Bucurii de sept-oct 2006(182)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Roxana01, multa sanatate lui Victor!
Si tie un din partea mea, sa treci cu bine si peste asta...

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ancuta, la voi e primul an la gradi?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, nasol cu creditul, si noi tot cam asa scapam, uite ca nici n-am facut socoteala in ce an scapam exact.
Ancuta, ar fi super daca mi l-ai putea trimite.
Roxana, nici nu stiu ce as putea sa spun ca sa te incurajez. Le urez insa puilor multa, multa sanatate iar tie multa putere!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

e gata!

Gety - sanatate si putere der munca!

Roxana - e normala reactia ta. Organismul tau reactioneaza. Multa sanatate sa aveti si sa treceti peste problemele astea.
Cat despre nesimtitul de la urgente - ai dreptate ar trebui reclamati si abia apoi daca nu sunt in stare sa vorbeasca frumos si sa-si faca treaba sa plece. Medicina nu e doar o simpla meserie necesita si multa implicare.

Eu am fost cu Dragos la urgente dupa ce i-a intrat un cui in picior si bracardierul ma intreaba la ce ora s-a intamplat ?- ii spun ca cu o zi inainte - se uita la ceas- Doamna dar cum indrazniti sa veniti asa tarziu? ! Rana a fost curatata si nimeni nu a mai spus nimic. Nu am primit nici antitetanosul pt ca are toate vacinarile la zi.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna dimineata!

Cris multumesc mult de tot pentru cafea! Aveam mare nevoie! Am sa servesc o cafea dubla!

Lexi scuze ca nu ti-am trimis aseara adresa blogului Xandrinei, dar n-am reusit sa deschid calculatorul! A fost o seara mai agitata. In seara aceasta il deschid cu siguranta!

Gety da, este primul an de gradinita pentru noi! Si am niste emotii ... de nu va pot spune! Ioana e obisnuita cu bunicii, la tara sau la Bucuresti, stie ca bunicii nu au serviciu si pot avea grija de ea! La nivel declarativ pare foarte impacata cu ideea ca merge la gradi! O pregatim de la inceputul anului ... dar nu stiu cum se va manifesta cand se va vedea accolo! dar cum speranta moare ultima ... speram sa fie bine!

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Cris, a fost delicioasa cafeaua, ca de obicei, multumim!
Eu sunt putin ingrijorata: v-am mai spus ca zilele astea trebuie sa ni se nasca finutul. Ei bine, verisoara noastra avea DPN-ul pe 24, adica alaltaieri, si s-a dus la dr la control. Aia i-a spus ca saptamana asta sau cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare ar trebui sa nasca, ca e totul ok, etc. Toate bune si frumoase pana acum numai ca ea nu are niciun semn ca ar naste iar doctorita nu i-a pomenit nimic de vreo inducere. Cica daca nu naste pana pe 3 sept sa vina din nou la control. Pai cum s-o lase, frate, pana pe 3 septembrie asa, ca atunci vor fi 10 zile de la DPN. Sunt foarte speriata, viitorii parinti nu au posibilitati financiare si nu au bani sa-i dea doctoritei, probabil ca ea stie si de aceea n-o intereseaza de bebe si de mamica. Nu stiu ce sa fac, i-as trimite eu bani sa-i dea doctoritei dar mi-e ca dupa aceea doctorita o sa-i tot ceara...Voi ce m-ati sfatui, ce ati face in locul meu? Chiar imi fac foarte multe griji!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor. acum jumate de ora am ajuns si eu la birou, am fost cu victor la tratament si dupa l-am dus acasa. ma bucur ca nu s-a deplasat branula aia si ca nu trebuie sa-i cautam alta vena. plange el cand ii pune pe vena antibioticul, dar e clar ca-i face bine. a inceput sa manance, nu a mai facut diaree si nu a mai vomat. in schimb nu am scapat de febra, dar nici nu ma asteptam la minuni. o socoteala simpla ma duce cu boala asta a lui victor la cel putin 350 lei. vreo 75 lei tratam in prima faza cu zinnat (pe care l-am cumparat dar l-am intrerupt din cauza diareei), nurofen si panadol, iar ieri pt diaree ne-a dat o reteta, a fost sotul meu, cand a venit niste picaturi intr-o sticluta cat vigantolul costau 60 lei! daca stiam nici nu le mai luam, ca prea sunt scumpe! 100 lei la dr si cate 10 lei la asistente de fiecare data cand ii dau tratam, si uite cum se duc banii daca se imboln copilul! mi-e rau cand ma gandesc... stiu, poate veti spune ca nu tr sa dau, dar prefer sa iau din alta parte si sa dau aici, dar sa stiu ca actul medical e facut cum trebuie.

apropo de actul medical, Lexi, eu m-am ingrozit cand am auzit de ce spuneai de finutul vostru. offff, nu se poate asa ceva! eu as mai merge o data la control, in locul ei, in urgenta cumva, nu stiu, sa-i spun ca nu am mai simtit copilul miscand cateva ore, nu stiu, sa pretextez ca ma doare rau spatele, sa mai fie un consult de urgenta. iar la consultul ala sa-i spuna ca se teme sa duca sarcina atata timp si s-o roage sa-i induca nasterea. e greu sa-i iei cu lugu lugu pe medici, ca imediat se ofenseaza, dar tr sa deschida o disc despre asta. mie mi-au fost induse ambele nasteri, nici una nu s-a produs spontan, la daria depasisem cu o zi dpn-ul, la victor mai aveam 3 zile pana la dpn dar pleca medicul din tara si pentru ca terenul era propice, col deschis, s-a indus nasterea. oricum, se stia ca nu nascusem fara inducere nici prima oara.

in romania trebuie sa te lupti cu toate fortele sa ai copilul si sa il pastrezi sanatos sau sa-l vindeci daca e bolnavior. asa ca eu zic ca singura cale este tupeul, daca stai de jena, de bun simt, de frica chiar, nu rezolvi nimic.

Itzy, am vorbit cu nasa voastra. e in concediu chinezoaica pana pe 6 sept asa ca ne auzim dupa. a fost foarte draguta si mi-a promis ca ne ajuta. multumesc!

va pup, ma intorc la treaba

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Off, Rox, asta i-am spus si eu, i-am spus ca daca nu naste pana marti, sa mearga la Spit. universitar la camera de garda, sa spuna ca si-a depasit DPN-ul cu 6 zile si ca nu mai stie nimic de doctorita ei, sa o vada cineva si sa-i faca ceva. Ea ar trebui sa nasca la maternitatea Bucur si nu am deloc incredere in acea maternitate. Nu stiu ce sa mai zic... Ea oricum e destul de relaxata, zice ca i s-a mai inmuiat burtica si ca o doare spatele...cu intreruperi. Doamne ajuta sa inceapa odata travaliul!
In alta ordine de idei, multa sanatate puilor!
Edit: fetele cu baieti, e adevarat ca la baieti, contractiile sunt la spate? Adica te doare spatele mai rau ca burta?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lexi, asa este. Pe mine m-a durut cumplit spatele pe perioada travaliului.

Roxana, multa sanatate la puiuti! Ma bucur ca te-am putut ajuta.

Noi ne-am intors de o saptamana de la mare, cu putin deranjament la burtica. Am reusit sa ne revenim doar cu tratament homeopat. In rest a fost frumos, chiar daca nu ne-am odihnit cat am fi avut nevoie. Dudu s-a bucurat nespus de revederea animatorilor pe care i-a indragit acum 2 ani. Poze puteti viziona www.totsites.com/tot/duduburlacu/photosS/g284742" target="_blank">aici.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata si poftiti la o cafea !

Adriana - am savurat pozele cu voi la mare sunt superbe, iar DUDU a fost tare fericit.

Lexi - si eu de asemenea recomand sa mearga la camera de garda si sa ceara un control, o alta parere. sa nasca usor si fara probleme.

O prietena de-a mea a nascut marti un baietel de 4,600 kg si 60 de cm - normal fara nici o anestezie (al 2-lea copilas).

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput