LAPTELE PRAF - UN COCKTAIL TOXIC???

LAPTELE PRAF - UN COCKTAIL TOXIC??? | Autor: IRA_LIZA

Link direct la acest mesaj

Cititi aici:

http://sanatate.findtalk.net/pericole-din-alimente-f75/laptele-praf-un-cocktail-toxic-cu-efecte-daunatoare-t44.htm

Ce pot sa cred??

Ira, mamica Elizei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, ce articol/forum/site idiot...citeste mai jos, aia cu "hranirea sugarilor de la Dumnezeu"
Bine, e clar ca laptele praf nu poate fi o chestie prea grozava, dar de aici la a spune ca trebuie substituit cu "lapte proaspat de vaca".... Multe aberatii pe-acolo, in orice caz!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

mey yo stiam ca e interzisa chestia asta de regulamentul forumului sa faci reclama la alt forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

moama ce prostii si aberatii se debiteaza acolo!! ar sta bine la "ochiu' vanat"
mi-au placut indeosebi propozitiile scurte de genul "citidin - nimic bun pentru copil" (ahahahahaha ), acidul folic care e o substanta toxica, seleniul care e si el toxic, adenozina care blocheaza neurotransmiterea..
si gata, ma opresc ca am ras destul.
concluzie - o aberatie de "Articol".
Ira, nu lua in seama ce scrie acolo.

Roxana

PS: am citit si mai jos cum "si-ar creste" domnul in cauza copilul... nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu cred ca articolul in cauza se adreseaza fermierilor si sunt recomandari pt alimentatia bebelusilor ... de vaca. De asta zice ca laptele de vaca cu apa e mai bun decat laptele praf si mai ales de asta recomanda dovleac si mar ca cele mai bune si de fapt singurele alimente recomandate pt diversificare.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Eu nu stiu cat de adevarat sau fals este acel articol, nu am cunostintele adecvate ca sa-l analizez , dar va pot spune, din experienta mea ca mama , care a vrut ce-a fost mai bun pentru copilul ei , si i-am dat Milumil pana la varsta de un an si 3-4 luni ( nu-mi mai amintesc cu exactitate) c-am avut mari probleme din cauza laptelui praf. Chiar am deschis la un moment dat un subiect aici, credeam ca baietelul meu este intolerant la lactoza, avea scaune ff acide si nedigerate , am trecut pe lapte fara lactoza, care ne-a stors de bani , dupa ce reveneam la laptele obisnuit aceeasi probleme cu cate 3-4 scaune pe zi . Asta pana intr-o zi cand m-am hotarat sa trec pe lapte uht( stiu ca si acesta este controversat, dar mi-a fost frica de laptele de la tarani tot datorita influentei din mass-media) si am scapat ca prin minune de toate problemele . Adica scaunele au devenit normale ca si consistenta , doar unul pe zi , fara dureri insuportabile de burtica , deci cosmarul a disparut. Daca e periculos sau nu laptele praf?!? Asta nu pot sa spun , ci doar faptul ca a avut cu siguranta ceva in compozitie care nu i-a priit copilului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Pai de la un an se trece oricum treptat la lapte de vaca, ai mei au tolerat f. bine si lapte praf si de vaca, problema e ca in Ro se incepe direct cu formula nr 1, si nu cu Pre cum se recomanada aici (Pre nu este lapte pt prematuri ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Am uitat sa spun ca printr-o experienta identica a trecut si prietena mea, numai ca ea nu vroia sa treaca pe lapte uht , avea fixata in cap ideea ca trebuie sa-i dea lapte praf pana la 2 ani ( are baietelul de aceeasi varsta cu al meu ) pana intr-o zi , cand satula de smecta, hidrasec si altele ( al ei facea diaree) m-a sunat sa ma intrebe cum am introdus laptele uht, si imediat si la ea problemele au disparut . Plus inca o bunica din parc, la ea nu stiu multe amanunte, doar ca a trecut pe lapte de vaca( din piata) din aceleasi motive. Deci...
edit: probleme la noi au fost cam de pe la 7-8 luni, numai ca in jurul varstei de un an , cand am trecut pe milumil junior, ele s-au agravat ff tare. Am ajuns intr-o noapte la urgenta cu el , zbiera de deurere de burta , n-a stiut medicul ce sa-i afca , iar scaunul era atat de acid de i se lua pielea de pe fund... Groaznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

"Eu copilului meu nu i-as da decat lapte natural pana la un an si dupa aceea as adauga numai mere si dovleac fiert ca hrana de baza si absolut nimic altceva pana cand copilul nu a crescut deajuns"

Oare ce o insemna "deajuns" pt forumistul respectiv...18 ani o fi suficient?

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Criss, recunosc ca faza aia m-a facut si pe mine sa dau edit... ca e
mortala

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

"Eu copilului meu nu i-as da decat lapte natural pana la un an si dupa aceea as adauga numai mere si dovleac fiert ca hrana de baza si absolut nimic altceva pana cand copilul nu a crescut deajuns"

Oare ce o insemna "deajuns" pt forumistul respectiv...18 ani o fi suficient?

Crisspy, fericita de Razvi

aste iezte dementiala.
speram sa nu inspire pe nimeni la diversificare

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput