BV Cristina! Delfinasi de iulie-august 2010 (171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

MESAJ de la CRISTINA SERBAN "azi a venit pe lume frumoasa RIANA MARIA, cezariana,3900g,53cm. Suntem bine. Pupam toate burticile, mamicile si delfinasii. Cristina"...
Bine ai venit pe lume delfinasa Riana si pentru mamica recuperare rapida si mult laptic

Iuliana 39+ cu minune Tudor Constantin

Felicitari!!
Bine ai venit bebe Riana Maria!!Sa fii sanatoasa, voioasa si sa-ti bucuri parintii din toate punctele de vedere.

Laura 39+ cu
AMR 4 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna seara fetelor

FELICITARI CRISTINA SI BUN VENIT RIANA MARIA

Btz imi pare rau ca treceti prin asa ceva...e groaznic ceea ce se intampla...iti doresc multa rabdare sa treceti peste si multa sanatate lui Paul...sper sa il luati cat mai repede acasa

Am vazut ca vb de kg...azi m-am cantarit pt prima data dupa nastere...am 52...deci am slabit 12kg in mai putin de 5sapt...mai am de dat jos 4 kg sa revin la kg de dinainte

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

cristina...[/red]felicitari mami...
bb riana...bine ai venit pe lume...

[red]anca..tinem pumnii sa stea bb la caldurica pana pe 5 august... DD ajuta !!

37+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

La mine a fost ok cu lohiile(la ceilalti),adica stiam ca vor arata nasol,m-am pregatit pt ce e mai rau.In primele zile au fost scurgeri de un rosu aprins,apoi s-a redus seminificativ cantitatea treptat,s-au inchis la culoare,dupa aceea tot mai rar,pana la scurgeri albicioase si apoi deloc.Au tinut cam 3-4-5 saptamani.Miros...evident ca aveau.De sange proaspat la inceput,apoi un iz ca la menstruatie,uneori mai greu,alteori mai deloc.Nu cred ca e cazul de ingrijorare cu privire la culoare,cat la consistenta.E normal ca in primele zile sa fie chiar bucatele din placenta care abia acum se elimina,insa e ingrijorator daca dupa o sapt,sa zicem,ar fi cheaguri de sange proaspat sau bucati mai mari din placenta,maronii si cu miros fetid.Scuze pt detaliile mai putin placute,dar toate am trecut ori om trece pe-aici.

Mi s-a facut rau cand m-am vazut pe lista proaspat revizuita!! :)De emotie,am si facut bagajul lui bebe in seara asta,ca al meu era deja facut de ceva timp(dar nu e complet,zilnic mai scot sau mai adaug ceva acolo).
Burta mea e asa mareeee...cand stau pe scaun simt ca imi ajunge sub sani si imi taie respiratia.Ma intreb pe unde o fi impins stomacul,in conditiile astea.Apropo,cum pot pune si eu poze la albumul delfinasilor?Cel putin cu formula 2 in 1,deocamdata,si cu indivizii mei mici,care abia asteapta sa apara fetita mica...
Contractii am,insa nu frecvente,nu ma sperie inca de tot,desi uneori ma gandesc ca poate-poate incepe,sa scap si eu o data! Picioare umflate,nu mai spun,dar asta e...Voua,cu 2 in 1,vi se umfla picioarele?!

cu Anne 38+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!

Mergi la inceput

julia..mi se umfla daca stau mai mult de 2 ore in picioare..plus ca le simt si grele si dureroase..daca stau in pat.. nu am treaba..ar fi culmea..

37+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Julia SM activeazati PM ca numai asa iti putem da parola de la albumul cu poze.deocamdata daca e pui poze la burtici si cand vine delfinasa pui la delfinasi.
picioarele mi se umfla numai daca stau mult timp in picioare, in rest eu nu am probleme.

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Am activat PM-urile,nu stiu cand s-or fi dezactivat(am mai umblat eu pe la profil si am schimbat aiurea poate),ca am mai primit mesaje private acum ceva vreme.

Multumesc anticipat!:)

cu Anne 38+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!

Mergi la inceput

fetelor..noi va pupam dulce si va spunem noapte buna !!!

37+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Julia ai PM

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

GEORGIA
Fetelor multumesc pt raspunsuri.Lohiile mele miros urat,cand sunt foarte deschise la culoare,cand sunt rosiatice.Nici nu stiu ce sa cred,maine ma internez pt o zi sa refacem analizele,caci cele de luni figurau cu infectie.
Mi s-a spus de la spital ca eu i-am dat infectie lui bebe in timpul operatiei,insa cu 2 zile inainte de internare analizele erau ok,nu infectie nu nimic,iar la 5 zile dupa nastere am observat problema cu lohiile.
Eu stiam ca numai la naturala se poate transmite infectia insa cum medicii vor sa musamalizeze.In fine...

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput