Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Doura, durerea de dupa nu va fi o surpriza.. Asta ziceam sunt constienta ca e mai complicat . Din ce am mai citit (nu am discutat inca cu medicul) la epidurala , mai ales la prima sarcina , sansele de a "beneficia" de epiziotomie sunt de 3ori mai mari. Ori asta nu mi doresc..
Inca nu am decis, tre sa vb cu dr. maine

25+

nici cu epizontonomia nu-i ok, am auzit de fete care nu puteau sa stea in fund saptamani dupa....

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

lore daca sunt umflate de la caldura sau stat in picioare atunci fa ce a zis amalia..daca ai tensiune mare atunci vb imediat cu medicul..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

amelia sarumana pt lamuriri, o sa ma duc la diverta sa-l caut
cu picioarele nu am avut nik pana cand am ajuns in grecia si vad ca de cand m-am intors (duminica) se mentin la fel de umflate, iar eu speram ca odata ajunsa acasa, sa-si revina la normal
cui tb sa ma adresez sa ma treaca si pe mine in listuta?

Lore 19 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:

Doamne Lidia ce urat!!! Ce animal nenorocit!!! Nu mi vine sa cred ce specimene exista pe lumea asta.. Bine ca ai avut preenta de spirit sa iei numarul de la masina. Si nu te lasa, mergi pana n panzele albe fiindca ai dreptate 100% ! Dar ce-i mai important: tu si BB sunteti ok, da?

25+

Doamne, ce cretin!Asta sa poate numi om? Sau e doar o eroare genetica?
Trebuia sa fii filmat, dar in acele momente...!!Bine ca i-ai luat nr de masina!Sper ca justitia/politia sa-si faca datoria!

24+

Mergi la inceput

lore daca nu esti in nlista scrie aici datele si te adaug acum...in legatura cu picioarele care nu se dezumfla: mergi sa-ti iei tensiunea !!!..evita sa stai in picioare..evita caldura pe cat posibil..sare redusa..

si 24+ cu

Mergi la inceput

doura, se poate si de la tensiune mare? pt ca habar n-am ce tensiune am si nici nu ma simt rau sau altceva

Lore 19 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:

Doura, durerea de dupa nu va fi o surpriza.. Asta ziceam sunt constienta ca e mai complicat . Din ce am mai citit (nu am discutat inca cu medicul) la epidurala , mai ales la prima sarcina , sansele de a "beneficia" de epiziotomie sunt de 3ori mai mari. Ori asta nu mi doresc..
Inca nu am decis, tre sa vb cu dr. maine

25+

nici cu epizontonomia nu-i ok, am auzit de fete care nu puteau sa stea in fund saptamani dupa....

24+

nu e ok nici cu epiziotomia. insa fac o comparatie pe care am mai facut-o. cand compari epiziotomia cu o cezariana e ca si cum compari coaserea unei zgarieturi mai urate de 1-2 cm, cu desfacerea intregului abdomen si coaserea unei taieturi de minim 10 cm in X straturi de piele/muschi/uter, etc. diferenta este totsui f mare.

putem vorbi despre evitarea epiziotomiei daca vreti. am un studiu intreg foarte interesant

Mami de (28.10.2008) si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

lorin ai dreptate mai ales ca ma bat cu ei si legea mai e si de partea mea.... sa vad daca ma mai primesc cand o sa vreau sa ma intorc

Doamne ai grija si de noi 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lore76

doura, se poate si de la tensiune mare? pt ca habar n-am ce tensiune am si nici nu ma simt rau sau altceva

Lore 19 + &

problema cu tensiunea mare este ca simptomele nu apar imediat..

si 24+ cu

Mergi la inceput

doura, DN 06.04.1976, UM 13.03.2010 DPN 18.12.2010
ms mult pt sfaturi si pt listuta
sper sa nu mai schimb carucioarele ca deja m-au luat nervii
la prima eco mi-a zis ca e doar 1, la a doua ca am f si b si luni la ultima ca sunt 2 fete
deci.....

Lore 19 + &

Mergi la inceput