Nu mai am energie
Raspunsuri - Pagina 2
elitasweet spune:
Buna tuturor! Ma bag si eu in seama. Parerea mea este ca daca analizele ies bune si nici dupa ce iei pastiluta nu-ti revii tb sa vezi daca nu cumva ai prin preajma vreun "vampir energetic"...sa nu razi...se poate intampla...
liliana83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elitasweet Buna tuturor! Ma bag si eu in seama. Parerea mea este ca daca analizele ies bune si nici dupa ce iei pastiluta nu-ti revii tb sa vezi daca nu cumva ai prin preajma vreun "vampir energetic"...sa nu razi...se poate intampla... nn |
Eltasweet , la ce te referi cand spui " vampir energetic"?
emilia.m spune:
Da, uite la la asta cu tiroidita nu m-am gandit. Am tiroidita autoimuna si iau Euthyox 50 in fiecare dimineata. In perioada cand aveam starile accentuate de oboseala nu luam pastila dar nu am pus aceasta oboseala pe seama tiroidei fiindca nu am facut legaturile atunci...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
elitasweet spune:
Ma refer la o persoana care te "scurge de energie"...Poate fii o persoana care are nevoie de energie si asa stand in preajma ta fura de la tine.Poate sa faca asta involuntar...Evita persoanele in prezenta carora ai senzatia asta(vecina,colega de serviciu,ruda) ....
bobocel_07 spune:
Cand am fost asta toamna la endocrinolog nu mi-a spus ca mai trebuie sa fac analize decat daca apare un bebe si atunci sa ma prezint imediat sa imi fac analizele.Dar daca mai e nevoie o sa ma mai duc.Si apropo de ''vampirul energetic'' asta e sigur sotul ca acum sunt in concediu si cea mai mare parte din zi mi-o petrec cu el.Azi am fost la cumparaturi si un pic pe la mama iar cand am plecat, pe scari parca nu mai aveam putere sa cobor si imi tremurau picioarele si ma simteam foarte epuizata.Dar mi-am mai revenit un pic dupa ce am stat in pat si am reusit sa fac de papica chiar daca nu aveam chef.
Numai bine fetelor si la cat mai multa energie de acum incolo!
alexia_07
elitasweet spune:
Buna tuturor!Alexia poate ai transpirat vara asta mai mult decat de obicei si ai un dezechilibru de calciu ,magneziu,potasiu,zinc.Ai pierdut aceste saruri minerale prin transpiratie(sau ai un ciclu menstrual abundent)...poti sa faci o cura cu un produs naturist pe baza de aceste saruri...Cat despre furtul energetic poate sa fie si sotul daca este prea obosit sau are vreo problema de sanatate...Se spune ca de asta nu e bine sa dormim in pat cu copiii pt ca furam energie de la ei si asa ei vor fii bolnaviciosi.Poti sa spui in mintea ta daca ai acest dubiu"Doamne sa-i dai Tu lui"x" ce are nevoie, ca sa nu mai fure de la mine!" O zi frumoasa tuturor!
emilia.m spune:
Nu mi se pare normal ce ti-a spus endocrinologul tau. Tiroidita trebuie tratata indiferent daca esti insarcinata sau nu. Da tot felul de stari care in timp vor deveni din ce in ce mai suparatoare:
www.sfatmedical.ro/Boli_si_afectiuni/Endocrinologie/Tiroidita_autoimuna_tiroidita_Hashimoto/Generalitati" target="_blank">http://www.sfatmedical.ro/Boli_si_afectiuni/Endocrinologie/Tiroidita_autoimuna_tiroidita_Hashimoto/Generalitati
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
bobocel_07 spune:
Elitasweet in vara asta cand au fost caldurile alea mari la inceput de vara am cam transpirat si am suferit mai mult de caldura decat in anii trecuti.Mie imi place caldura de obicei si chiar m-am mirat ca reactionez asa.Si apropo de ciclu menstrual tot timpul a fost mai abundent.
Emilia.m cand am fost diagnosticata cu tiroidita am cautam pe net despre ea.Si nici eu nu intelegeam de ce nu mi-a dat doctorul un tratament.Pur si simplu a spus sa ma mai duc la dansa cand raman insarcinata pentru un set de analize sa vada daca au luat-o hormonii razna.Eu am avut o sarcina oprita din evolutie si vroiam sa ma asigur ca nu e de la glanda deoarece am un picut de gusa.Si mi-a spus ca nu e de la tiroidita.Si pe buletinul ecografic a scris simplu tiroidita nu si autoimuna sau hashimoto.Cautand pe net am gasit denumirea toata.
Oricum azi m-am simtit in forma si cu pofta de treaba.Sper sa ma tina cat mai mult starea asta.
alexia_07
elitasweet spune:
Buna tuturor!Deci poti sa faci o cura cu saruri minerale ca nu-ti dauneaza...Evita persoanele pesimiste,cauta o persoana care simti ca te binedispune....stai mult in natura unde este verdeata pt ca ai sa simti " ca-ti incarci bateriile"...Numai bine tuturor!
OrianaAlina spune:
Draga Alexa,
Mai mult ca sigur organismul tau trece printr-un dezechilibru chimic si/sau hormonal. El pur si simplu are nevoie de anumite substante si daca nu le primeste o ia razna.
Cred c-ar trebui totusi sa mergi la un medic de familie si sa-i ceri sa faci macar niste analize de sange. Asa scapi de niste griji care evident te macina.
Stiu de la un prieten de-al meu care e medic rezident ca organismul uman trece prin niste schimbari chimice/hormonale pe parcursul unui an, influntate fiind de diversi factori: schimbarea anotimpurilor, perioade de stres, epuizare fizica sau mentala, obiceiuri alimentare nesanatoase etc.
Ceea ce-ar trebui sa-ti declanseze semnalul de alarma e daca aceste stari depasesc 2 saptamani. Se pare ca dupa acest interval ele tind sa se permanentizeze si corpul nu mai poate reveni la normal de unul singur ci are nevoie de ajutor medicamentos.
Sper din tot sufletul sa nu fie cazul tau.
Ai grija de tine si sa ne auzim cu bine !