diareea in sarcina

diareea in sarcina | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

buna .va rog sa-mi spuneti daca vati confruntat cu aceasta problema:diareea
eu sunt insarcinata in 9 sapt.iar de 2 saptamani am o diaree severa cu dureri de burta(ca la contractii) si frisoane dupa ce ies afara imi revin.problema este ca am aceasta diaREE DE MULT TIMP si nu reusesc sa-mi revin mai ales ca nu prea mananc , vomit aproape tot iar cum mananc ceva daca imi ajunge in stomac la f putin timp ies afara APA.

doctorita mi-a dat regim mi-a zis ca nu afecteaza sarcina dar totusi aceste dureri de burta cu frisoane si imi scade si tensiunea nu e grav?
a mai avut cineva asa ceva?imi este f greu sa tin regim nu pot sa mananc aproape nimic si totusi am diaree .nu inteleg de unde iese din mine daca eu abia inghit ceva...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Mananca cat poti de mult orez fiert simplu, hidrateaza-te (band cu inghitituri mici o ceasca cu apa in care dizolvi o lingurita mica de zahar si una la fel de mica de sare) si mergi la spital. S-ar putea. cum e vremea asta calduroasa, sa ai o enteroviroza.
Daca nu ai fi fost insarcinata ti-as fi recomandat Imodum, dar nu stiu daca femeile insarcinate au voie sa ia acest medicament si nu e ok sa iei pastile fara sfatul medicului.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

la mine a mers ff bine ceaiul de menta
fa-ti o cana si beal, dar nu fierbinte. caldut.
are un gust super bun, reduce si greata si te strange imediat la stomac
eu nu am mai avut probl dupa, chiar am iesit fara nici un fel de probl

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

mergi urgent sa faci o analiza a mostrei de scaun, e foarte posibil ca aceasta diaree sa fie de natura infectioasa (bacteriana) si sa fie nevoie de un tratament pe baza de antibiotic - unul permis in aceasta etapa a sarcinii tale
voma poate fi de la greturile specifice sarcinii, insa diareea pe care o ai de atat de mult timp nu este normala, ai grija, anumite bacterii elimina toxine in organism si pot ajunge la bb...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

O prietena de-a mea tocmai s-a intors de la mare. A patit ce am patit si eu acum cativa ani in aceeasi perioada dar nu la mare ci la Praid la salina. Enteroviroza. Si ea si sotul si copilul au avut diaree, varsaturi, greata, ameteli si stari de rau general. La ea la birou au mai avut cativa colegi. Probabil e o epidemie de enteroviroza la scara mica. Mergi la un medic.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

am patit-o si eu dar in ultimul trimestru de sarcina.doc mi-a recomandat imodium si mi-am reveni.nu stiu daca e ok in primul sau al doiela trim.si ceaiul de frunza de salcam e un remediu f bun, dar nu stiu daca e ok in sarcina.

Sanatate multa!

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Mergi la inceput