Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

lore,precum spune si sugubina trebuie cat mai multa odihna, evitarea sarii si sa consumi multe lichide.

cu tensiunea nu este de glumit...eu ma simt bine cu ea 10 cu7.

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ratusca, felicitari pt fetita, sa fie sanatoasa si bravos pt colul lunggggg. Uau....m-ai dat gata!
Sugubina, Alexa, Crisuletzul...felicitari pt noua semnatura!

Noi ne-am trezit la ora 12 astazi si ma simt cam lesinata, cred ca de la atata stat in casa. Ar trebui sa calc ceva, dar mi-e leneeeee.

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Lidia, multi pupici pentru curaj si initiativa! Bine ca sunteti ok, tu si bebe.

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Lidia_P - Doamne Fereste!!! Am ramas socata. Mergi mai departe cu demersurile, nu se poate asa ceva, nu suntem in jungla. Bine ca esti bine tu si bebe

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ah, sa nu uit....azi noapte ma gandeam sa va intreb pe cele care aveti deja bebei, ati folosit dupa nastere centura, burtiera??? De care???
Si cele care au fetite, ati pus cercei in spital?

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Ah, sa nu uit....azi noapte ma gandeam sa va intreb pe cele care aveti deja bebei, ati folosit dupa nastere centura, burtiera??? De care???
Si cele care au fetite, ati pus cercei in spital?

Symo 26+ Diana Nicole

Buna intrebare! Mie care am avut cezariana mi-a zis doctora sa nu port. Nici chilotzi care sa stranga zona nu mi-a recomandat. Dar nu am investigat subiectul si nici in parerea ei nu pot zice ca mai am vreo incredere.

Mami de (28.10.2008) si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

sugubina, sunt in placente separate
ratusca, stiu ca nu e de gluma dar eu nu am avut probl niciodata cu tensiunea si d-aia nu am dat importanta si nici nu mi-am luat-o
doura multumesc pt listuta

Lore 19 + &

Mergi la inceput

symo multumesc mult de tot!! chiar daca este lung,asta nu inseamna ca am voie la plimbari lungi sau vacante...tot la pat trebuie sa stau 95% din timp. acum trebuie sa luam tratamentul si sa nu apara contractiile.exact asa a spus dr.

si eu trebuie sa calc,dar mi-e lene tare

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Lore nici eu nu am avut probleme de tensiune, dar am HTA indusa de sarcina se pare,13-14/iau medicatie acum si am redus sarea si se vede si la tensiometru (ma masor zilnic)si la picioare. Zi la dr cand te mai duci sa vada cu tensiunea ce e.

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lore76

sugubina, sunt in placente separate
ratusca, stiu ca nu e de gluma dar eu nu am avut probl niciodata cu tensiunea si d-aia nu am dat importanta si nici nu mi-am luat-o
doura multumesc pt listuta

Lore 19 + &

este bine sa ti-o iei de acum incolo,chiar daca n-ai avut probleme. sarcina poate creste tensiunea chiar daca esti o persoana sanatoasa. o poti lua si la o farmacie daca nu ai aparat acasa.

eu am si de tensiune si mi-am achizitionat si un aparat pt masurarea glicemiei

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput