Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Sugubina, Doura, Geniusamb, multumesc mult pentru raspunsuri . O sa vorbesc cu doctora mea sa vad daca poate sa-mi dea trimitere sa incerc in alta parte decat la institut.

19+

Amelia, nu-ti trebuie trimitere. Vezi ca la Medsana e scump, costa 80 lei.

Symo 26+ Diana Nicole

Multumesc mult Symo

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

se baga cineva la capitol nou?
sau il fac eu?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

bebelu fa-l tu ca stii cum se face

Lore 19 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Ah, sa nu uit....azi noapte ma gandeam sa va intreb pe cele care aveti deja bebei, ati folosit dupa nastere centura, burtiera??? De care???
Si cele care au fetite, ati pus cercei in spital?

Symo 26+ Diana Nicole

chiar bune intrebarile, si eu as vrea sa stiu raspunsurile la aceste intrebari, si pentru nastere naturala si pentru cezariana, plsss

26+

Eu nu am folosit nici centura nici burtiera. Am citi ba ca s-ar retrage burta mai greu daca e folosita, ba ca ar face bine. Pana la urma e o decizie personala. Mai in toate spitalele umbla cate o asistenta in saloanele de proaspete mamici sa vanda burtiere. La mine s-a retras burtica treptat, f frumos. A fost vorba in principal de muschi, care tb sa isi recapete forma initiala si dureaza cm 3 luni parca (din amintire).

Cercei nu i-am pus Sofiei ca nu am vrut sa o traumatizez inutil. Mi s-a parut perfecta, asa cum am nascut-o. Cu prima ocazie cand imi va cere, rezolvam aspectul Nu mai zic de asistentele dornice de un ban in plus care iti tot propun sa se ocupe ele de pusul cerceilor, ca "e fraged copilul si nu il doare" Iar, e o decizie personala (adica ar tb sa hotarasca copilul )

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

pana face Bebelu capitol, sa raspund si eu....

burtiera am avut/purtat toata perioada de lauzie, doar ziua ca noaptea nu mi se parea prea comoda...e o chestie lata, elastica, cu scai la capete, ca sa o poti regla in functie de necesitati, luata de la farmacie. nu mai stiu cat a costat, dar am purtat-o sarguincios, ca eram obsedata sa nu raman cu burta....n-am ramas...

referitor la epiziotomie, m-a usurat/jenat putin in zilele 3 si 4 dupa nastere...in rest nici n-am stiut ca o am...si credeti-ma ca nu a fost chiar mica pentru ca pe la a 8-a copcie m-am oprit din numarat, ca simteam ca nu mai rezist (trecuse partial efectul anesteziei locale);

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Joy merci de raspunsuri.
eu as vrea sa-i pun cercei fetitei in urechi dar acum nu stiu care ar fi cel mai bun moment sa i se faca gaurile si daca asistentele din spital stiu sa le faca sau doar vor un ban in plus cum zice Joy ?
voi ce ziceti?

cu bustiera tot asa stiu si eu ca sunt pareri pro si contra, mama mea si-a pus imediat dupa nasteri si a avut si naturala si cezariana si acum, la varsta asta, are un abdomen plat.
dar as vrea sa stiu cum este perceputa acum ideea asta caci eu nu sunt hotarata cum sa fac

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alina, ziceai de Filantriopia, tocmai acolo am auzit cea mai faina experienta de nastere la 42 de saptamani, fara epiziotomie, dar a fost un dr care chiar si-a ascultata pacienta.
Olguta, acum chiar ma supar , Municipalul cu 70% cezariene are politica interna fara epidurala la nasterea naturala? Sau pt ca toti sunt imobilizati la ele.:(( O sa vorbesc f sincer cu dr, sper sa fie si el la fel. Dar daca mi-a zis data trecuta de politica asta interna, poate si acum o va face. O sa-i spun ca vreau o nastere naturala cu anestezie, o experienta frumoasa si in functie de ce-mi zice optez pt Filantropia sau nu.

Cine mai vrea sa nasca natural la Municipal?

Lidia, acum am citit.:(( Ai procedat foarte bine, sper sa-l gaseasca repede.
MSymo, eu nu am suportat centura aia dupa nastere. Nu voiam decat sa ma simt lejer si sa-mi rezolv restul problemelor stringente si imi dadea asa un stres... In leg cu cerceii, eu i-am pus Mariei in spital, dar voi regreta ereu ca nu am fost langa ea. Nu stiu daca acum ii voi pune celei de-a doua fetite. Poate daca ma lasa sa o tin in brate, dar nici asa... Poate ar fi bine sa fie hotararea ei. Si mai e alt inconvenient: la varste asa mici nu se prea pot face la fel, de obicei iese una mai sus sau mai jos.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

vasari cum naiba a nascut la 52 de sapt
n-am mai auzit pana acum.....

Lore 19 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

va invit la capitolul79

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

ce facem in caz de simoza la baietei?
Voi ce decizie luati?

24+

Cred ca te referi la fimoza. Aceasta poate aparea dupa cateva luni, daca nu e curatat cum trebuie, in general. Din cate am citit se recomanda decalotarea progresiva, pt a nu se ajunge la neplaceri (fimoza si apoi decalotare mecanica fortata la spital sau chiar chirurgicala). Oricum, toate la timpul lor, sigur va explica pediatra mamicilor de baietei cum se ingrijeste "bijuteria"

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

da, da, fimoza. Stiu ca sunt pareri pro si contra si chiar nsh cum e mai bine

24+

Mergi la inceput