Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (544)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
medici foarte buni sunt Ionel Aurel, Anastasiu, Vulcan...
sa nu mearga la Podasca !!!!!! cu toate ca este renumit este de 2 lei. nu mai este ce a fost odata.
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
histamina spune:
bebelu,
al meu a zis:cred ca esti gravida!si eu sunt in 8 luni!!!!!!!!!!
ei se vede burta!era putin balonata.
anca are dreptate.
si oricum, bebela nostru arata ca o pustoaica de 15 -16 ani, ca nimeni nu ii da mai mult!
concluzia:este doar o adolescenta balonata!
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina bebelu, al meu a zis:cred ca esti gravida!si eu sunt in 8 luni!!!!!!!!!! ei se vede burta!era putin balonata. anca are dreptate. si oricum, bebela nostru arata ca o pustoaica de 15 -16 ani, ca nimeni nu ii da mai mult! concluzia:este doar o adolescenta balonata! |
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Karis Buna fetelor, sunt si eu o aspiranta la bb2, desi am deja o varsta, am implinit 35 ani. Mult timp am tot ezitat insa acum sunt hotarata sa-i implinesc dorinta baietelului meu, daca se va putea, evident. Pentru ca si prima sarcina la mine s-a lasat mult timp asteptata. |
Karis bine ai venit la noi la aspirante, speram ca bb2 sa nu se lase la fel de mult asteptat ca bb1
daca vrei sa vorbesti despre tine si cum ai asteptat pe bb1 noi citim cu mare placere. orice fel de probleme ai poti sa intrebi si daca putem te ajutam cu mare drag
histamina spune:
bebelu, .
e minunat sa poti arata ca o adolescenta.
eu am vazut numai reversul pana acum:adolescente carora le dai binisor pete 25 de ani!
bebelu86 spune:
da...mie inca mi se spune domnisoara, k inca sunt la scoala.
iar dc nu sunt machiata si aranjata, imi dau max 18 ani.
asa k atunci cand va veni bb, sigur lumea va zice k e fratioru, cu bb meu
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII