BV Cristina! Delfinasi de iulie-august 2010 (171)
Raspunsuri - Pagina 19
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
noi avem lapte suficient dar ne grabim cand papam de parca ne fura cineva lapticul si asa inghitim aerul si apar si uratii de coliciOana mamica lui Matei 08.07.2010Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
incearca sa il tii mufat de san...ii tii tu capusorul
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Oana , o sa pun poze zilele astea! Incerc sa caut o alternativa la Picassa insa vad eu cum si ce gasesc ca nu vreau sa apara pozele prin retele, desi acum sper ca Picassa sa ia ceva masuri! ![]() FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
si eu vreau sa fac un cont, dar nu stiam ce sa aleg din aceleasi motive si ca si tine...ma gandeam la webshoots unde mai am un cont
am primit raspunsul de la CBC, rezultatul este pt 43,5 kg
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 michelle, eu steriliziz tot, si linguritele cu care ii dau tratamenrul...am de la avent spal cu detergent, fara balsam, si dau extra clatire mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010 |
michelle, si eu sterilizez, daca tot mi-am luat sterilizator...dar se poate si prin fierbere, timp de 5 minute...
eu pun si putin balsam, tot sensitive, adica pt piele sensibila, copii..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
si eu vreau sa fac un cont, dar nu stiam ce sa aleg din aceleasi motive si ca si tine...ma gandeam la webshoots unde mai am un cont am primit raspunsul de la CBC, rezultatul este pt 43,5 kg Oana mamica lui Matei 08.07.2010Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
si noi am primit de la CBC raspuns...zicea sotul ca au rcoltat sange pt 100 si ceva de kile...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
michelle1981 spune:
Puteti folosi picasa si sa puneti albumele private (optiunea Unlisted)
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu 
racusor2010 spune:
eu le am unlisted si nu le poate vedea lumea decat cu linkul de la mine
daca dai search nu le gasesti
daca ai 3 foldere de ex, toate unlisted, trebuie sa trimiti 3 linkuri cui vrei sa le vada
asa mi se pARE mai sigur
eu toate pozele de pe picassa le am private
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
Mycya spune:
Buna ziua burtici,mamici si delfinasi

eu am avut o noapte horror iar, nu stiu ce am de ma mananca pielea intr-un hal de 3 nopti
ma scarpin de mai am oleaca si dau de sange.maine am sai spun la doctorita ,ca nu mai suport asa, cand a venit racoarea si speram sa dorm in sf bine au aparut nenorocitele de mancarimi
Anca LA MULTI ANI!!!!multa sanatate,fericire si indeplinirea tuturor dorintelor

Georgia LA MULTI ANI!!! sa fiti fericiti si impliniti toata viata si sa va iubiti mult

multumim pentru tortulet
Bianca
38 +
Andra Maria
racusor2010 spune:
ANCA, la multi ani! sa fii fericita, sanatoasa, sa te bucuri de familia ta si de fiecare clipa petrecuta impreuna!!
Georgia, la multi ani! sa aveti o casnicie frumoasa, bazata pe respect, iubire si intelegere! si acum ca sunteti trei, sa va bucurati de o viata binecuvantata impreuna!!
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
CarmenAlbu spune:
Si noua ne-a venit raspunsul ca e optim, detaliile inca nu, am conservat sangele si cordonul, vad zilele astea cand vine prin posta tot raspunsul!
Giorgia casa de piatra in continuare!!!

Aelita oricum iti vor trebui cateva pt noptile racoroase de sept, final de august! iNTRE TIMP POATE SE RACORESTE SA MAI DORMI SI TU PUTIN, poate se naste de ziua mea in 17 august
ramo1901 spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 Ramo contul este delfinasi.2010 iar parola ti-o trimit pe PM GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze |
esti o draguta
multumesc mult,