Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Si mie mi-a zis dr sa iau fier, la ultimul control, dar la cum le am eu cu luatul pastilelor a fost cam o zi da si 4 nu
Dar promit sa ma apuc serios de treaba.

Liliana - pe mine ma pune pitica sa stau cat mai pe spate, latita in scaun, altfel incepe sa dea la ficat

Incerc sa ma tarasc spre masa...

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Si la mine la fel a procedat doctora. Intii analizele si abia apoi in functie de rezultatul lor mi-a dat ce sa iau.
Cred ca asa este si cel mai corect, in functie de ceea ce ai nevoie si nu de... "moda" sa zic
Sanatate multa la micuta, si acum ca au descoperit ce se intimpla sper ca lucrurile sa intre in normal pt ei!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

A luat numai Elevit, asta stiu sigur insa nimic altceva. Liliana are dreptate, am sa astept sa vad ce imi spune MF mai ales ca trebuie sa imi repet si analizele. Atat..mi-e groaza ca deja am pb cu cosntipatia, daca mai adaug si supliment de Fe..nu vreau sa ma gandesc..insa e mai imp sa aiba bebe tot ce-i trebuie..

Klarisse graviduta 29+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Un sfat, poate ajuta. Eu am avut probleme cu constipatia de la inceputul sarcinii, genul de probleme la care nu m-as fi asteptat (la 4 zile...) in conditiile in care inainte eram OK. E drept ca in perioada respectiva mancam covrigi cu covrigi ca numai astia imi priau. Dupa o vreme m-am reglat cu seminte de in luate seara,iaurt in fiecare dimineata, o salata imensa in fiecare zi (asta-i utila ca iti si umple stomacul si te gandesti mai putin la alte rontaieli) si vagoane de fructe. Acum am cam o saptamana de cand iau fierul si vad ca nu am probleme (exceptand faptul ca s-a colorat in negru scaunul ).
Incearca, poate mai reusesti sa reglezi ceva din alimentatie...

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

fetele!

astazi prezenti si noi ... cu lauda ! Semnatura noua, carut la bebe, leagan, patut ... ca deh, ne apropiem incet, dar sigur de marea intalnire! sa ajungem toate cu bine pana acolo, iar bebeii sa fie sanatosi!

si eu as manca numai prostioare, plus cola, iar de somn la pranz nici nu mai vorbesc (intr-o zi am dormit la birou ... dar ce bine a fost ). Zici ca suntem la inceput de sarcina, desi atunci eu n-am avut pofte.

camelia 32+

Mergi la inceput

Ca veni vorba... cand se ia fierul asta? Pe prospect scrie ca in timpl mesei sau imediat dupa masa, MF imi zice ca inainte de masa cu mn 1.5 ore. Kiti, Liliana, voi cum il luati?

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Donna multumesc pentru sfaturi, incerc sa reglez din alimentatie insa parca tot nu da rezultatele asteptate. Macar am zile cand e mai bine si am un zambet larg pe fata..

Mergi la inceput

Cami - felicitari pentru semnatura si pentru noile achizitii!

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

fetele!

astazi prezenti si noi ... cu lauda ! Semnatura noua, carut la bebe, leagan, patut ... ca deh, ne apropiem incet, dar sigur de marea intalnire! sa ajungem toate cu bine pana acolo, iar bebeii sa fie sanatosi!

si eu as manca numai prostioare, plus cola, iar de somn la pranz nici nu mai vorbesc (intr-o zi am dormit la birou ... dar ce bine a fost ). Zici ca suntem la inceput de sarcina, desi atunci eu n-am avut pofte.

camelia 32+

Felicitari, cami! Sa cresteti mari si sanatosi in continuare!
Si sa folositi cu placere si lucrurile cumparate.

Eu am luat ieri lista cu ce trebuie la control. Si m-au apucat durerile de cap. Deocamdata nu am reusit decit sa le organizez cumva pe categorii: farmaceutice, igiena, hainute, mobilier si accesorii, diverse. My god! Este foarte complicat si foarte scump

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Donna multumesc pentru sfaturi, incerc sa reglez din alimentatie insa parca tot nu da rezultatele asteptate. Macar am zile cand e mai bine si am un zambet larg pe fata..

Ei, cine spune ca-s femeile complicate?? Atat de putin ne trebuie sa zambim

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Mie nu mi-a dat sa iau Fe separat , si Elevitul contine 60 mg .
La ultimile analize mf mi-a recomandat dar dr ginecolog mi-a zis ca o sa ma constipe si eu nu am nevoie acum de asta ,asa ca nu am luat si am inceput sa mananc alimente ce contin Fe( ficatei , cam 4 max pe saptamana k mai mult chiar nu pot,2 oua tot pe saptamana etc.) , care nu imi plac dar ...

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput