Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Ratusco, felicitari!! Lung sa iti ramana colul ala!De maine in trei saptamani am si eu eco iar

Alina, cu regimul meu...nu lipsa dulciurilor ma enerveaza, ci a sarii. Nu pot chip sa mananc fara sare, parca nu mananc nimic. Nici de cantarit nu m-am mai cantarit, ca nu mai am baterie la cantar, si e un model cretin de baterie care se gasesc greu...nici nu vreau sa ma gandesc cat oi avea. Dar umflata nu sunt, tensiunea e buna...

Ma uitam acum pe prognoza, sambata iar e canicula la Ploiesti, iar mergem la tara, iar coc vinete .

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Pissi, si eu am patit asa, sa ma doara o perioada destul de lunga si apoi durerile sa fie muuult atenuate. Nu cred ca e o problema cu bebe. Citisem pe undeva ca durerile de sani dispar sau se atenueaza incepand cu luna 5. Poate asta sa fie, ma gandesc. Eu oricum il simt pe bebe acum parca mai des, depinde si de pozitie, deci nu cred sa se fi intamplat ceva cu bebelina ta.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Pissi, si eu am patit asa, sa ma doara o perioada destul de lunga si apoi durerile sa fie muuult atenuate. Nu cred ca e o problema cu bebe. Citisem pe undeva ca durerile de sani dispar sau se atenueaza incepand cu luna 5. Poate asta sa fie, ma gandesc. Eu oricum il simt pe bebe acum parca mai des, depinde si de pozitie, deci nu cred sa se fi intamplat ceva cu bebelina ta.

19+

Multumesc, amelia!
Eu nu am simtit deloc bebelusa, sunt si mai plinuta si am si plaenta anterioara. Mai am rabdare

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

ratusca felicitari pt fetita si rez. bune de la eco .si eu am tensinea tot ca tine .imi e un somn,m-am trezit pe la 4,30....cred ca mai bag o tura de . si nici tastatura nu mai merge ....

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Bravo, Ratusca!
La fel ca JoAnn si eu sunt zombi, trezita de la 4.30, cred ca am adormit putin spre dimineata
si eu sunt hipotensiva

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

19+

subscriu la ce scrie Amelia!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

feteloooor...unde sunteti???

nu am reusit sa mai dorm , si ma simt asa obosita si agitata....
cred ca stiu de ce...sunt suparata din cauza ecografiei morfologice...nu sunt multumita de ea...vreau sa o repet...si nu stiu cand sa o fac, fiindca peste o saptamana si ceva ar trebui sa merg la dr. mea sa imi masoare colul si iar baga o ecografiesi nu vreau sa exagerez...offf...ce sa fac, sa ma linistesc ...stiti si voi ...agitata eu , agitate si bubulinele, de dimineata intr-una zburda...

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Voi matinale, eu pasare de noapte. Pe la 3 bantuiam prin casa in lipsa de ocupatie, de dimineata nu imi venea sa ma dau jos din pat

Cu sanii, nu stiu daca mai tineti minte ca ma plangeam prin 16-17s ca ma dor infiorator. Nu mai suportam nimic pe mine, aveam o iritatie pe sfarcuri, si ma dureau la orice atingere, cat de mica - horror. De prin 19-20s s-au calmat brusc, si calmi au ramas . Eu am citit ca incetarea durerii poate sa fie un simtom ca e ceva in neregula cu bebe doar in saptamanile mici de sarcina, si ca e normal sa nu mai fie asa tensionati apoi.

s25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

helau...10 cu 7 e tensiune buna nu mica..mai ales in sarcina e f ok..pt ca volumul de sange este mai mare e si normal sa nu fie mare..atunci cand e peste 13 ne facem probleme serioase...hipotensiva esti pe la 8...
in legatura cu durerile de sani si la mine au alternat..acum ma dor din cand in cand -fetele care au copil stiu durerea aia ca atunci cand trebuie sa alaptezi dar nu o faci ..eu m-am trezit la 5..am facut rugaciunea..am intrat repede 5 minute pe forum de pe tel dar inca nu se trezise nimeni ...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ratusca felicitari pt fetita ..iti pun carucior la lista ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Dau de baut o limonada, azi avem oficial 21 de saptamni!!

ratusca83 felicitari pentru fetita!!! Si pt ca ai luat doar 4kile!Omega3 iau si eu.

pissi linisteste-te. Pe mine nu ma mai dor sanii mai deloc. In afara ca sunt ei mai mari..Dar simt Puficele cum se pufeaza si deci sunt ele in regula. Ieri a simtit prima oara si Dady cum se misca - a fost tare emotionant. Daca inca nu simti fetita nu mai dureaza mult sa stii. Si eu pe la 16-18 am inceput sa simt fluturasi.

Olguta draga-stii ca si eu tiu fara sare..Dar nu chiar deloc deloc. Ci redusa considerabil. Si sa stii ca s-a vazut. Tensiunea e cat de cat ok, mama imi spune ca nu mai am picioare umflate; bine nici nu mai haladui la servici, cat mai merg la bucatarie sau scot pe Purci Purcescu cu lesa 10min..

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput