Cazare Cluj zona aeroport - urgent

Cazare Cluj zona aeroport - urgent | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Puteti sa-mi recomandati va rog un hotel/pensiune in Cluj, in apropiere de aeroport, cu preturi pana in 150 ron/noapte camera dubla?

Am nevoie de o cazare de o noapte la dus si de alta la intors, pentru ca am avion la 6.45 a.m. Am inteles ca aeroportul din CJ este intr-o zona industriala si nu prea sunt hoteluri. In acest caz, ma intereseaza o cazare spre iesirea spre aeroport. Ceva sugestii?

Multumesc mult!

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

o prietena din Cluj imi spune ca asta: http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-Cluj/Pensiunea-Bruky-22.html e aproape, dar ca nu stie cum e.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu sunt din Cluj si deci n-am fost prin pensiunile de aici. Dar pensiunea (eu pana acuma nici nu stiam ca e pensiune acolo, ci o casa cu un bar, dar poate s-au extins de 10 ani ) de care zice Roxana cred ca e singura din jurul aeroportului, de unde poti ajunge pe jos la zbor. Si pretul e ok, daca vrei numai sa dormi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

Tot la Pensiunea Burky a stat sora mea si chiar si o prietena acolo recent. Pt o nopate e chiar ok. Nu e lux dar pt 80 de ron pe noapte e f ok. Cam 5 min faci pana la aeroport. In plus, daca vrei poti lasa masina acolo si te costa f putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Multumesc mult ptr raspunsuri! Nu vreau sa ajung pe jos la aeroport, voi pleca doar eu cu baietelul meu, ne duce sotul meu la aeroport cu masina, asa ca nu-i musai sa fie la o distanta de mers pe jos, doar sa nu fie in celalalt capat al orasului, ci preferabil in directia aeroport.

O sa iau in calcul si varianta pensiunii Bruky, desi am anumite rezerve, din ce am vazut pe net. Multumesc oricum!

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadr spune:

pe viitor, o varianta de www.cazareclujieftina.ro" target="_blank">cazare in Cluj relativ aproape de aeroport (cartier Marasti) sunt niste apartamente in regim hotelier: http://www.cazareclujieftina.ro/cazare-cluj/Apartament-Kiwi-Marasti/2

Ai de toate (bucatarie utilata, masina de spalat, Internet), te simti ca acasa

Pentru tur virtual apartament www.cazareclujieftina.ro/pano/tur/ap_1/1/html.html" target="_blank">click aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duoleone spune:

va recomand Pensinea LEONE. este la doar nici 1 km distanta de areoport, are si restaurant, si parcare pentru masina. pretul? Pana in 100 lei

Mergi la inceput