alunita care creste si supureaza

alunita care creste si supureaza | Autor: crismac

Link direct la acest mesaj

Am vazut ca mai sunt subiecte despre alunite dar in acest caz cred ca este mai grav . Sotul meu are o alunita pe spate care a crescut si a ajuns la aproape un centimetru si jumatate diametru , este si proeminenta iar de ceva timp firele de par din interior au copt si iese puroi din ea .
Nu prea reusesc sa il conving sa mearga la dr. pt ca ii este frica !!!!
Va rog sa-mi spuneit daca ati avut asa ceva si sa-mi recomandati si mie un dermatolog bun in Bucuresti la care sa il duc!

www.gradinacris.blogspot.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

trebuie convins sa mearga la medic si cu asta basta ca doar nu naste un copil pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sa mearga urgent la dermatolog ! Uite ce am patit eu: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153854
Tin pumnii sa nu fie asa ceva

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Monica ,am citit ce ai patit tu si am sufletul cat un purice pt. ca la astfel de lucruri urate ma gandesc si eu . Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Explica-i sotului tau ca nu est normal sa nu mearga la medic si intreaba-l daca ii ete mai frica de o injectie sau de un cancer cu metastaze.
Sa nu se joace cu asa ceva, trebuie neaparat scoasa si data la analize.
E om matur, nu copil, pune-l jos si spune-i ca ricurile unt sa moara din cauza ca ii este frica de un ac.
Din experienta proprie cu un barbat incapatanat am ainvatat ca trebuie sa ii expui cele mai umbre poibilitati pt. a face posibil deplasarea.
Multa sanatate si neaparat la doctor!

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Trimite-l la doctor cat mai repede, in locul tau, m-as duce cu el!
Chiar conversam de curand cu o prietena de-a mea despre bolile de piele, si imi spune ca cu cateva zile inainte se intalnise cu o cunostinta care e asistenta la un cabinet dermatologic, si era domana respectiva ft trista, avusesera o pacienta de 25 de ani care venise in urma cu o luna la cabinet cu o alunita pe spate, insa din pacate era deja in metastaze, si o luna mai tarziu se stinsese din viata.
Noi le cam controlam o data in an fiindca stim ca nu e de jucat cu ele, in schimb cunosc ft multi care nu o iau in serios din pacate.

Multa sanatate sotului si urgent la doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Alunitele pot fi cancerigene.. sunt ff periculoase!!! asa ca sa lase frica la o parte.
Plus ca ,,, daca trebuie scoasa nu doare.. Eu mi-am scos cateva deci stiu ce spun

Si da-i sa citeasca subiectul sa se convinga singur.

Eu una daca ar fi sotul meu as suna eu la doctor si i-as face programare si atunci nu mai are de ales

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Va multumesc pt raspunsuri. Am avut o discutie f. serioasa si cred ca este ingrozit . Vom merge saptamana viitoare la dr. fara comentarii . O sa merg si eu cu el . Citind ceea ce am gasit pe net m-am ingrozit de-a binele. El nu are curaj sa citeasca aceste lucruri !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

crismac ai fost cu sotul la dr? cum a fost?

Mergi la inceput

Acum m-am linistit . Am fost la dr. ( dr. Kostas - un om deosebit ) care ne-a primit si l-a consultat. Diagnosticul a fost epiteliom bazocelular . Ne-a spus ca il scoate si ca nu este periculos . Vineri , 6 aug. l-a si scos . taietura este cam mare - 10 cm - dar daca a curatat bine merita oricat . Acum asteptam rezultatul autopsiei ca sa fim siguri 100% ca nu mai este nici un risc .
Multumesc pt. raspunsuri si incurajari

Mergi la inceput
Mergi la inceput