Prietene la bine si la greu 37

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Acum am ajuns la mesajul lui Monis, cel de pe buda... Of, of, tin pumnii sa va reveniti cat mai repede!

eh, am reusit sa ajung la zi, asa in viteza. Ce frumos povestesc fetele de ieseala de azi!

Geo, multa sanatate, fa-te bine repejor ca mami ta abia mai rezista!

Coque, lasa ca si fara edit ai mesaje de mesaje, tuturor ne plac!

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara dragelor

Desi mor de somn ,n-am chef sa ma culc ... sa vedem poate adorm cu capul pe birou .
Ma bucur ca ma incurajati ,va multumesc mult ,conteaza mult .

Simina ce dulce-i dintoasa Maya
Felicitari pentru cele 9700 gr.
Iar tu ce faci ,ne tii din nou in suspans? Du-te fuguta si ia un test sa nu te mai framanti si cu dilema asta.Tin pumnii sa fie cum vreti voi

Andre astept tortul de luna viitoare .Imi pare rau ca iti baga buni cuie cu busilatul asta ,ia uite ce bine se descurca printesa.Cat de curand n-o sa mai poata sa se tina dupa ea.Atunci cred ca o sa spuna ca nu sta locului .
Felicitari printesei dulci

Ionela stii tu de ce.
Amr-ul e mic ,pe cuvant ,ai sa vezi.
Auzi ,ma gandesc daca va iert ca nu ati venit cu poze de la ieseala.

Ancutza ce dulce-i Sabinuta in piscina. Si ce frumosi sunteti toti 3 la plaja .Maine sper sa ma uit mai pe-ndelete la frumoasele voastre pozici.Toate progresele puiutilor sunt minunate ,sa vezi cate emotii vom mai trai .

Strumfy super .felicitari Andrei care busileaza

Madame K sa aveti vacanta frumoasa.E delicios Albastrelul ,stii ,da?

Danuta poate sa suga micutul de cate ori vrea.Stie el ce-i bine pentru el .Nu e mult ,stai linistita.

Crissa si inca unul pt blondinul care-ti papa geanta.

Raluci tin pumnii la treaba asta cu insamantarea ,dar sa-i transmiti lui Bubu Sr. ca de data asta va fi fetita . Dar despre ce rezultate primite vorbesti?
Ia si tu un d-asta fain de la mine ,ca mi-e dor sa-l folosesc.
Stii ce ma gandeam? Cred ca Simina nu a vazut mesajul in care ziceai ca tati a ochit inca o gagica pentru Bubu .Zic asta ca parca n-am vazut reactii.
A, felicitari pt cei 4 dintisori.Sa creasca frumosi ,sa fie albi si stralucitori (asa zice Stefi)

Monica am luat eu berea ,sar' na. Tare-i buna
Ma bucur ca-i bine Maria ,cred ca a fost groaznic sa o ai bolnavioara.

Dia fugareste puiul de raceala ,da? Si bafta mare la concurs!

Dankutza multa ,multa sanatate mamei tale ,iar voua o vacanta minunata! Si poate mergi cu Raluci la odiseea de primavara viitoare

Licurici eu i-am luat lui Iustin acum niste adidasi cu talpa moale marimea 18.Mai avea unii 17 dar sunt cam ficsi ,nu-i mai vin multa vreme.
Rechinasa ta ma topeste cu privirea ei

Broscuta ma bucur mult ca ai scris si spre sa-ti pastrezi obiceiul.
vacanta de vis sa aveti!

RamoXXX astept nerabdatoare detaliile (picante) .Oricum sunt convinsa ca ai vesti bune despre voi

Ralu ma bucur ca ai revenit .Chiar ,nu ai povestit cum a trecut urechea.
Mateut e tare bine facut ,voinic de numa.Si papa singur .Bravo!Felicitari pentru progrese si zimtisor

Dienutze de cand vreau sa te prind sa iti zic ca ma bucur ca Natalie e bine .Va pup tare ,ati avut o experienta tare urata ,dar a trecut ,da?
A ,si ma bucur ca ti-au fost de folos vorbele mele de atunci ,de la inceputurile alaptatului.
Parca tu intrebai daca ne-am fixat un termen pana la care alaptam. Parerea mea ,pam pam ,e ca alaptam atata timp cat vrea copilul.De lapte nu se pune problema ,daca a fost pana acum ,va fi si de-acum incolo.

Monis mie mi-e clar ca ati luat un virus de undeva.Oricum e foarte puternic Santi daca i-a trecut deja.Si ma bucur foarte mult pentru asta.Dar imi pare rau ca v-a doborat pe voi acum.Sper ca deja sunteti mai bine .Sa va hidratati ,da? sanatate !
Cred ca nu mai poate Santi sa ia din nou acelasi virus ,are imunitate la el ,gata.

Floricik trimite-ma si pe mine la dintolog. Foarte bine ca ai facut pasul asta ,inceputul e mai greu
Imi pare rau ca s-a terminat lapticul ,dar ai facut tot ce ai putut pentru frumoasa ta blondina .Te admir pentru efortul tau de scoate laptic cu pompita atata vreme.(PS Papusica seamana cu tati)

Many sa filmati revederea Lilei cu Vladut .
La multe lunite ochiosului tau scump.Mi-e dor de el .Pozici?

Tina imi pare rau ca nu-i bine Geo. Cred ca dupa 3 zile ,dispare febra.Sanatate multa ,iar tie putere ,va fi bine!
Cred ca ai facut f bine ca ai refuzat internarea .Nu aveati de ce sa va chinuiti prin spital pt un rosu in gat.

Coque voi pe unde sunteti ?Sau ati fost? Parca s-au strans multe absente
La rosu-n gat nu-i obligatoriu sa apara si febra.

Ramonika hai scrie mai des ,pliz.Si alunga o data infectia aia ce te supara ,ok? sanatate!

Lyly ce dintos ai tu acolo .Noi avem 3 dinti ,jos toti.
Il pupam tare pe Alexut sa se faca bine

Lavi cred ca e speriat micutul de la cazatura .Dar cred ca va uita cu timpul si incet incet va mai sta in patut.Ma bucur mult ca sunteti bine

Lumi ce frumos povestesti de printesa ta energetica.Abia astept pozici din vacanta .
Voi ce faceti?Mai stati in Ro?
Ce entuziasmat pare R de fulgusorii nostri .Are si de ce ,sunt sigura de asta!Sper sa te convinga repede sa-i faceti un fratior Alexei.

Biara sunt sigura ca ai lucruri mult mai bune si mai frumoase de facut decat sa tii butoiul ocupat.Hai hopa sus

Lili cu tine ce este draga mea?Ma crezi ca nu mi te inchipui trista? Va pup cu mare drag

Dozz iti trimit o imbratisare stransa pentru ca esti foarte puternica.Nu te plangi deloc ,desi sunt sigura ca va este cumplit de greu si sincer nu imi explic cum va descurcati.Va doresc sa fie bine soldul micutei la urmatorul control si sa nu mai folositi niciodata hamul.

Mami.ilinca zic si eu ca si Dozz ,poate e ceva la baita care o agita asa .Sau poate faceti baita mai repede ,pana sa dea semnele acelea de oboseala.

Alexa m-am bucurat mult sa te zaresc in pozici.Pup burtica miscacioasa

Lidia ,Miany ,Laura.andreea ,Smaranditza ce mai faceti ?Ne dati un semn?

Padi

No ,daca am gasit bere sub bancuta ,uite ca am fost in stare (de ebrietate) sa scriu doo vorbe ca tare mi-a fost dor.

Acum ma striga perna.Somnic dulce tuturor si pupici multi si fetelor nenominalizate

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata. Votka taie greata.

Fata mea e treaza de la 5 iar mie imi pica ochii in gura. Acu' e in leagan iar eu inca trag sperante la un miiic pui de somn.

Ancutza i-am propus sotului si varianta vila...dar e un maaare lenes. Cica a ochit un hotel cu demipensiune. In poze arata bine ...ca de nu...il mananc la fata locului.

Shtephy ce placintica ai copt in toiul noptii.
Zici tu ca Ema seamana cu tati?? Stiuuuu E bucatica rupta.

Vazut filmulete cu Rares si Maya. Ce frumos stau in picioare.
Si bineinteles ca am vazut si italianca mica He he Andre ce o sa va mai alerge prin casa. Si Ema tot dupa o pereche de ochelari a luat-o din loc prima data. Si tot asa timid.
Strumfy felicitari pt mersul de-a buselea. Andrei.

Monis sunteti mai bine azi?

Fug ca Ema a adormit.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Niatza!

Floricik off...tot pe ace te tine micuta!
Monis abia de dimineata m-am dumirit si eu ca v-ati imblonavit...cum va simtiti acum?
Raluci, prestati mama, ca trebe`....noi tinem pumnii sa iasa bine treaba cu insamantarea si sa ii implinesti lui tati dorinta...sa vina bebe 2 in aprilie!Da` poate face cuscra`ta vreo jmecherie...si iese pozitiv testu`. By the way,Simina, iti iei azi test sau nu?

Iesencele ceva poze de la intalneala?
Shtephy, ioi ce m-am bucurat cand am citit placintica de la tine!
Am admirat poze frumoase si filmulete de la fete dragi:simina, krelia, ancutza, ralu_seby, andre...
Tina, pupic lui Geo bolnaviorul!
Le imbratisez cu drag pe Dozz, many, Lylyana, coque, LiliA, Lalu, Ramonik,RamoC, Lalu, Lumi,Biara, mami.ilinca, monica si ionela!

Despre mine si Rares: eu cu piciorul sunt mai bine, nu mai e umflat, doar putin vanat...o sa treaca! Rares tot cu fobie la patut...si cucui..vanataia pare sa se retraga...Mie iar mi s-au blocat caile lactofore la sanul drept...iarasi durere...iarasi muls si pus copilul sa suga doar din sanul buclucas...doar ca de dimineata mi se intarise si stangul...uffff....ma intreb de unde atata lapte de se blocheaza chiar si la 9 luni!

Pupici si o !

