Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Doura, durerea de dupa nu va fi o surpriza.. Asta ziceam sunt constienta ca e mai complicat . Din ce am mai citit (nu am discutat inca cu medicul) la epidurala , mai ales la prima sarcina , sansele de a "beneficia" de epiziotomie sunt de 3ori mai mari. Ori asta nu mi doresc..
Inca nu am decis, tre sa vb cu dr. maine

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

multumesc mult pentru urari..va pupic pe toate

Sugubina, Alexa, crisule felicitari pt semnatura. Eu am dormit putin,apoi am papat si acum la tv in patut...nu vreau sa exagerez cu ceva.
si la noi este f cald si bebelusa mea zburda prin burtica..

multi pupici

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

lorin saru`mana ca m-ai luminat dar cum se pare ca sunt prima gravida din firma vreau sa ma pun la punct cu toate detaliile despre prenatal, salariu mediu pe unitate etc... si bineinteles cu legile aferente ca sa nu "avem vorbe la proces"

Doamne ai grija si de noi 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma mai tineti minte?

am intrat sa va salut
sa va felicit pt vestile bune de la eco, pt saptamanila adaugate si pt carucioarele colorate.
si pt cele care stati la pat. sa va ajute DUmnezeu sa treceti cu bine si de perioada asta si sa va bucurati de bb

Doura am vazut k vi in tara. sper sa pot ajunge si eu macar la una din intalnirile voastre.

tot incerc sa tin pasu cu voi, dar imi este imposibil.
acu termin de citit o pag, dau peste inca 3. si niciodata nu apuc sa raspund.
imi doresc din suflet sa fiti bine toate si sa ajungem cu bine la sf celor 40sapt.
noi suntem bine, crestem, vinerea viitoare mergem la eco. in rest...totu e ok.

pt toate burticile

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

lorin saru`mana ca m-ai luminat dar cum se pare ca sunt prima gravida din firma vreau sa ma pun la punct cu toate detaliile despre prenatal, salariu mediu pe unitate etc... si bineinteles cu legile aferente ca sa nu "avem vorbe la proces"

Doamne ai grija si de noi 23+

deschizatoare de drumuri ce esti !!!

o sa te tina astia minte o viata intreaga !!!!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

bebelu

Mami de (28.10.2008) si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

bine v-am gasit burticilor, am revenit si eu pe forum dupa ce ieri am avut o zi groaznica

sa va povestesc ce am patit:
ieri dimineata m-am dus repede la Institutul de Hematologie pt ca aflasem de la voi ca o sa se inchida si am vrut sa ma asigur ca imi fac dozarea la timp, dupa ce am iesit de la institut am plecat cu masina catre Stefan cel Mare prin Pasajul de la Victoria, pe la jumatatea pasajului un dobitoc in spatele meu bara in bara cu masina mea incepe sa ma claxoneze si sa imi dea flesuri ca sa schimb banda (ca doar el era mare smecher cu Citroen si trebuia sa eliberez banda) nu m-am dat din fata lui in primul rand ca era linie continua si in al doilea ca veneu multe masini pe cealalta banda....bun....la iesire din pasaj ma depaseste si se baga brusc in fata mea si franeaza (cu intentia ca eu sa il lovesc), vazand ca nu reuseste sa ma faca sa il lovesc ce face domnul, incepe sa dea cu spatele (dar se opreste in ultimul moment, probabil a vazut ca erau multe masini in circulatie si as fi putut opri pe careva sa imi fie martor ca el a dat cu spatele..... precizez ca asta se intampla in mijlocul strazi..... bun dupa ce da cu spatele eu raman blocata in spatele lui (din cauza masinilor ce veneau din spatele meu) si ce face el ....se da jos din masina si incepe sa imi loveasca masina si sa ma ameninte ca ma omoara si ca ma rupe in bataie (nu pot reproduce acum cuvintele)....intre timp reuseste sa imi sparga oglinda si sa imi indoaie portiera, dupa care se urca in masina si pleaca..... noroc ca in ultimul moment am reusit sa ii iau numarul de la masina
vrea sa va spun ca o astefel de spaima nu am mai tras in viata mea....binenteles ca am sunat la 112 l-au dat in "urmarire" (adica daca il gasesc in trafic il opresc si il duc la sectie) dupa care m-am dus la politie si i-am deschis dosar....ca sa nu mai zic ca am fost si la INML (la sugestia politiei) pt a primi un raport de la ei ca este totul in ordine cu sarcina.....oricum sunt hotarata sa ajung cu el in instanta ca sa fie dosarul de caz penal sa aiba in cazier o coada.....asa poate nu o sa mai fie asa musculos cu femeile....ca daca era un barbat in locul meu cred ca il facea sa inghita asfaltul

scuze ca v-am plictisit cu povestea mea dar trebuia sa ma plang si eu cuiva

24+

Mergi la inceput

bebelu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Doamne LIdia prin ce ai trecut
numai nebuni frate pe soselele noastre.

tu te simti bine? bb e ok?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Doamne Lidia ce urat!!! Ce animal nenorocit!!! Nu mi vine sa cred ce specimene exista pe lumea asta.. Bine ca ai avut preenta de spirit sa iei numarul de la masina. Si nu te lasa, mergi pana n panzele albe fiindca ai dreptate 100% ! Dar ce-i mai important: tu si BB sunteti ok, da?

25+

Mergi la inceput