Am deschis acest subiect pentru a avertiza si ceilalti parinti care trec prin asfel de momente. Lista mea cuprinde 2 nume:
1. Doctor Adelaida Iorgulescu - medic ORL Spitalul Grigore Alexandrescu sau Clinica Sanador Victoriei - copilul meu a ramas cu sechele in urma unui tratament prescris de dansa in care concentratia de substanta a fost de 7 ori mai mare decat cea prevazuta pentru varsta copilului. Consulta cu superficialitate. Doamna a considerat ca trebuie sa se uite doar intr-o nara si e suficient. Cu toate ca la clinica respectiva preturile sunt destul de piperate. Neconcordanta intre reteta scrisa si raportul medical dat in urma consultatiei.
2. Doctor Sanda Magureanu - medic neurolog Spitalul Alexandru Obregia sau Clinica Sanador Victoriei - consulta cu superficialitate, daca nu ceream si alte pareri copilul meu poate acum mai avea si acum probleme de coordonare.
parinti care au fost dezamagiti de anumiti medici ii rog sa adauge la lista.
Dr Nedelcu Dana - Sanador, b-dul Decebal, Bucuresti. Nu a vazut malformatia copilului meu nici dupa 2 echo 3D. In schimb, un dr din Targoviste a vazut malformatia dupa un echo 2D.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)