EDIT: Am postat pe prima pagina tabelasele cu masuri la hainite si papucei!Multumiri fetelor care le-au oferit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata

Shtephy - draga mia, sigur Simina nu a vazut , legat de rezultate...hmm am ovare polichistice, dr s-a mirat ca am ramas insarcinata asa de repede, acum la al doilea om vedea, planul este sa fie inca un baiat si apoi o fata, eu zic ce-o da Domnul sa fie cu ochii stralucitori asa cum zice strumfitza ta pe care o pup apasat

fug la despaduchere, revin

dar nu inainte de a ura la multe luni Vladului cel ranjila si pupacios si pt mami lui un pup tare tare

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Mneata!

Trebuie sa va spun ca Matei rade si chicoteste la filmuetele cu gagicile razacioase (Sabina, Chiara, Maya).

Azi o sa fim plecati, e ziua uneia dintre mamele sotului, cea de suflet, asa ca ii facem o vizita in afara Bucurestiului. Implineste 76 ani.

Mi-a tras fi-miu un pipilic pe canapea.....acum ma trage de par..m-a disperat cu trasu asta de par imi smulge parul..stau cu el mai mult prins..

Geo, te simti mai bine? Ai mai facut febra?

Monis, ati scapat de virusel si de vizitele dese la toaleta?Sper sa aveti o zi mai buna!

Stephy, pupixuri!! da ai copt-o pe placinta, nu gluma!

K, frumos tare si miscacios Albastrelul

Andre, oficial Chiara v-a dat peste nas cu busilatul, chiar de ziua ei...ca sa nu se mai streseze buni sa faca riduri

Lavi, baga pompa in functiune (Raresu). Eu credeam ca blocarea canalelor se poate intampla doar la inceputurile alaptarii, cand nu sunt complet desfundate canalele

Tr sa trimit ca acest mic terorist ma cheleste si a devenit irascibil

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare tuturor,

Am ajuns acasa ca vremea era tare naspa si am stat mai putin. A plouat tot timpul cat am stat la lac.

Lavi, esti o scumpa. Eu nu am reusit sa pun comenturi la poze ca de-abia le-am incarcat si deja tu ai lasat. Ma bucur ca sunteti mai bine, si ca Rares a scapat doar cu un cucui. M-a speriat titlul capitolului trecut si am citit pe sarite doar sa vad ce s-a intamplat. Am vazut ca ati fost si voi in vacanta,pe acasa si pe la Lacul Rosu.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Happy 9 months for Vlad by Many_Bany!

Sa cresti mare si frumos...si cuminte si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Buna seara dragelor

Desi mor de somn ,n-am chef sa ma culc ... sa vedem poate adorm cu capul pe birou .
Ma bucur ca ma incurajati ,va multumesc mult ,conteaza mult .

Simina ce dulce-i dintoasa Maya
Felicitari pentru cele 9700 gr.
Iar tu ce faci ,ne tii din nou in suspans? Du-te fuguta si ia un test sa nu te mai framanti si cu dilema asta.Tin pumnii sa fie cum vreti voi

Au venit rusii de dimineata

Citat:
Raluci tin pumnii la treaba asta cu insamantarea ,dar sa-i transmiti lui Bubu Sr. ca de data asta va fi fetita . Dar despre ce rezultate primite vorbesti?
Ia si tu un d-asta fain de la mine ,ca mi-e dor sa-l folosesc.
Stii ce ma gandeam? Cred ca Simina nu a vazut mesajul in care ziceai ca tati a ochit inca o gagica pentru Bubu .Zic asta ca parca n-am vazut reactii.
A, felicitari pt cei 4 dintisori.Sa creasca frumosi ,sa fie albi si stralucitori (asa zice Stefi)

o, ba daaaa, am vazut, da ce mai pot sa zic.Lasa, ca-i mai bine asa, sa aiba baiatul de unde alege
....hi hi hi ...nu cred ca-i mai mumoasa fata cealalta, deci tot pe fimea o va alege

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

'Neata!
Dau si eu o fierbinte! Poate se mai trezeste lumea...
Lavi, ai grija cu sanul. Pune-l pe Rares la treaba, iar daca nu, foloseste pompa. Sa stii ca si eu am zile in care productia de lapte este foarte mare (chiar daca Laura suge la fel). Eu cred ca este influentata si de alimentatia nostra.
Monis, imi pare rau de patania voastra. Oare nu o fi de la apa marii? Sper ca sunteti mai bine.
Diana, ce bine ca a venit soacra. Poate o sa ai mai mult timp acum, sa te mai relaxezi si tu. Cred ca este tare greu cu 3 copii mici, dar tare frumos...
Andre, felicitari pentru Chiara. Vezi ca buni si-a facut probleme degeaba. Ce mai, fetita are personalitate puternica si face doar ce vrea si cand vrea.
cristina_boc, imi pare rau ca nu ati prins vreme frumoasa. Poate mai veniti odata. Azi a iesit putin soarele, dar tot este frig.

Eu am pregatit o prajitura. Va servesc si pe voi (virtual). Azi vin in vizita colegii mei de servici.
Va pup.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput