Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Doloress eu nu am masina asa k nu ma intereseaza sa fie si pt asta
mie mi se pare practic pt ce am nevoie

Simo eu sunt pe aici
am facut si eu baita acu si ma preg sa dau cu crema. si dupa nani.
k e deja tarziu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

si eu ma bag la nani
maine sunt aici toata ziua

somnic usor si vise placute

apropo de vise..dne ce urat pot sa visez de la un timp..cosmaruri, toate cu copii mici..dimineata visam ca tocmai nascusem..era un baietel..nu ca statea in picioare deja..si mai si vb..eram socata
apoi cand s-a intors avea fata lu fiica-mea..m-am trezit si mi-am relua visul..a fost groaznic
am zis si rugaciuni..si degeaba

Simo 17 +

Mergi la inceput

noapte buna simo
poate e si de la oboseala si stres.
lasa k acu stai aksa si te odihnesti si o sa fie mai bine.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

noapte buna si de la mine
ne auzim maine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute-dragute!
Tare dor mi-a fost de voi si ma tot gandeam... oare ce s-o mai intampla pe forum acum, ce-or mai face fetele?
Sper ca sunteti toate bine, vad ca am ajuns la 80... (yupi ce bine!).
Incerc in dimineata asta pana plec la treaba sa revad ce ati scris si daca nu diseara cand revin.
Noi suntem bine. A fost atata de relaxanta si de placuta "vacanta"... La mare nu am stat decat 2 zile ca nah... se mai plicti omul, dar vremea a fost minunata si ma bucur tare ca am putut s-o cunosc pe Angie! In rest la Breaza ochii mi-au fost incantati de finutul meu de 3 saptamani... ce dulce e... abia astept sa vina si al nostru!
Si daca saptamana trecuta nu eram sigura ca asa se simte cand misca, ei bine luni "si-a facut simtita prezenta" si nici nu ma mai indoiesc ca el era, bebelica al nostru!
Va dulce - dulce!

Irina ~ 17+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele! M-a trezit un tantar de la 5 asa ca bantui pe aici.

Ce rau imi pare ca anul asta nu merg nicaieriSimt nevoia sa ies putin, macar 2 zile undeva sa respir aer curat si liniste, dar guvernul asta a avut grija sa-mi ia toate posibilitatile. Desi muncim amandoi, sotul uneori zile intregi fara sa treaca pe acasa, nu ajung banii astia deloc...noroc de socri...d-apoi sa mai vrei si vacanta.

Simo, ai curaj...adevaru e ca-ti trebuie ceva tarie sa faci asta...dar in locul tau faceam la fel si fereasca sfantul de cel ce se pune in cale. Ma bucur sa aud de oameni care au primit a doua sansa, este ceva rar.

Spune una din fete ca i-a gasit ceva la placenta din cauza ca nu a luat No-spa...Eu nu am luat deloc pana acu si ma feresc sa iau...poate daca ma va durea prea tare. Indiferent daca este recomandat in sarcina face rau la ficat, ca orice analgezic, asa ca evit. Sper sa nu am probleme din cauza asta.

La multi ani , Tierry!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimi!!!!
mai fetelor eu sunt cu psihicul la pamant.....nu reusesc sa ma adun deloc. ma cert cu toti, copil, sot, mama...care stie sa ma enerveze de la prima ora ( normal ca ea e cu mintea limpede dimineata nu ca mine si ma baga direct in miezul problemei iar eu nu am chef nici sa vorbesc). Al meu sot se simte neglijat....Eliza nu ma mai asculta deloc.....sunt PRAF. Nu stiu ce sa fac, imi vine sa bag un plans de o ora si stiu ca m-ar linisti....dar nici de ala nu am timp. Deja fraza "cu Eliza nu ai fost asa" ma scoate din sarite.
Eu care eram optimista optimistilor acum sunt in partea cealalta.........Nu mai am rabdare, dar nu stiu de fapt nici ce astept, iar sambata ma mai duc si la o nunta......sincer cred ca e prima oara cand nu am chef de asa ceva.
Ma duc sa-mi iau ceva de papa poate imi mai revin.

Irinuka, ma bucur ca il simti pe bebe...gata de acum isi va face simtita prezenta tot timpul.

Shines, si eu as fi facut la fel in situatia ta, e adevarat ca nu multe femei au curajul tau dar pe primul loc e linistea care exista intr-o casa.

bebelu, eu am doi saculeti cumparati din Franta....foarte frumosi pe care la Eliza nu prea i-am folosit....uite acum imi vor fi de folos.

ana, mai ai putina rabdare....poate totusi se va trezi la realitate.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Neata

M-am trezit la 7 sa imi pregatesc sotu de servici..acu mi-am baut cafeaua si ma pun in pat inapoi..sper sa reusesc sa mai dorm..desi ma simt foarte bine spre deosebire de zilele in care ma trezeam la 5.45 pentru servici..si parca vad ca adorm si se trezeste fata

Irina..felicitari pentru miscarile bebelului..e atat de frumos

Monica..

Sa aveti o zi frumoasa plina de vesti bune

Simo 17 +

Mergi la inceput

Vas..

si eu am zile cand sunt asa..fara un motiv anume sau gasesc motive mici, inexistente numai sa imi pot razbuna nervii pe careva
stai linistita, starile astea o sa treaca, ai nevoie de sprijin si intelegere din partea celor din jur nu sa iti aduca aminte cum erai
Noua ne place asa de tine ..asta pentru ca nu avem sonor la ce povestim aici :))) (glumesc)
Capul sus..astazi va fi o zi frumoasa

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Vreau si eu pe listuta: UM 26.03.2010, DPN 31.12.2011, DN 27.10.1984

Mergi la inceput