatoare isterica (draguta, pacat de ea...), disperata ca ne pleaca doctorii...a raspuns clar ca nu prea sunt semne de neliniste...sunt destui doctori buni care nu pleaca neam, la el in institut nu sunt locuri cati doritori ar fi, da, pleaca un numar de doctori, dar are balta peste, nu se face gaura, sunt mai multi doctori decat posturi disponibile, sunt buni, sistemul sanitar nu-i in pericol din cauza asta, mai bine vedem ce conditii putem crea pentru cei de aici decat sa ne isterizam ca sunt unii care vor sa plece. Banuiam asta...dar omul asta, in care am incredere, m-a convins. Si nu, nu-i prieten cu puterea...a fost senator al PC pana in 2008.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
espiritu spune:
Rufus eu vreau ca tu sa intelegi ca cel putin eu personal nu ma poticnesc in nimeni.vreau sa intelegi ca ACUM astia sunt la guvernare.
e absolut inutil sa bat toaca de iliescu.am batut toaca la vremea lui.
dar atata timp cand cineva vine si isi aroga veleitati de alba ca zapada spunand votati-ma ca eu schimb sistemul ca apoi sa vezi ca el e intr-o perfecta concordanta sistemul,atunci cand un om care il consideram reprezentativ pt Romania declara ca a fost beat,minte ca e nu e criza/ba e criza,cere bugetarilor sa ceara salarii ca apoi sa le spuna ca sunt asistati si lenesi,e mana in mana cu clanuri tiganesti vezi bercea mondialu,isi promoveaza nulitatea de progenitura agramata sa reprezinte Romania(!!!) alaturi de tovarasul de pahar becali.
ACUM la guvernare e cod portocaliu.asta e realitatea Rufus.nu eu i-am pus sa promita ca vor face marea cu sarea.acum nu vreau sa aud iar de "greaua mostenire".
din pct meu de vedere solutia pt Romania este un nou Carol I.fiindca de aici nu e nimeni capabil sa faca ceva pt tara.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui espiritu ACUM la guvernare e cod portocaliu. |
Esti nostalgic dupa codul rosu.
Rufus spune:
citat din mesajul lui espiritu din pct meu de vedere solutia pt Romania este un nou Carol I.fiindca de aici nu e nimeni capabil sa faca ceva pt tara. |
Ei, da, asa mai vii de-acasa! Sunt exact de aceeasi parere!
Da, e cod portocaliu...a fost rosu, poate va fi galben. Eu cred ca trebuie sa vorbim cu doua guri, nu cu una, despre greaua mostenire, si nu ma refer de banii lasati in visterie de Tariceanu sau Nastase, la vremea lor, ci la faptul ca, oricine a fost la conducere, a facut acelasi lucru: nimic pentru noi, cei care i-am ales.
Poate ma intelegi, astfel, ca faptul ca-i bag si pe ceilalti in ecuatie, nu inseamna ca-i apar pe astia, ci, pur si simplu, nu sunt de acord cu "ati vazut daca l-ati votat pe Basescu ce patiti? Mai buni erau Geoana sau Antonescu", cred ca era cel putin la fel, daca nu mai rau.
Pentru ca asta-i tendinta generala, nu?
Alizee spune:
citat din mesajul lui espiritu atata timp cand cineva vine si isi aroga veleitati de alba ca zapada spunand votati-ma ca eu schimb sistemul ca apoi sa vezi ca el e intr-o perfecta concordanta sistemul,atunci cand un om care il consideram reprezentativ pt Romania declara ca a fost beat,minte ca e nu e criza/ba e criza,cere bugetarilor sa ceara salarii ca apoi sa le spuna ca sunt asistati si lenesi,e mana in mana cu clanuri tiganesti vezi bercea mondialu,isi promoveaza nulitatea de progenitura agramata sa reprezinte Romania(!!!) alaturi de tovarasul de pahar becali. ACUM la guvernare e cod portocaliu.nu eu i-am pus sa promita ca vor face marea cu sarea.acum nu vreau sa aud iar de "greaua mostenire". din pct meu de vedere solutia pt Romania este un nou Carol I.fiindca de aici nu e nimeni capabil sa faca ceva pt tara. |
Sunt absolut de acord !
Motivele pt care basescu si pdl-ul si-au pierdut credibilitatea sunt minciunile, pe care ni le-au servit cu seninatate. Plus ca una au afirmat in anii trecuti, alta spun acum.
Cel mai mult am asteptat ca basescu sa starpeasca coruptia.
Stiu, am fost naiva.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.