Bucurii de sept-oct 2006(182)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, macar picteaza...

Ma gandeam sa-i cumpar niste acuarele din nou si sa-i pun pe perete o bucata de carton pe care sa prin niste foi.

Pe mine ma cam dor ochii, tare mi-e teama ca o sa am nevoie de ochelari. Aveam la ultima masuroatoare -0,5.

Roxana01, inca o operatie... Si noi ne pregatim pentru operatia de polipi, dar mai avem vreo 2 saptamani pana atunci.

Eu nu inteleg de ce cand ii boteaza nu-i baga numai pana la brau in apa, iar capul si manutele sa ramana deasupra apei.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata !

Cafeaua e gata!

Roxana - eu am dat in toate partile tot ce mi-a ramas de la copilasi. O sa mai intreb niste mamici - prietene de ale mele sa vad ce zic ele.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
LA MULTI ANI, DAVID, prima noastra Bucurie! Sa cresti mare, sanatos, istet si sa iti bucuri parintii impreuna cu fratiorul tau! Ignatica, poate ai timp sa ne mai dai vesti despre voi!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor!

la multi ani, David!!!!! nu-mi vine sa cred, incepem seria sarbatoririlor!!! Doamne ce a trecut vremea!

Lexi, Lili,

Daria e putin racita, a inceput sa tuseasca... mi-era dor, nu mai avusesem demult asa ceva... asta este.

va pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Nu puteam lipsi la prima aniversare. Parca nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 ani de cand am citit ca prima mamica pe forum a nascut si am schimbat forumul.

LA MULTI ANI, DAVID!

Sa cresti mare, frumos si sanatos!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Roxana01, multa sanatate Dariei. A transpirat, a alergat sau cum s-a intamplat?

Maria mai are amigdalele marite, numai ca nu sunt acoperite cu puroi. Nici foarte rosii nu sunt. In schimb, mai respira pe gura combinat cu pe nas.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

"La Multi Ani!" David - Sa cresti mare, sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor.

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 ani. Si acum imi aduc aminte cu mare emotie cand ne-a anuntat Ignatica ca a nascut si cum asteptam si eu cu multe emotii sa nasc.

Roxana - Multa sanatate Dariei!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, poftiti la !
M-a binedispus foarte mult subiectul de la Generale cu jocurile in aer liber, m-au napadit amintirile din copilarie!
Zilele trecute i-am comandat Mariei de pe net niste carioci (cu mielul Shaun, asa am primit comanda de la fii-mea) si ieri au sosit. Sunt primele carioci din viata ei pentru ca mi-a fost teama sa-i cumpar, insa acum nu am mai avut scapare. Am stiut eu de ce mi-a fost teama. Cand am ajuns acasa era fii-mea mazgalita din cap pana in picioare cu carioca. S-a chinuit sotul s-o stearga macar pe fata, dar ceva urme tot au ramas desi, si seara la baie, am frecat-o cat am putut de bine. I-a facut Cristi niste poze, o sa vi le arat cand le descarc, e mortala! Sper sa nu-i dea prin cap sa faca la fel si cu peretii.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Hello,

Va multumesc tuturor pt incurajari.

Am fost ieri la homeopat; in urma analizelor, au reiesit urmatoarele concluzii:
1. fibrinogen marit - din cauza faptului ca are rinoadenoidita catarala, adica o inflamatie a mucoasei nazale datorita obstructiei trompei lui Eustachio (particularitate anatomica)
2. IgE marit datorita unui fond atopic pronuntat, cu probabilitaea mare sa fie partial mostenit. Exista 30% sanse sa se vindece de la sine pe masura ce copilul creste, 70% sa faciliteze aparitia unor boli (astm bronsic, psoriazis, artrite, etc).
3. Exista o mica dereglare la nivelul imunitatii (raportul intre diferite componente ale sangelui) - este o chestie vizibila in toate cele 3 seturi de analize pe care i le-am facut pana acum, deci nu a aparut recent.

Nu imi este insa prea clar cum este posibil ca acest fond atopic sa inceapa sa se manifeste la 3-4 ani, fara sa fi dat semne cand era mai mic. Medicii alergologi nu au insistat pana acum cu investigatii prea multe, dat fiind faptul ca nu a facut nici un episod de bronsita astmatiforma. Acum nu mai conteaza, noi am inceput tratamentul si speram sa ajungem in 3-6 luni la un rezultat. In opinia medicului, este un caz complicat dpdv al identificarii tratamentului optim. Macar ne-am linistit ca nu este ceva grav.

www.totsites.com/tot/duduburlacu/photosS/g281619" target="_blank">Aici am pus cateva pose de cand am fost la bunici la Piatra-Neamt.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragi mamici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.

Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?

Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.

La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput