Bucurii de sept-oct 2006(182)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor,

noi suntem inca pe tratam pe vena cu victor, pana duminica noapte inclusiv. mergem dimineata si seara, pana acum nu i-a iesit acul din vena si sper sa reusim sa-l apstram, ca sa nu mai fie nevoie sa-i cautam alta vena. el este deja mult mai bine, azi n-a mai facut febra, este vioi. din pacate nu-l pot scoate afara din cauza ca branula este la picior si nu-l pot incalta, plus ca mi-e teama sa nu se loveasca de alti copii si sa-i iasa branula.

daria este pe linia de plutire. adica schioapata doar dimineata, in rest e ok daca nu se loveste sau daca nu merge mult. se vaita de durere daca merge pe jos mai mult (ma rog, daca ne plimbam in parc, de exemplu...).

Lili, partea asta cu rolele este un mare of pentru mine. si asta pentru ca daria imi cere role de fiecare data cand vede un copil pe role. iar eu ii primit ca daca la anul picioarele vor fi ok ii voi cumpara. dar stiu ca nu-i voi cumpara niciodata... e clar ca la articulatiile ei rolele ar reprezenta un pericol mult prea mare, pe care nu mi-l asum. aman sa-i spun ca nu-i voi lua role niciodata si sa-i explic de ce pentru la anul, in speranta ca va intelege mai bine situatia. Oricum sunt de parere ca fara a o speria trebuie sa stie cat mai multe despre boala ei, sa stie ca e bine sa-i protejam piciorusele, ca are niste picioare superbe, dar sensibile si ca este bine sa le ferim de cazaturi sau lovituri.

revenind la intrebariule tale, eu am role, stiam dinainte sa merg pe patine si a fost oarecum usor sa invat pe role. cu frana este ceva mai complicat... de 4 ani nu am mai pus role in picioare. eu sper sa ne luam toti biciclete si sa mergem cu bicicletele, ca sa nu ducem dorul rolelor. e adevarat insa ca-s mari si dificil de depozitat.

Lexi, felicitari pentru finut! sa va traiasca, sa fie sanatos!

Cris, ce bb mare! bine ca era lungut, asta inseamna ca nu era prea grasan si a avut loc sa iasa...

Adriana, am vazut pozele. ce frumos!!!! mi-am amintit si eu de animatori, de hotel, de masinute, de toate distractiile de acolo. paat ca nu ne-am potrivit in nici un an sa mergem in aceeasi perioada, ca se pare ca le plac aceleasi tipuri de distractie copiilor nostri! si am remarcat ca si Dudu e un curajos, s-a dat la coarda elastica.

Lili, in austria plecam dupa 6 sept, atunci vine medicul de acolo din vacanta. am hotarat sa plecam cu trenul, pentru ca oricum nu exista o varianta ok de avion, mai tot ce gaseam presupunea sa stam doua noapti cazate in viena, caci ajungeau prea tarziu acolo sau plecau avioanele prea devreme spre bucuresti. asa trenul costa 10 mil pana in graz, schimband in viena gara, dar vom face efortul, o luam ca pe o aventura. asa dorm in tren o noapte la dus si una la intors, deci pot spune ca este cazarea inclusa in transport. bine, acolo mai luam 2 nopti de cazare, dar cu avionul trebuia sa avem 4 nopti cazare. sper ca ai inteles, in capul meu totul e clar dar e mai greu sa expun situatia...

Ancutza, acomodare usoara la gradi... va fi mai greu probabil primele saptamani, dar vei vedea imediat beneficiile intrarii in colectivitate... si sper ca veti fi ferite de neplacerile intrarii in colectivitate (boli)...

va pup, ma intorc la treaba

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Merci pt mesajele frumoase .

lilina, esti bestiala, parca te si vad cum te pravaleai, curajoasa si tu s-o iei direct la vale din prima

Roxana, succes in Austria, sa vi se implineasca toate asteptarile, ma bucur si ca Victor se simte bine, cred ca e greu pt el sa stea tot timpul in casa, sanatos sa fie.

lexi, sa va traiasca finutzul, uite ca a fost un final fericit

Cristina, wow ce bebeloi mare, sa aiba si el o viatza lunga si frumoasa!

Adriana si eu am vazut pozele cu Dudu, v-atzi distrat pe cinste, e un curajos si el, chiar mi-ar placea sa-i las si pe ai mei sa incerce coarda elastica, tb sa gasesc undeva prin zona.

Ancuta, sper sa trecetzi cu bine de adaptarea la gradi, ai mei nici acum nu merg cu drag (sau ma rog, la "livrare" si "ridicare" isi amintesc cca nu le place acolo) - asta e, mai facem si ce nu ne place.

Pe Fabi l-am intrebat ieri ce au cantat la gradi, si mi-a zis "am pierdut cantecul, a plecat cumva din gura mea" .

Na, asa sa fie, cred ca vrea sa-mi spuna sa nu mai fiu asa indiscreta.

Acum plec sa fac ceva de mancare, o zi frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Roxana - sanatate lui Victor si Dariei.

Am sa-i transmit prietenei mele urarile de bine - oricum saracuta a avut mult de trans in sensul ca este un copil tare dorit dupa 2 pierderi de sarcina si 2 FIV-uri , cerclaj din sapt 16, stat in pat, acum o nastere grea - dar important e ca bb e bine acum.

Adina - ca de obicei plini de glume ai tai baieti. Care din ei scoate mai multe perle?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

gagici, stiati ca noi trebuie sa ne mutam in alta sectiune a forumului (in floarea copilariei 4-12 ani) pt ca fac Bucuriile 4 ani ????
o sa-mi fie dor de Clubul Scutecelor

Adina, am lesinat de ras. Vlad se chinuia sa ma ridice, prietena mea la fel iar eu muream de ras
Fabi rules

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

lil, nu-mi aminti ca ne mutam de la clubul scutecelor... este o varsta atat de frumoasa cea pe care o au acum copiii nostri! sunt incredibili, sunt superbi!

imi vine sa inregistrez fiecare moment cu ei... chiar si ieri seara, pe la 10 cand ne-am dus la medic pentru tratament, am fost eu cu amandoi, l-am lasat pe sot acasa sa manance si sa se odihneasca putin. cand ne-am intors, pe drum, vorbeau Daria si Victor, eu ii ascultam de la volan, mi se parea ca aud niste voci de ingeri, iar eu sunt norocoasa ca acesti ingeri plini de viata sunt ai mei. Daria era grijulie cu nana, comentau despre autobuze, despre cladiri, despre trafic... ma faceau atenta cand mergeam mai cu viteza, sa merg mai incet, ca nu ne grabim nicaieri, decat sa facem accident mai bine mergem la incet... daria spunea exact ce spunem noi, oamenii de langa ea.... si cu victoreste tare mamoasa, mai ales ieri, cand il vazuse ca l-a durut sa-i puna tratamentul pe vena. avea cereale, ii dadea si-i spunea "mananca incet, sa nu te ineci! nu te grabi, ca eu iti dau, uite, ia una, ah, mai ai! bine, mananc-o pe aia si iti dau imediat!" si nana ii raspundea pe limba lui si ea intelegea totul, chiar daca eu nu intelegeam atat de bine ce spunea el...

hai ca ma apuca melancolia!
weekend placut tuturor!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

rox,
da, sunt haiosi cum comunica intre ei si cum folosesc expresii de adulti si dau sfaturi cum le dau lor parintii... eheee si pe mine ma apuca melancolia cand ma gandesc ce repede a trecut timpul, au fost momente grele si totusi le tin minte pe cele frumoase,
mi se umple sufletul de bucurie cand ii aud vocea cristalina de copil... sunt atat de dulci la varsta asta ... ce repede trece timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. e gata!
Multumim tuturor de urari!
Asa e, curand ne mutam la alta sectiune a forumului. Am zis insa sa astept ca toate Bucuriile din listuta sa implineasca 4 ani si abia apoi sa mut subiectul. Ce ziceti, sunteti de acord?
Aveti dreptate ca sunt tare dulci acum, ma uit la Maria si nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut si cum vorbeste si se mira de tot si de toate. Aseara ne-a intrat un fluture de noapte in sufragerie si de dimineata l-a vazut Maria pe perete si l-a pus pe taica-sau sa-l ia si sa-l dea afara. Eee, cand s-a apropiat tati, fluturele a zburat. Asa niste ochi mari si mirati a facut fii-mea, a fost totala. Ma intreba " Unde a zbuiat flutulele, s-a dus la alt copil? De ce s-a dus la alt copil?" Imi pare asa rau ca nu mai am rabdare cu ea si o cert des si-mi ies din pepeni cand vad ca nu ma asculta absolut deloc...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA !

Cafeaua e gata!

Lexi - multumesc pt ca ai dat tu cafeaua in we.

Mergi la inceput

Da Lexi - eu sunt de acord ca dupa ce implinesc Bucuriiele 4 ani sa ne mutam subiectul.

Mai bea vre-un copilas lapte din sticluta?

Mergi la inceput

neatza
si eu sunt de acord cu mutarea dupa ce implinesc toate Bucuriile 4 ani

LA MULTI ANI DE SF.ALEXANDRU !
LEXI, XANDRINNE, alexutza26, ALEX (usorlili), ALEXIS (Sibylle), Alexandra (ancuta), Alessia, Alex (mini me)
nu stiu daca i-am enumerat pe toti, imi cer scuze daca am ratat pe cineva...

eu am azi 4 sarbatoriti in familie: fiul, sotul si socru si fratele (ziua de nastere) party all day long

Mergi la inceput