BV Cristina! Delfinasi de iulie-august 2010 (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MirelaIulia

Da Carmen,pt pipi am fost de vreo 4 ori,l-am tinut mai cu greutate si pe bb,l-am pus la san,amreusit sa il si schimb odata,dar si suptul a agravat un pic durerea pentru ca dadea contractii,insa imi era mila de gurita lui pofticioasa si l-am tot pus chit ca durea.

Nu stiu daca durerea da contractiile, e normal sa se contracte uterul insa, dar in cateva zile va trece, important este sa mergi putin, eu la fiecare 2 ore ma ridicam din pat si incercam sa stau dreapta si sa fac cativa pasi prin camera!
Pe de alta parte faprul ca ai contractii arata ca totl a decurs bine si ca organismul tau raspunde corect!
Daca nu rezisti cu durerea si nu ai inca lapte poti cere o juma de doza de morfina, iti ia complet durerea dar trebuie sa fii pregatita ca ai niste reactii un pic ciudate, si doar daca nu ai inca lapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
A trecut prima noapte acasa. S-a trezit de 2 ori, dar a stat treaz cate 2, 3ore, asa ca am dormit 3 ore. La sani am facut furia laptelui cred, ca prea ma dor si in plus, am ajuns la sange la sfarcuri, sunt un pic disperata ca nu mai stiu ce sa fac, nu mai pot sa-i dau sa suga ca mi-e teama sa nu traga si sange...O sa ma mulg si cred ca ii voi da si completare, macar azi sa fac o pauza. Astept sa se trezeasca Cosmin sa il trimit dupa Gamastan. Mai stiti si alte creme, ca sunt capabila sa folosesc orice?
Nu o mai suport pe mama, pe Cosmin, pe nimeni...imi vine sa-i trimit pe toti si sa raman singura acasa cu Raul.
A reinceput sa ma doara soldul stang si de abia umblu. Nu stiu ce naiba am la el.
Gata, va scriu voua, ca ma mai racoresc un pic, ca cei din jur zic ca sunt nebuna, dar nu prea mai am multa rabdare...
O zi buna sa aveti

Paula, cu iubirea vietii, Raul Ionut , nascut in 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
A trecut prima noapte acasa. S-a trezit de 2 ori, dar a stat treaz cate 2, 3ore, asa ca am dormit 3 ore. La sani am facut furia laptelui cred, ca prea ma dor si in plus, am ajuns la sange la sfarcuri, sunt un pic disperata ca nu mai stiu ce sa fac, nu mai pot sa-i dau sa suga ca mi-e teama sa nu traga si sange...O sa ma mulg si cred ca ii voi da si completare, macar azi sa fac o pauza. Astept sa se trezeasca Cosmin sa il trimit dupa Gamastan. Mai stiti si alte creme, ca sunt capabila sa folosesc orice?
Nu o mai suport pe mama, pe Cosmin, pe nimeni...imi vine sa-i trimit pe toti si sa raman singura acasa cu Raul.
A reinceput sa ma doara soldul stang si de abia umblu. Nu stiu ce naiba am la el.
Gata, va scriu voua, ca ma mai racoresc un pic, ca cei din jur zic ca sunt nebuna, dar nu prea mai am multa rabdare...
O zi buna sa aveti

Paula, cu iubirea vietii, Raul Ionut , nascut in 24.07.2010

Paula te inteleg...ca am trecut si eu prin furia laptelui...rani la sani inca mai am dar sunt pe vindecate. Ce a mers la mine...inainte sa pun copilul la san faceam un dus fierbinte ( dusul meu e ca picaturile de ploaie). Dusul desfunda toate canalele si lapticul venea garla la copil si nu facea efort mare sa suga...plus ca nu se formau galme. Apoi din cauza ranilor mi-am luat aparatori de san de la chico...foarte bune...nu stiu ce m-as face fara ele. Cumpara de urgenta pentru ca o sa ajungi sa nu mai poti alapta din cauza durerii. Eu am alaptat de cateva ori...tinandu-ma de pat si strangand din dinti cel putin la inceput. La fel dupa ce iesi din dusul fierbinte mulge un pic sanii cu mana sa treaca presiunea si bebe sa traga sfarcul mai usor. Eu am baut si 2 cani de ceai de menta (care mai opreste putin lactatia) in prima zi. Ceaiul se bea fierbinte...imediat dupa dus. In rest...mult calm...sentimentul de nervozitate e de la furia laptelui. Sfatul meu e sa pui copilul la san, dar cu aparatorile alea din silicon...desfunda mai bine ca orice pompa! A...si inainte si dupa supt garmastan la greu pe sfarcuri. Eu am cam stat cu sanii goi ca nu suportam nimic pe ei...abia azi m-am imbracat
Te imbratisez!
Si nu te-as sfatui sa folosesti pompa....eu am senzatia ca stimuleaza lactatia mai tare ca suptul lui bebe.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata delfinariu!

Ana, Larisa am vazut delfinsii.. iti vine sa-i mananci de dulci ce sunt
In curand o sa ne cunoastem si noi delfinasa

Eu tot nu am simptome.. doar ceva dureri surde ca la menstruatie, dar foarte rar. Eu sper sa recunosc contractiile

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu

Mergi la inceput

Aseara am facut prima baita lui bebe in onda evolution. Super fain...ii place. A a dormit la ora 23....ca am intarziat noi cu baia, s-a trezit la 2. Ideea e ca la trezirea de la 2 sta cam 1 ora jumate treaz. Ba mananca, ba cacuta, ba pisu...iar mananca si tot asa. Apoi s-a mai trezit la 6:30. Ziua doarme 3 ore apoi papa, caca etc si iar somn. Deocamdata e bine......
michelle, nasti natural sau ceza? parca stiam ca bebe nu e intoarsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Larisa, cadita e din aceea cu forma? Eu nu sunt hotarata de care sa iau: cadita cu senzor de temperatura sau din aceea cu forma pt bb inauntru?

Nasc prin cezariana, caci nu s-a intors bblina, insa nu o programez. Merg la spital cand incepe travaliul (asta e planul dar sa vedem ce zice maine dr., sa nu fie in suferinta fetala micuta).

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Buna fetelor...iar nu am mai zis nimic de o vreme(dar sunt la zi cu cititul si imi notez ce spuneti despre alaptat,colici si adormit bubineii). Felicitari mamicilor!!! Incep sa am emotii cu alaptatul asta, pare o adevarata cruciada :). BTZ, e ingrozitor ce ti s-a intamplat, sper sa isi revina Paul cat mai repede si sa il luati acasa sa va linistiti. Eu am citit ca daca lohiile miros urat e infectie, sa speram ca nu e grav.Cat despre ce ti-au zis in spital cu ca i-ai dat tu ceva la bebe, eu nu i-as crede pe cuvant. La naturala da, era posibil dar era tot vina lor ca trebuiau sa iti bage antibiotice in perfuzie in timpul travaliului.
Eu fac cate ceva pe langa casa, intr-un ritm de melc beat. Am reusit sa fac perdele si draperii la bubu in camera si la noi in dormitor(dupa ce mi-a picat fisa ca de fapt bubu o sa stea cu noi la inceput), sa spal landoul(l-am primit de la fratemiu, e la bebe 3 landoul acum :) ).Azi am program de calcat, in special hainele lui tati care nu mai are cu ce merge la servici. De hainele lui bubu ma apuc maine(sper). Maine merg la control, sa vedem ce mai imi zice...ca burta e sus, contractii poate 1-2 pe zi nedureroase...doar dureri de oase, spatele si bazinul in special plus genunchiul meu beteag. Picioarele se umfla,mainile se umfla si ma dor,abia pot sa indoi degetele...e foarte distractiv.
Ieri mi-au venit scutecele refolosibile, sunt foarte incantata de ele-acum sunt la spalat. Mai im trebuie un bebe sa le testez :) .A fost prima mea comanda pe net, tare mi-a placut. Sper sa pot sa ma controlez, as cumpara toate prostiile :).
Cred ca ar fi cazul sa ma mobilizez sa ma apuc si de bagajul de spital

38+ Raducu

Mergi la inceput

http://www.lifebaby.ro/product_info/p-ok-baby-cadita-onda-evolution-1132
Asa e cadita. Asa se cheama, onda evolution. In carefforu parca am vazut onda simpla. Are si senzor. Noi am luat si picioare ca sa ii facem baie comod. Am luat cadita mov, ca baia e mov si e montata in baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit....tare mult ma bucur ca in sfarsit am ajuns si noi cu bine acasa. Mi-a fost tare dor de voi....

Vreau sa va multumesc pentru urari si incurajari...m-am bucurat sa va stiu aproape. Noi suntem bine, cumintele, sanatoase si frumoase...nu ne chinuie prea tare colicii, asa ca nu plangem foarte tare...in schimb suntem tare mancacioase...
Si eu sunt bine, am trecut cu bine prin cezariana, am avut hemoragie, dar totul a fost sub control...acum am o problema cu operatia, se acumuleaza un lichid acolo, si merg zilnic la pansat,dar iau antibiotice si sper in cateva zile sa fie totul bine.
voi incerca sa recuperez capitolele din urma, sa fiu la curent cu ce s-a intamplat in ultimul timp...si revin cat pot de repede
Inca o data va imbratisez si va pup

Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata, fetele!!

Vizionat delfinasa dulce de Ana!!De fapt toti sunt dulci si frumosi...
Btz: sper sa fiti bine amandoi.Ma tot gandesc, stiu ca poate e mai greu, dar poate prinzi la inghesuiala vreun medic, o asistenta la care sa poti da niste bani sa te ajute cu copilul.pana iesi cu el din spital.poate sa nu ii dai ceva pe holul spitalului, dar macar sa va vedeti cu respectivul/a in afara spitalului.oricum, e inadmisibil, in conditiile in care asigurarea la stat e mai scumpa ca una privata sa te trateze mai rau ca pe un animal...sa le fie rusine, ca nu cred ca-si doresc ca ei sau copii lor sa ajunga intr-o astfel de situatie.
Nici la mine nu sunt simptome si sambata facem fix 40s.o sa sun medicul sa-l intreb ce e de facut, fiindca nu am am nimic, nicio durere, nicio jena NIMIC.

Laura 39+ cu
AMR 2 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput